- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
albi31
aktív tag
válasz
ScrapUnit #32599 üzenetére
Ne írjatok már ennyi zöldséget,mert kihullik a hajam...egyrészt,az hogy 55C-n kapcsol csak be a venti,nyilván azért van,hogy ne menjen állandóan a venti,ergo egy egét mozdulattól ne tekerje a ventit,ne zavarjon téged a folyamatos ki-be kapcsolás(ültem olyan gép mellett,majdnem megöltem) ,másrészt ekkora gépet nem teszünk ölbe,a mobilitás nem az ölben való tartást jelenti,harmadrészt,az 55C-n való hőmérséklettartás teljesen normális..mi az hogy ettől a "melegedéstől"fog tönkremenni a gép?
Ui.:azért a mérnökök nem hülye gyerekek,nem véletlenül írták meg így a BIOS-t!
-
Ice&Lime
veterán
válasz
ScrapUnit #32611 üzenetére
nem az a baj, hogy kína, bár önmagában ez már nagy baj hogy minden az, de jelen esetben a laptopnál nem az a baj, hogy kína, hanem hogy direkt ilyen vagy hanyag módon ilyen bios van benne, ami nem működteti a felhasználáshoz megfelelően a gépet akksiról.
a telep időért beáldozták a gép alapjárati hűtését, milyen iskola ez?
vagy oké, legyen, mit bánom én, de legalább hadd válasszak hogy akarom e, hogy passzív legyen vagy inkább hogy aktív legyen akkor is a hűtés és nem érdekel, ha ezért 1órával hamarabb merül le az akksi.most komolyan, elitebook?....
(#32612) sagit: azt nem ismerem.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
ScrapUnit #32607 üzenetére
ismerem a hp gyors reagálását, nagyon ráérősek.
most komolyan, boltban 350 ezer forintos vállalati elite gép ezt tudja, hogy ilyen hiányos biost tesznek bele?
vagy éppen, hogy szánt szándékkal olyat, amiért sül a gép a zsírjában akksiról járatva....pedig pont akkor lenne értelme a hűtésnek, mivel az ember hordozza és ölbe veszi, venné ha tehetné... -
Ice&Lime
veterán
válasz
ScrapUnit #32599 üzenetére
az egy dolog, hogy cserélik majd gariban, egyébként mi lesz akkor amikor már lejár, ki fogja kicserélni a 100ezres alaplapot például.
de nem is az, hanem, hogy nem tudom ölbe venni, teljesen elvéve így a hordozhatóság lehetőségét, mert bárhova viszem is, ott meleg lesz és kellemetlen.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
ScrapUnit #32595 üzenetére
azért melegszik jobban, mert az annyira okos hp akksiról üzemeltetve nem tette bele az aktív hűtést, hanem csinált hozzá passzívat, ami olyan is amilyen, botrányosan meleg lesz tőle mindene a gépnek.
hálózatról-aktív a hűtés házirendje
akkuról-passzív a hűtés házirendjeés hiába állítom be windowson belül aktivra, nem engedi, mert ugye az okos bios felülírja
-
Ice&Lime
veterán
válasz
ScrapUnit #32590 üzenetére
nekem i5-3320m van benne hd4000-rel.
érted, nem az a bajom, hogy nem hűt jól, mert jól hűt, csak akksiról botrányos a helyzet, akkor beforrósodik úgy, mint egy dell sem teszi.(#32593) Drenadar: nem játék után, szó nincs még játékról sem.
akksiról idle módban beforrósodik, mint a rezsó, teljesen nulla hűtéssel. leszabályozza a bios és csak kb 55 foktól kezd megkapcsolni, addig viszont fő a saját zsírjában és teljesen átmelegszik mindene a gépnek. -
-
válasz
ScrapUnit #32562 üzenetére
A géped már legalább 4-5 éves. Akkoriban még nem nagyon voltak megfizethető SSD-k, nem erről szólt a dolog. Sokkal jobban jársz, ha nem BD-re mentesz (ráadásul a tiéd csak olvasó, nem író, hmmm.... érdekes a mentés...), hanem usb hdd-re. Az optikai adattárolás ideje már lejárt. Pár év alatt megdöglenek az írható lemezek, ez elég tág idő lehet, de ha az egyik meghal, akkor buktál mindent, ami rajta volt. Én nem tenném ide a biztonsági mentésem, az tuti.
-
-
makaveli666
senior tag
-
errrtu
aktív tag
válasz
ScrapUnit #14981 üzenetére
Köszönöm, mindenképpen kipróbálom. Az a furcsa, hogy eleinte még működött, párszor kipróbáltam de aztán nem foglalkoztam vele. Mostanában próbáltam ismét és szembesültem a problémával. Gondoltam elnyomtam én vagy a család valamit de nem találtam semmit ami ezen szolgáltatást vezérelné. Kicsit szokatlan nekem még ez a win7 és ez a sok HPs "bizbasz" nem találom még fel magam a minimalista xpm után
-
-
válasz
ScrapUnit #14732 üzenetére
Nem kell mindent elhinni a tesztelőknek. Sokszor nagy hülyeségeket képesek írni egy-egy tesztben, itt is megcáfolta önmagát néhányszor a teszt írója.
A G62/72 jó gép, masszív, jól néz ki, és nagyon jó ára van. Persze nem az itthoni listaárakról beszélek. Sokkal szebb képe van pl. a Pavilion dv6-osoknál. Jópárat eladtam már, még senki nem panaszkodott.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest