- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
azzal h. kikapcsoltad a sata nativ mode-t éppen csak 30% kal vetetted vissza a notebook teljesítményét
Ezt már nem először írod le. Alá tudod támasztani valamiféle teszteredményekkel? Saját módszer is jó, csak akkor reprodukálható legyen, hogy bárki el tudja végezni a tesztet. -
bocX
tag
thX grat!
igen, 7300 jó szép, tetszik, szolid letisztult forma, a billentyűzet anyaghasználata, és a nyomogatása kevésbé jön be, de megszokás kérdése.
nos mivel a hétvégén nem volt PH, igy rászántam magamés nekiálltam olvasgatni itt-ott. azóta win sp2 felment, meg egy csomó driver, én spec hp honlapjáról szedtem, van amit a 7300driver oldaláról van amit a 7400-ről, mert egy csomó minden a 7300om nincs rajta.
azóta BT is megy, nagy nehezen sikerült hozzá drivert találni, asszem a 8220as noti integrated modul with BT driverrel felismerte, valami forumba akadtam rá.
a korábbi hsz-edben irtad a sata módot hogy lehet aktivizálni, nos, én nem irtam ujabb win lemezt csak ezért...kipróbáltam a ''klikkelőkirályoknak'' cimű 2. javallatot amelytet te nem próbáltál ki, ami .pdf formában volt, simán működik a dolog - jelzem akkor, én kipróbáltam.szóval kezd összeállni a noti mindenféle formába.
a videokártya driverrel nekem nincs bajom, ill nem vetetm észre semmi furcsát, szal sztem ez is jó, hogy miben jobb azt nemtudom.
ettől függetlenül annak a driver cd-nek örülnék majd, ha elküldöd.
thX! -
polip
addikt
csak egy apróság...
a meghibásodási mutatót én tettem fel a weboldalunkra, az itt közölt adatok onnan származnak [link]
a dolog a szervizünk hivatalos javítási statisztikái alapján készülnek, de ezek az adatok a GARANCIAIDŐN TÚLI!! meghibásodási adatok!
Ezekbe a garanciás javítások nincscsenek benne, mert nem lenne reális (hiszen MSI és Albacomp szervi vagyunk, így azok az adatok kiemelkedőek!) -
bocX
tag
nos, sok rosszat nem olvastam róla, teccik nekem is.
épp láttam FSC lapot 190e-ért 2 giga ram, nem integrált vid, meg minden pompa, de soha nem vennék...nem teccik, legalábbis laptop-ba soha nem vennék FSC terméket, a laptopjaik kijelzője sem tetszik. Dell - kicsit drága a felszereltséghez képest. Albacomp-ról sok rosszat nem hallottam. Acer maga a márkanév nekem kinai-nak tüniknem jön be, medion számomra megintcsak noname, MSI-ket nem szeretem annyira, Sony drága, IBM sztem meg nem olyan mint a régi IBM laposok, szal HP. Meg én mindig Intel párti voltam, kitartok Intel mellett (AMD sőt AMD&ATi kombó főleg felejtős). Alapvetően jókat olvastam róla (HP)...amiket te is irtál, driver az kicsit körülményes, de nem megoldhatatlan, meg kicsit az interfészek lehetnének kicsit többek rajta, pl S-video, de alig használom a mostnai a gépemen is, pedig van tunerem, mindenfajta csatim, régen videotszerkesztettem, mára már abbamaradt. HP szumma szummárum bejön, összeségében jókat olvastam róla. Egyébként nx7300-at néztem kezdetektől fogva, de most láttam nx7400et (notebookstore-nál ahogy linkelted).
HPQ nx7400 (RH640)
business class
• 15.4''WXGA (1280x800pixel) Brightview™ TFT
• intel GMA-950 maximum 224MB video
• Core2-Duo T5600 (1.83GHz/2MB/667)
• 1024MB DDR2
• 100GB HDD
• DVD+/-RW DL
• Wi-Fi (802.11a/b/g)
• Bluetooth
• FreeDOS
• asis • 1év garancia
ez most 167e
szóval most ezzel szemezgetek
szerk. és köszi a helpet!
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Fotó állvány eladó
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest