- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agony
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég szert tettem egy N40L-re és home szerverként használom HTPC, FTP, fájlszerver, RDP és WAMP szerveren futtatott weboldalak tesztelésére. Találtam hozzá sok leírást (tápventillátor csere, házventillátor csere, ram bővités, etc, biosmod ahci supporthoz) amiket el is végeztem rajta.
Most tervezem a tárhelyek korszerűsítését részben kapacitás szempontjából, részben teljesítmény tekintetében.
A kérdésem igazából az lenne, hogy próbálta-e már valaki Windows Server 2012-vel és van-e valami előfeltétele a telepítésnek? Egy 60Gb-os SSD-t tervezek beletenni rendszernek és gondoltam mielőtt migrálom a jelenlegi szervert kipróbálom a 2012-t, viszont néhány oldalon láttam, hogy talán valami speciális bios kell a telepítéshez... valóban így van?
Nekem jelenleg ez a bios van fenn: http://blog.xorp.hu/hp-microserver-es-nexentastor
Azért raktam fel, hogy kezelje az SSD-t az ODD-nek fenntartott sata kábelre csatlakoztatva, de bár a windows felismeri az eszközt, valami (talán az AHCI mert RAID módban van) miatt az Samsung SSD Magican nem is tudja lekérni az adatait és kezelni az SSD.Előre is köszönöm a választ!
Üdv,
Levi
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Foxpost
- OTP Bank topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! GAMER PC AMD Ryzen 7 5800X3D/ASUS TUF Gaming B550M-PLUS/RTX 3070Ti 8GB/32 GB DDR4 3200 MHz
- Lenovo ThinkCentre M93p Tiny - Core i5-4570T/16GB RAM/0 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- www.olcsogamerpc.hu - V154 - DDR5 - Ryzen 9600X - DDR5 16GB RAM - RX 9060XT - 1TB SSD - HITELRE IS!
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs