Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem fogsz benne csalódni, a te felhasználásodra kiváló gép, még sok is
Biztos sokan irigyelnek most itt
az új géped miatt.
Én ha vennék, csak IPS kijelzőset vennék már. Sok Sonyt eladtam IPS-el, teszteltem is 1-2-t, és nagyon meggyőző a képminősége. HP EliteBooknál ezt Dreamcolor-nak hívják, aminek horror ára van. Főleg az a jó benne (a szépségen kívül), hogy nem mennek el a színek, nem változik a fekete, stb. a kijelző függőleges látószögétől függően. Magyarul nem kell mozgatni a kijelzőt, ha más magasságból nézed/nézik.
-
Szerintem vedd meg az Elitebookot. Az eredeti win és 3 év gari nem gond, minden gép eredeti winnel jön ebben a kategóriában, az Envyk is. Bruttó 240-ért van már Envy6, Core i7-tel, 8GB-tal, SSD-vel + 1TB HDD-vel és 2GB-os Radeon HD8750 VGA-val, alumínium burkolattal, Beats Audio hanggal, stb.
De nem FullHD-s, ebben a méretben elég ritka a FullHD, ezért jó az EliteBook neked.
Mondanám, hogy Sony SVS15-ös FullHD IPS kijelzővel (ami megeszi az EliteBook képét reggelire) 240-ért, de meg fognak kövezni, meg hát gondolom HP-t szeretnél
ezért nem mondom.
-
Drenadar
veterán
Én az Envy-t kb fele ennyiért vettem, elég erősnek tartom, max 3,3Ghz(i5 igen dualcore, de a HT miatt a winfos 4 magosnak látja), 6giga ram, 2gigás videókártya, ujjlenyomatolvasó, stb... aluminium, anyaghasználatáról csak jót tudok mondani, és ha jól tudom pl SeniorTilla is foglalkozik ezekkel, érdemes lenne megnézned egyet kipróbálni.
Ami nekem leginkább tetszik az az aksija, persze tudom majd romlik ez, de 5-6 órát kibír internetezéssel, fullhd videóra 4 órát tippelt (igaz ekkor ki volt lőve a wifi).
Tudom egyesek szemében istenkáromlás nem probook meg elitebook gépet ajánlgatni, sorry akit ezzel megbántottam
-
-
-
-
-
Patentcsávó
tag
Egy kicsit így elment tőle a kedvem... bár 3hónap alatt lehet hogy javították!
Mennyit bír aksiról a gép?
A natív felbontása az 1280x800(15.4wxga), mert láttam hogy 3 féle kijelzővel szállítják?
Lehetett válsztani esteleg, hogy melyikkel kéred és hogy fényes vagy matt legyen?
Köszi a választ -
westlake
félisten
6710-nek sajnos nem elismerten szeriahibas az alaplapja.. egy ideig a szervizek is szivtak vele, mivel hiaba csereltek az alaplapokat, ugyanaz volt a hibajelenseg.. azota kiadtak egy uj szerias alaplapot aminek mar nincs ilyen problemaja.. ha 3 napnal oregebb, akkor kenytelen leszel bevinni a gepet a prielle kornelia utca 4 alatt talalhato markaszervizbe..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged