- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
urban racer #4805 üzenetére
Ezek a microserver árak elszálttak, mint a győzelmi zászló. A g7-esek is értelmetlenül drágák, de g8-ak... 60tól indulnak, 125, 130, 200ezer
hdd nélkül. Anno újonnan 50fele volt akciósan egy ideig, én is ennyiért vettem. Ok, tudom, hogy pimpelt az összes (én is csereltem procit meg ramot), de nekem az 50ezerhez képest a 4szeres ár már durva.
Ennyiért már lassan gen10 plus van. -
bugizozi
őstag
válasz
urban racer #4802 üzenetére
szép konfig
a procin milyen hűtő van? -
gyiku
nagyúr
válasz
urban racer #1509 üzenetére
gyarilag milyen rammal jon a gep? ha nem kingstonnal, akkor megy egyutt a 2 ram, nincs gond?
-
atok666
őstag
válasz
urban racer #1500 üzenetére
Vegul csak felment nalam is
Atok
-
kiskakas
senior tag
válasz
urban racer #469 üzenetére
koszi
nezem
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
urban racer #463 üzenetére
Szerintem azt is figyeli a rendszer és lekapcsol, ha úgy látja "elromlott" a venti.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
urban racer #461 üzenetére
Ez szép és jó, de nem fog visítani neked a gép, mivel nem annyival pörög a venti, amennyivel kell? Vagy ez szimulálja neki a dolgokat?
Gen7 eléggé háklis volt az ilyenre, még lassabb ventire se lehetett lecserélni a gyárit, mert rögtön lekapcsolta a gépet.
-
M3kk
őstag
válasz
urban racer #458 üzenetére
Ha az arban megfelel es bele is tudod mokolni a nyakot, akkor szedd le rola a keretet, es tedd a gep belsejebe. Gondolom homerseklet szondas, amit ra tudnal tenni a bordakra.
-
nlq
aktív tag
válasz
urban racer #456 üzenetére
irhattam volna hogy a spire ventik hulladekok...
-
nlq
aktív tag
válasz
urban racer #435 üzenetére
egy tesztet megért volna venti nelkul magas bordával lehet hogy az is eleg lett volna bar valoszinuleg a nagy venti akkor 24% on menne...
-
andrew-msi
aktív tag
válasz
Pöpec lett!
-
nlq
aktív tag
válasz
woww!!! nem semmi lett!! mire en hozzajutottam volna hogy megfaragjam addigra jol megvetted a xeont
mivel vagtad rovidebbre a lemezeket???
szerintem a masik kisebb borda tovabbra is jobb valasztas lehet, ott csak a meglevő csavarhelyek es a sarkok kozott kellene csak leszedni a bordákat es oda furni 4 uj felfogato lyukat! -
nlq
aktív tag
válasz
urban racer #429 üzenetére
mutatsd !!!
mind a kettőt megfaragtad, vagy csak az egyiket???
melyik lett a jo a dell vagy a HP ??? -
nlq
aktív tag
válasz
urban racer #415 üzenetére
ez már a xeon?
-
Dave™
nagyúr
válasz
urban racer #415 üzenetére
Ez így tényleg érdekes, nekem 24 foknál 14%, 25-nél 15% és így tovább. Hatot még sosem láttam. De ilyen inlettel nem is nagyon lehetne 6%, ha még nem tetted meg frissítsd a firmwareket, főleg az iLO-t.
-
Dave™
nagyúr
válasz
urban racer #413 üzenetére
Automata, nem tudod szabályozni. Ami meghatározza tapasztalataim szerint: inlet temp, vagyis a beszívott levegő hőmérséklete, van-e pcie kártya és persze a terhelés. Na meg a HDD-k, bár 6%-on azokkal nem lehet gond. Mennyi az inlet temp, 17 fok?
-
llacee
őstag
válasz
urban racer #408 üzenetére
Köszönöm, bár ebből nem derül ki, hogy mondjuk 2x4GB-nál mennyi lenne a sávszél, de ettől függetlenül egy nyolcas megy be mellé szerintem, köszi.
------------------------------------------------------------Viszont az istennek nem akar elindulni pendriveról a gboboot, hiába állítom be a biosban, hogy external usbkey first, illetőleg usb boot enabled, figyelmen kívül veszi.
Egy kv-t bedobok és megnézem újra.Ahoz, hogy végig legyen konzolom ILO-ban advanced licence kell?
-
andrew-msi
aktív tag
válasz
urban racer #409 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást. Megfogom csinálni!
Bocs mindenkitől a sok offért! -
nlq
aktív tag
válasz
urban racer #394 üzenetére
hat igen... elkél ide a poe-s switch
én a masodik elosztót az első mögé tettem volna a hátsó sinre igy lehet nyerni 1U-ta microserver nagy előnye (talán az egyetlen) hogy elfér egymás mellé kettő a rackbe
(sot akár 4darab is ha oldalrol tudod nyitni a szekrényt
-
válasz
urban racer #394 üzenetére
Jáááj azok a törésgátló nélküli patchkábelek
-
lockdown90
senior tag
válasz
urban racer #386 üzenetére
eleg surun takaritottad a regi szerot
-
nlq
aktív tag
válasz
urban racer #381 üzenetére
arakrok itt nem beszelhetek privatban elrendezzuk...
-
nlq
aktív tag
válasz
urban racer #377 üzenetére
also 4 es a csavaroktol lefele es felfele kellcsak helyet csinalni, tehat nem sok a bukó egyebkent az also lapja majdnem 2x olyan vastag mint a gyari alu hp es jo suru szoval nem aggodom hogy alig marad borda
egyebkent ez egy gyarilag hp darabszépen fényesre polirozott fenékkel
-
nlq
aktív tag
válasz
urban racer #373 üzenetére
egyiknek sincs jo helyen a csavarja
a felso 2. lesz a legjobb az a magas a kepeken ebbol a lefele kilogo kis reszt kell valszeg flexelni a lyukai ovalissa teve lehet hogy jo lesz (venti sztem nem kell majd ra, mert kb 4x annyi borda van rajt mint a gyarin)
az also sor 2. nagyon nagy kb 2 centit kell vagni belole es nehezkes lesz az egesz kialakitasa vekony nagyon suru bordak es ossz 1 cm magas
also kep 4. lesz a masik nyero jo vaskos az also a cpu resze ebbol vagni se kell erre lehet tenni az 1 centis ventit a lyukak kialakitasa a kerdeses...also sor 1 es is jo lehetne, de ennek magasak a bordai kb 1 centit kell vagni belole es a felfogatasa sem egyszeru
a tobbi hőcsöves és túl nagy...
-
nlq
aktív tag
válasz
urban racer #363 üzenetére
látszik hogy nem olvastad a topicot...
ajanlom figyelmedbe a #125. hozzászólást -
bon
őstag
válasz
urban racer #334 üzenetére
Win2003 támogatása hamarosan megszünik, ettől kezdve hiba használni, pláne ha neten is lóg a gép.
-
bugizozi
őstag
válasz
urban racer #328 üzenetére
Miért akarnál 2003-at telepíteni?
Amúgy szépen mutatnak az asztalon -
kisnorbi
csendes tag
válasz
urban racer #309 üzenetére
sz.tem rámegy a méretei alapján
-
lockdown90
senior tag
válasz
urban racer #311 üzenetére
ez viszont rámegy: Link ~12-13eur
-
nlq
aktív tag
válasz
urban racer #299 üzenetére
igen, a rez borda halkabb mint az alu mert kb jobban vezeti a hőt és mert kb 3-4 x akkora felulete van mint az alu bordának
azert jon ennyi fele hogy talaljak egy jófajtát lehetóleg extra venti nélkül illetve pl a blades bordak csak 1-2 centi magassak csak, ott még egy aktiv hutés is ráférhetigen, nagy szivas a gyari borda... eddig 3db GEN8 huteset sikerult megneznem, mind a három a cpu kupakjanak max a feléhez ért hozza...a cpu közepét egyik se hűtötte
DPD EMAG kör... ma hivott a DPD futárom reggel, hogy még mindig nem tudja kihozni... mert a rendelt 17db tételből 16 darab van csak a raktárban (egy raklapnyi cucc osszesegeben kb 140 kilo...)
emaggal is beszeltem ok csak ket napja hitegetnek azzal hogy elintézik a dpd kihozza a meglevő tételeket -
válasz
urban racer #294 üzenetére
Szerinted a réz borda halkabb mint az alu?
Általában a bladekben a cpu-n csak borda van, venti nélkül.
-
bupemko
senior tag
válasz
urban racer #286 üzenetére
-
XuChi
addikt
válasz
urban racer #286 üzenetére
Te is emag-ról rendelték ?
Nekem holnap hozzák a 2020t-s verziót, tehàt lehet az is 200w-os lesz ?
-
Dave™
nagyúr
válasz
urban racer #284 üzenetére
Igen, mertezt a kettőt használják (Delta 15W és 200W), gondolom a G2020T-t rendelted.
-
andrew-msi
aktív tag
válasz
urban racer #277 üzenetére
Mivel saját codec-et használ nekem 3 kamera mentése simán elfér ennyi tárhelyen.
Minőséggel megvagyok elégedve.
Próbáld ki:
[link] -
bon
őstag
válasz
urban racer #272 üzenetére
Nincs tömőrítés bekapcsolva?
-
lockdown90
senior tag
válasz
miert nem 4k-ba veszed fel?
-
andrew-msi
aktív tag
válasz
720p-s kameráim vannak.
-
andrew-msi
aktív tag
válasz
urban racer #266 üzenetére
Nekem simán elég. Blueiris-t használok.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
urban racer #267 üzenetére
Az késő, a futárok már korábban elindulnak onnan. Ha nem egyeztetted le, hogy hagyják bent a csomagot, akkor lehet valamelyik kocsiban lesz már reggel.
-
andrew-msi
aktív tag
válasz
urban racer #252 üzenetére
urban racer: Kitartás. A kutyát remélem nem akarod beépíteni.
Fifi: Ez kemény, egyenlőre elég lesz ami gyárilag belefér + DVD helyére.
bon: SSD / HDD-ből min egy 320GB-s kellene (mivel ketté osztva lesz / lenne rajta a rendszer és az IP kamera mentések), és sajnos az ára elég horror egy sima HDD-hez képest.
No majd megálmod.nlq: Az a fura, hogy nekem 3 rendelésem volt Emag-tól mind külön és mindet külön hozták is pár nap eltéréssel.
-
nlq
aktív tag
válasz
urban racer #256 üzenetére
en is külön külön kertem, megsem hozhatjak ki...
a pesti depo is csak h-p van nyitva de kiszallitas attol meg letezik szombaton is...
-
nlq
aktív tag
válasz
urban racer #251 üzenetére
en besz.ptam, mert kb 10 csomagom jon a dpd vel, es hivott a futar hogy ott van a raktarban, de mivel a kuldo osszekapcsolta a kuldemenyeimet ezert nem hozzak ki a 10 bol a 2 darabot ami mar ott van naluk es hiaba megyek be nem adhatjak ki csak amikor mind a 10 csomagom bent van a dpd depoban...
-
andrew-msi
aktív tag
válasz
urban racer #248 üzenetére
Nekem is olyan sms jött, de azután hivott a DPD-s.
Kitartás. -
nkaroly
csendes tag
válasz
urban racer #248 üzenetére
naja csak elirtam a telefonszamom a rendelesnel, nem szamotok smsre. javitottam mar, meg irtam az emagnak, de nem biztos, hogy eljut a dpdhez
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
urban racer #234 üzenetére
A szabályokat nem én hoztam, de te magad is elfogadtad regisztrációnál.
"III/10/16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Igen a linkelés most éppen bugol.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
urban racer #232 üzenetére
Ne piacozzunk a fórumon! Köszi!
-
nlq
aktív tag
válasz
urban racer #229 üzenetére
lesz 19 db tartalekod
-
Dave™
nagyúr
válasz
urban racer #218 üzenetére
Egy ventilátor van a gépben (meg a tápnak egy saját kicsi), így mindent az hűt, csak a fordulatszámával tud játszani. Ha te nem rendeltetésszerű módon cput cserélsz egy nagyobb tdps verzióra, vagy ne adj isten beraksz egy 60W-os VGAt, akkor ne csodálkozz azon, ha ő ezt nem fogja érteni és feltekeri a fordulatszámot. Normál körülmények között oda max. egy P222-es RAID vezérlőt várna, amit szeretnél az sajnos kompromisszumokat kíván.
-
lockdown90
senior tag
válasz
urban racer #215 üzenetére
hehe jo video
-
Dave™
nagyúr
válasz
urban racer #215 üzenetére
Ja azzal számolj, hogy a vga miatt kb. 2x fordulatszámon fog menni a ventilátor, legalább. Tele van szenzorral, és tuti hogy fűteni fog a vga, ezt pedig kompenzálni akarja majd. Minden alapján, számít a cpu, a beáramló levegő, van-e pcie kártya benne, hddk.
-
lockdown90
senior tag
válasz
urban racer #213 üzenetére
arra kivancsi leszek, hogy birod szinten tartani a venti sebesseget, a sok nem hp-s alkatresz miatt
-
bon
őstag
válasz
urban racer #211 üzenetére
Na igen, FSP már nem rossz, de az ára se a 3-4000ft-os kategória
-
bon
őstag
válasz
urban racer #208 üzenetére
Annyiért szerintem nem delta tápok, ami én nem szívesen cserélnék le ha a helyedben lennék.
-
Dave™
nagyúr
válasz
urban racer #203 üzenetére
Lehet félreértem, de te az egyiket desktop gépnek akarod használni játékra? Mert ez így nem akar összeállni a fejemben. Azt remélem tudod, hogy csak a POST folyamat úgy 1,5 percig tart, lévén szervernek hiszi magát. A 150W pedig egy dolog, hogy szumma annyi, de ott a különböző ágakon is limitálva van a teljesítmény. Van amire tökéletes, pl. NAS-nak, meg lehet használni kis kompromisszummal HTPC-nek ks (nagyobb venti fordulatszám, lassú POST), de amit te szeretnél szerintem zsákutca.
-
bon
őstag
válasz
Szerintem a táp csere nem lesz egyszerű dolog. Egyáltalán létezik hozzá nagyobb teljesítményű táp?
Amúgy gratula a konfighoz. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Hajrá, aztán kérünk képeket a VGA kártyás kivitelről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest