Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
Magnum_ #16040 üzenetére
Lehet nektek menni fog de mi nem bírtuk átklónozni. Hibaüzenet és szevassz.
google-al ezt találtam: "A klónozást csak akkor lehet elvégezni, ha a régi lemezünkön nem volt több adat, mint az SSD kapacitásának 80%-a."
30GB-os SSD-re esélyes, h nem fgosz te klónozni semmit
-
Drughi
addikt
válasz
Magnum_ #16034 üzenetére
Ha teheted akkor szerintem klónozd át a rendszert, mert úgy lenne az igazi a sebesség teszt.
Egy friss rendszer mindig gyorsan talpra áll, mint egy teleszemetelt OS
Szerintem a legjobb módja, hogy nézed a bootidőt mondjuk a gadgetek / virusírtó betöltéséig.
1-1- nagyobb program indulását is lemérheted, ha használsz ilyet.Én most vette egy Seagate Momentus XT-t. Hiába teszteltem le a programokkal, a másolás / írásba ugyanazt tudja, mint egy sima 7200 rpm-es cucc, viszont a programbetöltés és a napi munka során agyonveri a sima 7200es HDD-ket.
-
-
-
-
-
válasz
Magnum_ #16001 üzenetére
A +2GB rammal semmi nem fog változni. Az élményindexed lényeges értékei jók, az Aero meg le van sz*rva. Csatlakozom Spyduck kollégához: az windows élményindex semmit nem jelent, köze nincs a valós teljesítményhez. Más szóval parasztvakítás. Azért van, hogy mindig újabb hardvert vegyél (az oprendszerek és progik fejlesztésében is nagy szerepet játszik ez a tényező), mert túl alacsony az érték a haverok előtt, már bocs
-
spyduck
nagyúr
válasz
Magnum_ #15979 üzenetére
Én ezt nem venném meg! Sztem a legócskább műanyagból van gyártva, kb 90%-ig biztos vagyok benne, h illesztési hibák lesznek ami azt fogja eredményezni, h gépelés közben rezonálni fog az Upgrade Bay. Lehet vannak pozitív visszajelzések de én már 100-nál is több dolgot rendeltem Kínából, voltak meglepetések.....
-
-
jorden06
senior tag
válasz
Magnum_ #15353 üzenetére
Személyesen megyek be mindig a szervizbe, meg telefonon hívogatom őket. Neves szervizről van szó, látom a srácon, hogy nem ő szopat engem, hanem a HP. Már kértem gépcserét is, azt mondta a srác, hogy csak a 3. sikertelen javítás után adnak egy új gépet, ez eddig 1 alkalomnak számít, mert azt számolják, hogy hányszor vittem be hozzájuk, nem azt, hogy 1 alkalommal hány csere történik rajta és az mennyi ideig tart.
-
Tea'lc
csendes tag
válasz
Magnum_ #14920 üzenetére
Konstans "cicergő" hang a processzor irányából akkus használat esetén. Ezen egy hónap szervíz(!) és kétszeri alaplapcsere(!!!!) sem segített.
A hangerőszabályzó tapizós sáv a billentyűzet felett néha nem veszi be a dolgokat. Villognak az ikonok, hogy érzékel, de nem történik semmi. Ha felemelem, vagy lerakom a gépet, akkor gyakran, mint a karácsonyfán kigyullad minden, és utána teljességgel használhatatlan a dolog. Vagy berakja magát a gép némára, letiltja a wifit, és felhozza az info centert...
Eldurrant egy töltőm, 2 hétig tartott mire határozott fellépés (majdnem asztalborogatás az inkompetens eladókra) hatására kaptam egy újat. Addig apám 65W-s töltőjével nyomattam, akku nélkül. Mostanában meg ez az új (kb májusi) töltő, is úgy cicereg mint a gép akkus használatnál. Nagyon magasan, és nagyon idegesítően.
-
-
norot
csendes tag
válasz
Magnum_ #14049 üzenetére
Természetesen elhiszem neked! Csak ha nézegetek dokkolókat, akkor jó lenne tudni, hogy ha ugyan nincs a felsorolásban benne a 8440p, de az X típus igen, akkor jó lesz ahhoz is.
X = 6930p eddigMost amúgy eszembe jutott egy kicsit idegesítő dolog: ha használom a gyorsgombokat pl. a hangerő növelésére, akkor feljön egy kis ablak, hogy éppen mit csináltam, mennyi a hangerő stb. Na most ez több másodperces késleltetéssel jön elő elő, igaz utána egy darabig gyorsan reagál. Ha meg többmindent nyomok egymás után, akkor amikor észbe kap kb 5 mp múlva, akkor meg kapkodva mutogatja a dolgokat.
De lehet, hogy csak a 2 Gb memória a kevés, és kirakja swapbe ezt a kis progit ami ezt figyeli. -
-
-
-
-
-
törölt tag
válasz
Magnum_ #12829 üzenetére
egy ilyet vettem pár hónapja:
[link]
de láttam valamerre 80 gigás intelt is 50k környékén. meg aprón 128 gigás samsungot, szintén ennyi körül.
én 16 gigás sd kártyában gondolkodtam, h legyen pár giga multimédia is a laposon, de végül is nincs rá szükségem. lett egy olcsó használt ibm hurcolós ütős-verős notinak. itthon meg van home server, meg van külső 2,5"-os usb-s vinyó is háttértárnak. -
törölt tag
válasz
Magnum_ #12827 üzenetére
a legteljesebb mértékig. amúgy eléldegéltem volna a 7200as notivinyón is, csak zavart a hangja. 64 gb nekem bőven elég. cserében 20 mp alatt butul a vindóz, a firefox pár mp (van 12 addon, előzményt, kukit soha nem törlök, gyakran 8-10 tabbal csukom le, és az előző munkamenettel indul.
ráadásnak ez egy olcsó kingston, asszem a 425. 4k-ban szinte minden nevesebb vezérlővel szerelt megveri. -
-
-
válasz
Magnum_ #12805 üzenetére
Ez mindig CSAK attól függ, hogy a HP melyik gyártó termékéből vásárol be (nem attól, hogy üzleti vagy konzumer modellbe szánja, mint sokan hiszik). A nálam most futó Pavilion és HDX szériákban WD Caviar Blue és WD Scorpio Black merevlemezek vannak. Lehet a konzumer gépekben jobb HDD mint az überkirályistencsászár elitebookokban?
Gondolom most majd a HÍVŐK megmagyarázzák, hogy a Fujitsu HDD-k a jobbak, mert fémházasak, szemben a WD teljesen szar műanyag burkolatával...vagy valami ilyesmi.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Magnum_ #12580 üzenetére
én nekem se volt jó úgy,mikor nem töröltem a Program Files-ből. Próbáld meg hátha jó lesz!
Ha jó,akkor azoknak amiket pirossal bejelöltem,meg kell jelennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest