- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ice&Lime #32662 üzenetére
Oksa!
Én most a köv. beállítást használom, eddig bejövős:// Celsius: // Fahrenheit:
Level=35 255 // Level=95 255
Level=40 128 // Level=104 128
Level=50 82 // Level=122 82
Level=60 74 // Level=140 74
Level=67 59 // Level=152 59
Level=74 49 // Level=165 49
Level=80 0 // Level=176 0 -
válasz
Ice&Lime #32657 üzenetére
Nekem működik a HPfancontrol, elmondom hogyan csináltam.
1, Aksis üzemmódra váltok, és leállítom a program futását: tálcamenüben "End of program", vagymi.
2, A program mappájában a "HPfancontrol.ini" fájlról csinálok egy biztonsági másolatot, hogy az alapbeállításokat bármikor csekkolni tudjam.
3, A "HPfancontrol.ini" fájlt megnyitom notepad-del, és módosítom a következő sorokat:
// Profile "Smart Mode 1"
// change values and number of items for your needs
//
// Celsius: // Fahrenheit:Level=40 255 // Level=104 255
Level=44 128 // Level=111 128
Level=58 82 // Level=136 82
Level=63 74 // Level=145 74
Level=68 59 // Level=154 59
Level=73 49 // Level=163 49
Level=80 0 // Level=176 0Az általam preferált értékek, amelyek még változhatnak a későbbiekben (ne felejtsük el a Fahrenheit értékeke is beállítani valamilyen internetes konvertáló segítségével):
// Profile "Smart Mode 1"
// change values and number of items for your needs
//
// Celsius: // Fahrenheit:Level=40 255 // Level=104 255
Level=44 128 // Level=111 128
Level=58 82 // Level=136 82
Level=63 74 // Level=145 74
Level=68 59 // Level=154 59
Level=73 49 // Level=163 49
Level=80 0 // Level=176 04, Elmentem a fájlt, elindítom a programot smart mode-ban --> pár másodpercen belül elindul a venti (255-es alapjáraton, ahogy az a .ini fájlból, és az ablakban látható értékből látszik), és csökkenni kezd a tálcaikonok között kijelzett hőmérséklet.
5, Ha korábban beállítottuk, hogy a windows-zal induljon a progi, akkor nincs más dolgunk az elkövetkezőkben, csak kitapasztalni, hogy az egyes ventifokozatokat melyik, számunkra megfelelő hőfokokhoz rendeljük!
Az eredmény: nekem meg van nyitva böngésző, steam kliens, intéző, notepad, office - így most 128-as fordulaton teker, de az alap BIOS-os beállítások szerinti 53C fok helyett most kb. 46C fok körül mozog a hőmérséklet. Nem is rossz, de majd még eljátszadozok a skálával...
-
-
válasz
Ice&Lime #32618 üzenetére
TPfancontrol-t telepítettem, és nekem is úgy süvített, mint a hurrikán, hiába állítgattam bármit is.
Viszont rossz verziót linkeltél: a honlapján, alul van egy HP-s változata is a proginak, HPfancontrol néven (nahát), amit 8460p-hez ajánlanak... hmm...
(#32638) sagit
Ölbe véve nem szeretnék hűtőpadot használni.
Ezek a bordák mindenhova beférnek? -
sagit
veterán
válasz
Ice&Lime #32635 üzenetére
Én se voltam elégedett a 2530p hűtéssel, nem akarok párhuzamot vonni de pár tipp amit megcsinálhatsz ha nem találsz jobb megoldást.
1: A cpu-t pasztázt újra valami frankó pasztával, pár fokot talán nyersz.
2: én a noti hűtését meg is "tuningoltam" ilyen bordákkal, ragasztottam rá párat ahová elfért, pár fokot ismét nyertem vele, az emlegetett chipnél meg lehetne próbálni
3: veszel egy hűtőpadot, engem is kikészítene ha ölbevéve a gépem forró lenne, a 2530p ventilátorát szerencsére tudom vezérelni a hw infóval -
albi31
aktív tag
válasz
Ice&Lime #32635 üzenetére
ha minden chipre melynek feladata van hűtést szerelnének,akkor az egész gép egy nagy cooler lenne...ezek le vannak tesztelve,hidd már el,hogy nem hülyék dolgoznak ott,ahol ezeket tervezik..el sem tudod képzelni,milyen tudás szükséges ezen alaplapok megtervezéséhez...és pont ott buknának el,hogy egy északi-hidat nem hűtenek,nyilván lemérték,hogy mekkorát melegszik,és ezért nincs rajta..és általában az északi-hídon sosincs!...leléptem,mert inkább a mellettem fekvő nővel foglalkozom,jobban járok!
-
válasz
Ice&Lime #32626 üzenetére
A 2-3 szoros árban sokminden benne van egy elitebooknál, de főleg a marketing. Hidd el nekem, ez is ugyanolyan tömegtermék, mint a többi, hibákkal, stb. Nem hiszem hogy te vagy az egyetlen a világon, akit ez zavar, ezért biztos van valami megoldás. Olyanokat kérdezz, akiknek ugyanilyen gépük van, vagy a hivatalos support-hoz tartoznak, itt láthatod, hogy érdemi választ nem kapsz.
De a fórum felélénkült rendesen, és már ez is jó eredmény
-
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
Ice&Lime #32608 üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés. Sajnos manapság a HP HP és Compaq gépei belül made in China, product of China. Az üzleti gépeket még nemnagyon láttam belülről, de a 100-350k közötti multimédiás (DV6, DV7, Envy széria, Pavilion 17,stb) gépek belseje China. Sajnos ebből nekem az jön le, hogy nem fordítanak kellő figyelmet a ,,tömegnek" szánt gépekre.
-
Drenadar
veterán
válasz
Ice&Lime #32608 üzenetére
boccs a hülye kérdésért, de ki volt már tisztítva a gép? nem lehet hogy egy pasztázás megoldana valamit? meg a szokásos kitisztítás? Gondolom nem véletlenül nincs ilyen beállítás, valószínűleg indokolatlan volt, érdemes lenne belekukkantani a gépbe ha még nem tetted meg!
-
-
Thusor
őstag
válasz
Ice&Lime #32604 üzenetére
Akkor csak annyit tudok mondani, hogy remélhetőleg a HP ezt orvosolni fogja egy olyan bios verzió kiadásával amibe beteszik a fan always on funkciót. Láttam, hogy a HP fórumán is sokan panaszkodnak melegedésre így szerintem van esélye annak, hogy orvosolják ezt a problémát.
-
Thusor
őstag
válasz
Ice&Lime #32601 üzenetére
Biosban nincs olyan beállítási lehetőség, hogy "fan always on"? Nekem 2540p-m van és abban van ilyen lehetőség, olyan nincs hogy csak külön lehessen kezelni az akksi alatt vagy a hálózat alatt, de olyat lehet hogy mindig bekapcsolva maradjon a venti, max csak leszabályozza ha nem kell annyira.
-
-
albi31
aktív tag
válasz
Ice&Lime #32525 üzenetére
én nem szoktam játszani,de filmeknél eléri a 90C-t,mondjuk mostanság amikor a szobában is van 30C vagy több(nálam néha 32C is)...de ezek erre vannak belőve,ha megnézed a gyári adatait,110C-t is bírja elméletileg,persze,kétséges hogy meddig...és én biztos nem fogom kipróbálni...
-
albi31
aktív tag
válasz
Ice&Lime #32523 üzenetére
nem,ez teljesen normális azoknál az AMD-nél,az Athlon II már 45C-l is beéri,és ott már DDR3 van.2010-től vannak kint...bár ennek ellentmond pl:Acer 5535 még QL-s sorozat,és 50C alatt szokott lenni a hőmérséklet,vagyis majdnem 12C-kal hűvösebb..és egy másik szélsőség,Asus K50AB 65C alá nem is megy,és inkább a 70C nyaldossa!
-
Tenken
őstag
válasz
Ice&Lime #32500 üzenetére
BIOS-ban is jól van beállítva? Elvileg alapból csak akkor járatja folyamatosan a ventit, ha töltőn van, ezzel is növelve a telepidőt. Ez főleg az idle hőmérséklet alatt látszik meg, ahol akár 10-15 fok difi is lehet. Terhelés alatt ugyanúgy teker. Ez független windows-tól.
-
válasz
Ice&Lime #32498 üzenetére
Nemrég én is panaszkodtam a melegedésre, de azóta megjavult (vagy elmúlt a kánikula).
Mindenesetre nálam be volt állítva a Power Manager-ben, hogy a CPU-t max. 60%-os teljesítményig engedje felpörögni. Ezt visszaállítottam 100%-ra, és azóta hűvösebb a gép, de legalábbis a HDD. Nemtom', talán a hűtési rendszer hatékonyságából is visszavett a leszabályozással párhuzamosan... -
-
-
Drenadar
veterán
válasz
Ice&Lime #32376 üzenetére
Tényleges funkcionalitásban ez hol mutatkozik meg?
és bocsi hogy ezt mondom, lehet eretnekség lesz, de ha üzleti laptop kell mindenképp akkor inkább egy T4xx lenovot vennék. De az meg nem szolgálná ki az itthoni igényeimet
Ami nagyon nem tetszik ebben a laptopban, hogy miért nem tudtak szorítani egy kis helyet egy másodlagos vinyónak?
-
válasz
Ice&Lime #32366 üzenetére
Dehogyis... a HP minden probookot 1 év garival ad nyugaton, nézz csak utána. A 3 év csak itthoni parasztvakítás, nem több. Aki katalógusból és teszetkből szerez infókat, az nem tudja, hogy az ületi és a konzumer kategória általában csak mesterségesen van megkülönböztetve, semmi több. Nemhogy egymás mellé sem teheted őket, ez nevetséges
Elméletednek ellentmond a probookok olcsósága, és még sok-sok minden más is.
-
Drenadar
veterán
válasz
Ice&Lime #32368 üzenetére
mert túl sokat kellett velük foglalkoznia
illesztőprogramok, meg ilyen olyan rendellenes működés... én nem nagyon figyeltem mert nekem lényegtelen info volt. Én PCt használtam a cégnél, szerencsére volt teljes hozzáférésem a géphez rendben tudtam tartani
Visszatérve ehhez az Envyhez, jól jönne 10 év garancia, de bízunk benne hogy nem romlik el, pár év múlva meg úgyis lecserélem. Anyagminősége az én elvárásaimhoz képest jó, nem recseg a cucc, de jobb lenne full aluminium ház, meg biztos jobban nézne ki világító billel...
De az ujjlenyomat olvasó az nagyon buli dolog
Nah de tényleg, ezeket a foltokat hogyan kell leszedni róla?
kijelzőt hogyan érdemes tisztítani hogy ne legyen maradandó folt utána?
-
válasz
Ice&Lime #32358 üzenetére
Hát, nem akarok megint belemenni egy ilyen vitába, ha visszaolvasol láthatod, volt már jó sok belőle. Nálam profibb szinten nem sokan használják a gépüket, én ebből élek (ezt hiszem ez a profi tömör megfogalmazása), és mégis konzumer gépem van már 4. éve. Mindennapos 6-8 órás használatban, 4 éve hibátlanul... a profi elitebookok labdába sem tudtak rúgni mellette az én szempontjaim szerint, amik alapján elsődleges a kiváló képminőség.
-
Drenadar
veterán
válasz
Ice&Lime #32350 üzenetére
jóval drágább, de én most nem az SSD-t kérdeztem, hanem az SSHD-t... ennek az a lényege, hogy van egy rendes hdd-d, de alkotnak rá egy mini flasht is ami 8gigás... te azt nem éred el, a vinyó dönti el hogy mit tesz erre a 8 gigára, de állítólag nagyon intelligensen el tudja dönteni... és ezáltal húúú de gyorsabb lesz a gép.
Lejött hogy én nem hiszek benne? De azért kipróbálnám. kb 30 ezer fttól már be lehet szerezni egy terrásat... ha jól láttam, de lehet picit drágább...SSDből max a samsung 840es 512es jöhetne szóba de most éppen nincs rá annyi pénzem
-
-
válasz
Ice&Lime #32316 üzenetére
AIDA6-gyel első körben azt nézem, hogy azt a konfigot kapom-e, amiért fizetek?
Másodsorban stability test megy kb. 5 percig. A vonatkozó ablakban én az első (Temperatures), és az utolsó fület (Statistics) szoktam sasolni: ha bármelyik hőmérséklet érték eléri a 85 fokot, az nekem már gáz (főleg, ha tartósan).
Viszont! Most futtattam le egy 20 perces tesztet:
- a CPU max. 78 fokra ment fel, de inkább 74 fok-körül mozgott (persze zéró throttling);
- a venti hangja megjött, de a 8460p-éhez képest még így is szelídnek mondható;
- a ház eléggé átmelegedett;
- az SSD felment 47 fokra, a HDD meg 42-őre, ami azért kicsit aggaszt.Szóval bíztatóbb a helyzet, főleg mivel ált. Power Assisstant-ban 60%-osra veszem a max. CPU-használatot.
(#32338) Drenadar
A kulcs máshol is meg kell, hogy legyen (pl. egy matricán az aksi alatt), és azt bármikor fel tudod használni egy friss Win8 aktiválására, függetlenül attól, hogy x86-os, vagy x64-es, illetve, hogy milyen nyelvű.
Szerintem, ha megvan a kulcs, nyugodtan gyaluld a merevlemezt, és mehet rá az Ubi! -
válasz
Ice&Lime #32331 üzenetére
Lehet, de az alkatrész nem jön gyorsabban.
Viszont az a gond, hogy most egy napnál tovább nem tudom nélkülözni a lapost...(#32330) albi31
Jók bizony, csak nem tudom, hogy az Oktogon melletti, megszűnt üzletükből a szervizesek maradtak-e a cégnél, vagy leszerződtek az üzlethelyiséget átvevő laptop.hu-val? -
albi31
aktív tag
válasz
Ice&Lime #32301 üzenetére
kedves fórumtárs,miből gondolod,hogy keményebben fogalmazva azt jelenti,hogy leordítom a fejed?..ha nem ismersz,ne légy ostoba,ne alkoss véleményt rólam,csak én rövidebben megfogalmaztam volna,vagyis kb ennyivel,hogy "ne állj neki,mert lövésed sincs a dolgokról"..és azért "húzom fel magam",mert az ilyen "csináld otthon" munkák nálam kötnek ki,és a "jó ember" után próbálom rendbe hozni a "gányt"!Mindenkinek meg kellene tanulni,hogy maradjon a saját kaptafájánál,én sem szerelek autót,mert nem az a szakmám,és mint mindenhez,szakember kell!
-
-
válasz
Ice&Lime #32288 üzenetére
még nem forrasztottam, de ettől függetlenül érdekel.
Ha rám hallgatsz, ne itt kezdd el az alapfokú elektronikus áramkörök gyakorlatot, ne is gondolkozz ilyesmiben. Ezt 4-5 évig tanulják középfokon, aztán még 3-ig felsőfokon. Az ott tanulók is csak akkor sajátítják el, ha hobbiszinten is csinálják nap-mint-nap. Szóval neked ez kicsit nagy falat lenne.
Amúgy tisztában vagy vele, hány rétegű az alaplapod? Azaz hány áramköri panel van egymás felett, amiket te nem is látsz?
-
Drenadar
veterán
válasz
Ice&Lime #32288 üzenetére
(#32283) SeniorTilla válasza alapján írtam amit írtam.
Továbbra is fenntartom, hogy lehet többféle megoldás is, de egyik sem okoz kárt az alaplapban, nem lángvágóval hevítenek
A forrasztó ón szobahőmérsékleten is eléggé alakítható cucc, kis hő hatására cseppfolyósodik (de azért nem fogdosnék forrasztó pákát) így könnyen kezelhető. Ha véletlen más áramkörre "csöppen" így átjárhatóságot biztosít, ha újra hevítik utána eltávolítható könnyedén és nem okoz semmi maradandót...
-
Drenadar
veterán
válasz
Ice&Lime #32286 üzenetére
te még sosem forrasztottál, illetve nem tudod, hogy ez hogyan megy, igaz? Gondolom a suliban sem tanultál ilyet... ezekszerint.
Teljesen veszélytelen, nem olvasztott vasat tartanak oda, hanem forrasztó ónt. Az a nyáklapra teljesen veszélytelen, elég nagy inkopetencia kell, hogy elcsesszék, de ha el is cseszik, kijavítható
(könnyedén és gyorsan)
jaj de rég csináltam már ilyesmit....
-
-
-
Nixon18
senior tag
válasz
Ice&Lime #32227 üzenetére
i5-2540M van benne egy Quadro 1000M-mel. De lényegtelen. Én elhiszem, hogy jó, csak jobb félni mint megijedni...
(#32229) jakos73
De a te gépedről van szó. Te kérdezted, hogy meg lehet-e oldani csak a chip cseréjét, vagy komplett alaplapcsere kelleneÍgy már nincs bajom az értékekkel, csak nem tudtam vele mit kezdeni az előző ProBookom nem produkált közel sem ilyen magas értékekek (gyengébb konfiggal, az tény).
-
-
-
Thusor
őstag
válasz
Ice&Lime #32214 üzenetére
Elitebook szériánál például a HP protecttools. Abban más lehetőségek is vannak arra, hogy a géphez hozzáférést illetékteleneknek megnehezítség. Ujjlenyomat, TPM chip stb...
De egyébként HP hivatalos fórumán ezt jobban kivesézik. Ott olyan lehetőséget is írtak, hogy a HP tud ebben segíteni de egyes modellekben csakis teljes merevlemez csere, vagy legalábbis BIOS chip csere.
-
Thusor
őstag
válasz
Ice&Lime #32212 üzenetére
2540p-nél azt mondták, hogy vedd ki az aksit, csatlakoztasd le a tápkábelt és vedd ki az elemet is. Tartsd nyomva 30 másodpercig a bekapcsoló gombot, majd várj legalább 20 percet míg vissza nem teszed a kivett aksit, elemet, majd kapcsold be a gépet, elméletben így törlődik a jelszó.
De ez csak a bios jelszóra jó, de ha mást használtak akkor azt ezzel nem tudok törölni.
-
Répapüré
tag
válasz
Ice&Lime #31966 üzenetére
Szia!
Én nem akarom újratelepíteni a Win7-et, de gondolkodom, hogy jó lenne egy eredeti lemez amiről gond esetén újrarakhatom...
A jelenlegi is eredeti, de szóval jó lenne egy biztonsági lemez.
Gondolom a Windows honlapján rendelted meg..
Mennyibe került mennyi idő múlva küldték ki?Köszi.
Szia. -
Taoharcos
aktív tag
válasz
Ice&Lime #31954 üzenetére
Először nézd meg milyen a chipkészleted. Pl bootoláskor megállítod, lehet kiírja, vagy ha fut valami oprendszer valami progival pl AIDA megnézed. Ha 945-ös akkor nyerő vagy és ajánlom egy T7200-as beszerzését (csak nyugodtan, a 8-10 ezres ajánlatokat tedd félre, előbb-utóbb találsz 5-ért is). Ez a proci messze jobb mint a sima CoreDuo-k. Ha nem 945-ös akkor egy Celeron M450-t érdemes keresni, órajelben valamit rádob a sebességre, és 2Gb rammal mint mondtam...
-
Taoharcos
aktív tag
válasz
Ice&Lime #31947 üzenetére
ÉN is néztem már ezt típust, pont ezzel a problémával szembesültem. A leírás pontosan leírja melyik chipkészlet mire képes. Gyakorlati tapasztalatokról nem tudok, mert én is kérdeztem, de konkrét választ nem kaptam. A legbiztosabb az, ha találsz olyan eladót, aki a városodban van, hogy ne kelljen sokat utazni, és hajlandó arra, hogy kipróbáljátok működik-e. Előbb-utóbb lehet találni ilyet. De ha apukád csak netezni szeretne a géppel érdemes 2GB ram bővítésen gondolkodni, elég sokat dob a használhatóságon. Nekem egy Toshibámon 2Gb ram és Celeron M430 társaságában futott el vidáman a Windows7! Szóval egy ilyen konfiggal egy Windows XP is röhögve elmegy. Ha a gép nem céges, vagy valami hivatalos helyre kell, akkor ne szenvedj az XP home-mal! Az egy nagy rakat ****. Dobj fel rá egy pro.-t. Ahhoz hogy az eredeti win xp home-t visszatelepítsd be kéne szerezni egy ilyen hp féle telepítő lemezt. Én Fuji-Siemens-el vagyok hasonlóan, igaz ott találtam egy lehetőséget, hogy a szervizükben az eredeti címke bemutatásával valahány száz pénz ellenében hozzájuthatok egy írott telepítőlemezhez. De persze ez most itt egy OFF-s márka, meg itt egy hasonló rakat Vista home-ról van szó. Szóval ha nagyon ragaszkodsz az eredeti oprendszerhez, kutakodj a szervízeknél.
-
-
albi31
aktív tag
válasz
először ezt kellene megnézned:
Mobile Intel 945GM Express Chipset or Mobile Intel 940GML Express Chipset.
ha 945GM,akkor én ennél nagyobbat nem tennék bele:
Intel Core 2 Duo Processor T5600 (1.83-GHz, 667-MHz FSB, 2-MB L2 cache)
Intel Core 2 Duo Processor T5500 (1.66-GHz, 667-MHz FSB, 2-MB L2 cache)
..bár érdemes megnézni,hogy mekkora az árkülönbség ezekkel szemben:
Intel Core 2 Duo Processor T7400 (2.16-GHz, 667-MHz FSB, 4-MB L2 cache)
Intel Core 2 Duo Processor T7200 (2.0-GHz, 667-MHz FSB, 4-MB L2 cache) -
válasz
Neked és Hoffernek ajánlom ezt a topikot ,itt nagyobb a szakértelem.
M410-es celeron azthiszem socket M-es foglalatú. Ennek a helyére lehet pentiumot rakni,esetleg kétmagos Core Duo-kat:
Core Duo T2050
Core Duo T2250
Core Duo T2300
Core Duo T2400
Core Duo T2500
Core Duo T2600
Core Duo T2700Viszont mindenféleképpen kérdezz rá,ott ismerik az adott gép chipkészletét,és biztosat tudnak mondani.
-
Taoharcos
aktív tag
válasz
Ice&Lime #31893 üzenetére
Attól még hogy WInXP prof, még nincs benne sata-s driver. Bele lehet rakni az ISOba. Gyárilag nincs olyan WinXP ISO vagy lemez amiben benne lenne, én úgy tudom mindbe úgy rakták bele (én is
). Viszont ha van benne 2GB ram és nem céges gép akkor nyugodtan maradhat rajta egy Win7.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Asztalos klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Medence topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged