Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Taoharcos
üzenetére
Szia!
Most nem tudom megnézni, hogy milyen a chipset benne, mert itt vagy a másik laptopos fórumban leírtam, hogy mi a helyzet az xp-vel jelenleg.Most nem enged belépni sem ameddig nem aktiválom és azt nem tudom, mivel nem volt időm rátenni a wifi és lan driveket, ezért nem tudja aktiválni és nem enged be, úgy hogy újrahúzás lesz belőle, dejó...
Már 90%-ban biztos vagyok benne, hogy 940-es és hogy csak egy magos procikat támogat, ezért 2 magosat nem vennék bele, mert nem akarok 2 magos procit viccből 1 maggal használni. Olyan egy magos kellene, ami legalább 2x gyorsabb, mint a celeron M 410 vagy 3x, de gondolom ilyen meg nincs, úgyhogy lehet ezért nincs is értelme.
Sajnos van tapasztalatom a gép "gyorsaságát" illetően. Még régebben használtam. 1,5GB ram van benne. A win xp netezésnél, amikor betöltök 2 ablakot a procit 100%-ra döngeti és van hogy beakad egy ideig, jó tudom a flash tartalom eléggé megterhel minden processzort, de hát akkor is. Aztán van hogy antivirus pl. avast vagy microsoft security vagy éppen eset teljesen leterheli indulásnál és sokáig kerreg a winyó és a proci is van hogy sokszor 100%-on.
Kipróbáltam egyszer kb 2 éve win7-tel, ami jó rövid ideig volt rajta, mert szinte élvezhetetlen volt vele dolgozni, pontosabban nem tudtam vele, lehet mert megszoktam az én gépemet, de azért van egy határ, de apukámnak még megfelel.
Neki jó, akkor nekem is, win xp lett kifizetve, ő még nem akar ráfizetni win7-re külön, pláne hogy nehezebben ment vele, mint az xp, egyébként a rendszerkövetelményei az xp-nek és a win7-nek azért elég különbözőek, erősebb gép kell a win7-nek, mint xp-nek.
Az xp így marad, gondolkodtam egy ssd-n, az nagyon megdobná, egyébként nekem is az van, de sajnos az xp nem támogatja a trimet, idő előtt nem akarjuk hazavágni az ssd-t, úgyhogy marad így.
Berendeltem egy lemezt a hp-tól, majd meglátjuk tudta -e küldeni egy értelmes lemezt hozzá, ja és még az is ki fog derülni, hogy pénzbe fog -e kerülni, mert nem mondtak összeget sem erre utalást.A t7200-as tutira két magos, azt a gép meg nem támogatja, csak az egy magosat.
Ha egy magosban a celeron m 450 a leg-leg csúcsa, akkor az nem hozna nagy áttörést, szerintem 2x nem gyorsabb, mondjuk durván 1,5x csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus Zenbook UX3407RA
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Xbox Series kontroller fekete
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx