- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
válasz
SeniorTilla #37234 üzenetére
A hdd az sata csatis, oda menne az ssd ....a dvd helyére ami talán ide csatis oda meg betenném a meglevő sata csatlakozós hdd-t egy optibay segítségével.
-
206 cc
senior tag
válasz
SeniorTilla #37232 üzenetére
Szia Tilla!
Egy kis segítséget kérnék.HP 8710W-be ssd-t bele lehet fabrikálni a hdd helyére a hdd-t meg a dvd író helyére egy optibay-el.Van lehetőség ehhez a típushoz is beszerezni ilyen átalakítókat?A HDD ugye sata 1-es lehet a dvd meg nem is tudom, talán ide csatolású?Szóval esetleg tudnál tanácsot adni mit kell beszerezni...érdekelne jó áron ssd is kb.120GB körüli csak szinte a rendszernek,hogy kicsit gyorsabb legyen a gép.
Köszi az infókat előre is!
Üdv! -
jorden06
senior tag
válasz
SeniorTilla #37230 üzenetére
Ok, az teljesen rendben van, ha mondjuk az inverter megtörik a sok kijelző csukogatástól, de egy billentyűzetben, ráadásul úgy, hogy egyszerre, több különböző betű, mi a fene megy tönkre?
oké, oké, nem bírja a "sok" leütést a billentyű alatti kapcsoló, de apámék ~10 éves és cirka 800 forintos Genius billentyűzete még a mai napig kiválóan funkcionál
-
pimpa1974
csendes tag
válasz
SeniorTilla #37226 üzenetére
ok értem ,akkor esély sincs arra hogy legyen belőle valami mármint a memória slot ból .
Akkor ezek szerint 1 slotba csak 1 db 512 est lehet rakni?
Esetleg ha van valakinek akkor vevő lennék rá.Ja és kösz a segítséget.
-
freestailo
őstag
válasz
SeniorTilla #37209 üzenetére
Kösz ez a környezetifény érzékelő kikapcsolása javított a dolgon, de két gép van nálam és még így is látható a különbség...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
SeniorTilla #37184 üzenetére
Köszi a választ.
Az előbb voltam tesztelgetni, nem igazán győzött meg sajnos, de gondolom egy új telepítéssel, fel lehetne rázni.
Azért furcsállottam, hogy ez az i7 740QM egy elég "gyenge" processszor, hiába a 4 mag 8 szál, az i5 két magos (m 450) pontosan annyit hozott egy IBT teszt alatt, mint a 740-es. Ez az élményindexben is megmutatkozott. 740----7.1, 450---6.9.Konkrétan a fényerő és a képminőség volt a másik, ami nem tetszett bár arra elég volt, hogy tesztelgessem, de ezt a (max) fényerőt a lenovo laposom talán 2-es (legfeljebb 3) szinten hozza és akkor még van 8! 7 felett kiégeti az ember szemét.
Egyébként szép lapos és minden más tetszett, de nekem számít a gyorsaság, és azt hittem, hogy itt azért elég jelentős különbség lesz, de hogy szinte "nincs is", az elég gáz, és csak parasztvakításnak tartom a benne lévő processzort, hiába ugrál fel néha 1.7-ről, 2.8-ra, sajnos ezzel sem tud jelentősen "többet számolni".
Pedig megvettem volna, de ez így nekünk nem felel meg, sajnos.
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #37185 üzenetére
Nekem is az Avast vált be az utóbbi időben, nagyon könnyű használni, de mindenképpen érdemes bekapcsolni a Beállítások/Aktív védelmek/Fájlrendszer-, Levelezés- és Webvédelemben az Érzékenység menükben a "PUP és gyanús fájlokat".
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #37185 üzenetére
Inkább mondjuk, h az _egyik_legjobb .... + Avira, AVG, Bitdefender
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
SeniorTilla #37180 üzenetére
Sziasztok!
Néztem tegnap egy nagyon jó állapotban lévő dv8 laptopot, még a fóliák is rajta vannak. I7 740QM. 4GB, GT230, gondoltam megveszem a páromnak, de ami feltűnt, hogy a yt videók tök szaggatottan mentek ff és ie alatt is. Más böngésző nem volt fent.
Lehet egyébként ez vga hiba, vagy esetleg szoftveresen megoldódik? Új telepítést biztos kap majd, ha esetleg megveszem és egy SSD-ét is. Mire figyeljek egy ilyen laptop megvásárlásával? Egyébként 120 ezret kérnek érte, mint írtam, mint a gyári állapot. Futtattam rajta egy cinebench-et is, az is egy picit szaggatott volt, mondjuk 18.5 fps-t adott rá, ez így rendben lenne?
Az nem lehet, hogy processzor nem dolgozott max órajelen, pl egy kicsomagolás, másolás egy i5-ös (2 magos, m450)laposon, ami gyorsabb volt, igaz abban SSD van.
szerk: bocs új helyett a válaszra nyomtam....
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #37176 üzenetére
Lehetne benne, csak nem lesz, mert abban a méretben és teljesítményben kihangosítva azzal sem lehet sokra menni; "egér-hifivel".
Az aprócska laptopos integrált zajkeltőkön nem lehet teljes értékű zenét hallgatni. Kell oda még legalább egy stúdiómonitor, vagy legalábbis egy normálisabb hangfalpár és vájtfülű igényeknek megfelelően DAC stb. is.
Én csak olyan irodákat ismerek, ahol a kőbaltás ember korszakából származó vasakon dolgoznak látástól mikulásig, sajnos nem mindenki multimédia-fejlesztő.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #37176 üzenetére
Ez így van, és ráadásul régebben azért csak összejött nekik, érdekes hogy csak mostanában nem, vajon miért... Igen is elvárható egy üzleti gépben is a jó hangchip és hangszóró, szerintem is ez alap.
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #37174 üzenetére
Egy nagy irodában nem az a cél, hogy "beats by dre" és "DTS Sound" az 1 Wattos hangszórókkal szórakoztassák a főnököt, valamint a beosztottakat, a "home user" pedig multimédiát akar.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
SeniorTilla #37153 üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom. Probook 450 G1 messze a legjobb hangzású laptopom eddig... de az lakótársaim Acer, Dell gépeire is köröket ver. Mondjuk nekem nem volt szempont ez, mert kb sohasem használom a hangszóróit.
Füles kimenete is nagyon jó szerintem (bár a drágább fejhallgatómmal még nem próbáltam) egy olcsó Geniusból látványosan (hallványosan) jó hangokat csalt elő.
-
lolka1980
aktív tag
válasz
SeniorTilla #37153 üzenetére
Áh nem komoly dologra gondolok de az előző laptopom egy 8440p volt ami aránylag "szép" hangzással volt de ez valami cincogás hozzá képest.
-
KZP
őstag
válasz
SeniorTilla #37116 üzenetére
Így igaz, most leszedtem a kis fedelet az aljáról. A helye és a vezetékek megvannak.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #37082 üzenetére
Hát, ez a része elég érdekes az biztos. Ez is inkább olyan, hogy amikor kell, majd kiderül.
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #37082 üzenetére
Nem hiszem, hogy promóció ... cégnél van több, különböző időpontban vásárolt (fél-1 év különbséggel) 820-as, ugyanígy 3 év.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #37076 üzenetére
Én meg úgy tudtam, hogy ha vesz valaki egy hp gépet 3 évvel, akkor 3 év gari a gépre van, de az aksira csak 1, de akkor ez üzleti gépnél szintén 3 év.
-
válasz
SeniorTilla #37077 üzenetére
Köszönöm !
/mind2 link hasznos, service-s manual is végre megvan/L
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #37066 üzenetére
Majd befotózom neked...EB 820G1.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #37066 üzenetére
"A HP üzleti noteszgépek akkumulátora esetében 1–3 év garancia vonatkozik az alkatrészcserére (a konkrét termékre vonatkozó garanciát a rövid ismertető tartalmazza)."
Elméletileg igen. -
Gedeon31
addikt
válasz
SeniorTilla #37051 üzenetére
Nem mondtam oda tenném sőt nem is kötekedem ,ahogyan azt Te gondolod csupán a véleményed érdekelt.
Neked ez kötekedés
-
Gedeon31
addikt
válasz
SeniorTilla #37047 üzenetére
Véleményed szerint miért jobb a HDD a helyén marad? Míg a többség pont oda teszi az SSD-t.
-
Liberator24
tag
válasz
SeniorTilla #37045 üzenetére
Köszi. Akkor majd megcserélem. SSD megy az ODD helyére, HDD (igen, 7200-es) vissza a helyére, ha abból hátrány nem származik. Amúgy lehet hallani, amikor ki-be kapcsolja a rendszer a vinyót.
-
Gedeon31
addikt
válasz
SeniorTilla #37045 üzenetére
Nem a HDD-re gondoltam ,hanem amit írtál az olcsó gagyi hdd caddy helyett van e jobb minőségű?
Legtöbben a HDD helyére teszik az SSD-t és vélemények szerint ott van jó helyen
-
Gedeon31
addikt
válasz
SeniorTilla #37043 üzenetére
Lehet venni jobb minőségűt is?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
SeniorTilla #37036 üzenetére
Tartalmazza, de nem lehet bekapcsolni mert hibauzenetet dob. Offline se engedte DISM-el. Sajnos sokan szivnak vele, forumokban olvasno... kokany munka. Win 8-on mukodik, atalltam arra.
-
GrooveHero
addikt
válasz
SeniorTilla #37038 üzenetére
Na az az ami még kimaradt. De mivel fél év garival vettem a gépet, ezért nem tudom megbontsam e
Egyébként a játék ablakban fut, alatta a hwinfo meg van nyitva, tálcára kiírva a CPU és GPU hőmérséklet, meg az elérhető memória is. És ahogy már említettem, kb egy 10 megás játékról van szó, szóval a gép terhelése szinte 0. A hőmérsékletek sem voltak jelentősek, sőt a proci terhelés is csak pár %
-
Ren Hoek
veterán
válasz
SeniorTilla #37027 üzenetére
Win 8.1-hez esetleg valami tipp, hogyan lehet felrakni a .NET 3.5-öt?
Se a pipálós, se a DISM nem engedi offline.
[link]
Error: 0x800F0922
Hibával kitesz.
Most jön le a win 8-as, hátha azzal többre megyek.Obalix: HP driverhez mindenképp 3.5-ös kell, 4.5-össel pl nem is megy, mert abból sokmindent kivágtak.
-
oba
addikt
válasz
SeniorTilla #37027 üzenetére
igen, legújabb verzió
-
b1sti
senior tag
válasz
SeniorTilla #37013 üzenetére
Rendben, nagyon szépen köszönöm!
szerk.: bár ha lenne keret újra, akkor nem használtat vennék...
már ki is néztem a hirdetéseid között a leendőt
-
Ren Hoek
veterán
válasz
SeniorTilla #36996 üzenetére
Köszönöm a segítséget
Az a probléma, hogy eléggé használatfüggő. Pl most "kipihente magát" és 2-3 óra alatt jött elő fokozatosan hidegindításból jön elő... Ha használtam előtte akkor hamarabb, csak venti bekapcsolás után. (Csak akkor) CPU cicergés más, néztem róla videót.Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy valaki 4-5 órákat tesztelje, mire kijön a probléma. Ráadásul fóbiám van a szervizektől, mert bár HP-vel nem volt még dolgom, de eddig szinte kivétel nélkül bármelyik tech szervizem katasztrófába torkollott, (hetekig ottlévő cucc, más alkatrészt kicserélve, hibásan visszaküldve, pótgép nélkül stb stb...)
Egyébként volt egy - ha jól emlékszem az is bronzperselyes, siklócsapágyas venti-, és annak fújtam egy lehelletnyi WD40-et és soha többé nem volt hangja...
Egyelőre még tesztelgetem, aztán max megérdeklődöm a lehetőségeket, vagy megszokom. Fejhallgatóval fent nem is hallatszik.
-
b1sti
senior tag
válasz
SeniorTilla #37001 üzenetére
6 ezres széria alatt semmiképpen sem nézelődök! Mint írtam is, csak i5 vagy i7 és 6770-es vga, amin gondolkodom! Persze, amiben i3 van még elgondolkozom, mert ha lehet i7re fejleszteni akkor az is számításba jöhet! Bírni fogja a fejlesztést??
-
b1sti
senior tag
válasz
SeniorTilla #36994 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors és részletes választ!!
Azt szeretném még kérdezni, hogyan lehetséges az, hogy pavilion dv6-os 2XXX és 3XXX szériába i7es procikat tesznek bele...
Azért ez kicsit furcsa nekem!
Kérdésem lényege csak annyi, hogy most nézegetek pavilionokat és olykor hasonló árban találkoztam envy-vel is. Én dv6 6XXX szériát nézegetem, amiben a min a 6770es vga és lehetőleg i5 vagy i7 proci... kinit oldalakat is nézek, nem csak az itthoniakat, de sok helyen el vannak szállva az emberek az árakkal és nagyon ritka a korrekt ár/érték arányú példány.
-
KZP
őstag
válasz
SeniorTilla #36996 üzenetére
Ja, ezt nem tudtam, így akkor kiderülne a hiba, ha visszavinné hozzád egy vizsgálatra.
-
KZP
őstag
válasz
SeniorTilla #36992 üzenetére
Akkor már inkább az előbbi ötletedre, hogy valami odakerült a ventilátorhoz és hozzáér a lapátokhoz.
Persze lehet gyári hibás is a venti...
Nem ismerem azt a típust, de ha olyan egyszerű lenne látni a hűtést, mint pl. egy Elitebook-ban, hogy csak a billentyűzetet kell 3 csavarral kikapni, akkor a kolléga helyében belekukkantanék. -
KZP
őstag
válasz
SeniorTilla #36989 üzenetére
Új gép csapágyas?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
SeniorTilla #36951 üzenetére
Megnéztem, kifújtam óvatosan, de nincs benne por. (Nem hiszem, hogy beszívott volna valamit, mert új a gép)
Ez a vibráló hang (mint egy halk villanyborotva/hajnyíró) kb 1-3 órával jelentkezik a bekapcsolás után. Addig semmi, még mozgatva sem és nem függ össze a venti fordulatszámmal és hőfokkal sem. Most leszedtem a hátulját, és ujjal kicsit megmozgattam a ventilátort, fe-fel és így kb fél órára el is múlt, újra bekapcsolva. Szóval lehet, hogy csapágy kenési probléma lenne? Már találkoztam asztali gépen párszor nagyjából hasonlóval, és ott egy kis tűhegynyi varrógép olaj megoldotta a problémát hónapokra, vagy örökre... csak itt ez nem kivitelezhető.Ilyennel nem foglalkoznak véletlenül szervizben? Nem olyan nagyon zavaró probléma, csak csendes szobában pont annyira halk,de magas ciripelés, hogy kissé idegesítő.
-
válasz
SeniorTilla #36959 üzenetére
"Miért kellene működnie a 12GB-nak?"
Északi híd: Intel Ivy Bridge-MB IMC
Maximális memória mennyiség: 16 GBCPU típusa: Intel Core i3-3110M, 2400 MHz
Max Memory Size (dependent on memory type): 32 GBÉn kérek elnézést, hogy ha veszek egy Ivy Bridge alapú gépet, amiben van két memória slot, eszembe sem jut, hogy nem fog menni vele a 16 GB RAM. A korrektség nem ott kezdődik, hogy beleírják a datasheet-be, hogy csak 8 GB RAM-ot támogat, hanem ott, hogy megoldják, hogy ne jelentsen gondot a 16 GB RAM, ha már a hardver minden komponense támogatja azt.
-
válasz
SeniorTilla #36946 üzenetére
sajnos fogalmam nincs, hogy s miként kell azt... F1 majd (van egy lista, boot lista is választható "device" de ott nincs pl. ODD ...) F10 és ennyi... majd a 3.-ik helyen vannak a boot/egyéb beáll. dolgok. azt ott legalsó részen van az UEFI -s rész amibe + és - al lehet a listát szerkeszteni... (Asus -hoz képest ez egy rakás kaki BIOS na)
L
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
SeniorTilla #36940 üzenetére
tolok rá egy win7-et is, megnézem ott jó-e, ha nem, akkor megy a rinya az eladónak.
-
GrooveHero
addikt
válasz
SeniorTilla #36930 üzenetére
és wwhy. Rendben, köszi a segítséget fiúk. Semmi gond, 30k-ért már kapni alulról világítós bill.-zetet olyan 30k körül. Max lehet felhívom őket, hogy mikorra lenne, mert látom, hogy most nincs raktáron. Amúgy a kijelző is olcsóbb kicsit, olyan 370k körül van. Még jó, hogy lehet kapni ennyiért
-
GrooveHero
addikt
válasz
SeniorTilla #36922 üzenetére
-
GrooveHero
addikt
válasz
SeniorTilla #36919 üzenetére
Szia. Elvileg a jelenlegi német nyelvű (ezt cserélem majd magyarra) is világít, de felülről. Van is a hp jel mellett két kis izé, gondolom azok világítanák meg felülről. De nem tudom, hogy hogyan lehet bekapcsolni.
Szóval a jelenlegi német felülről világítóst cserélem majd magyar aluluról világítósra. Remélem így már érthető, és bocsi, ha az előző hsz kicsit értelmetlen volt.
-
legendo
csendes tag
válasz
SeniorTilla #36918 üzenetére
Oké, köszönöm szépen.
-
legendo
csendes tag
válasz
SeniorTilla #36883 üzenetére
Köszönöm szépen a választ.
Jelenleg 3 giga van benne és tetűlassú. Szeretném lecserélni a dvd-t egy ssd-re caddyvel, az is gyorsít rajta, de kell az a plusz memória...
Ha belerakom 2+4 gb modult párban, szerinted érezhetően lassabb lesz? Köszi. -
dui1985
csendes tag
válasz
SeniorTilla #36908 üzenetére
Igen, köszi! Gondolom ez lehet a hiba. Eléggé szét kell sajnos bontani, hogy hozzáférjek, gari miatt azt hiszem a legjobb visszavinni.
-
válasz
SeniorTilla #36906 üzenetére
ITT megtalálod a géped teljes kibelezett leírását.
-
GrooveHero
addikt
válasz
SeniorTilla #36884 üzenetére
Tegnap felhívtam az ügyfélszolgálatot, megadták a szervíz számát, velük is beszéltem, emailt kellett írnom. Várom a választ. Tegnap én olyan 700 fontos árat láttam, kb olyan 300k lenne. Na annyit nem adok érte, tekintve, hogy 125k volt maga a gép. De olyan 60k-ig meggondolnám
-
MuNy3Z
csendes tag
válasz
SeniorTilla #36868 üzenetére
Én is arra tippelek, mert valahol olyat is olvastam, hogy másik oprendszert tett fel, és attól kezdve csinálta ugyanezt a gép. Amúgy az üzletbe, ami nekik gyári nem regisztrált W7-volt, hangtalanul ment, nálam viszont egy másodperc nincs, hogy teljesen csöndbe menne.
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #36868 üzenetére
Helyesen:
Volt/van több HP gépem és mind zajosVan két Dell és egyik sem hangos
Volt egy anus gépem és az sem volt zajos
Így oké? -
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #36838 üzenetére
Én is csak olyan gépet veszek, amihez megvan minden szükséges igazoló papír. Ezért is van meg hozzá mind a kettő. Ezért is mondtam, hogy szerintem mindig kell a számla.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #36785 üzenetére
Ez egy jó válasz volt, körülbelül valami ilyesmire is számítottam.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #36780 üzenetére
850e volt az ára régen?
Mi volt benne ilyen irreálisan drága akkor? -
Dhampir
félisten
válasz
Komoly volt a listaára a HP-nál: 849 900.-Ft
Ebből a "volt" szót hangsúlyoznám, végül is 2010-ből való masina.
(#36781) GrooveHero
Nem konzumer gép, ez minőségi cucc.
(#36784) GrooveHero
Na ja.
-
GrooveHero
addikt
válasz
kb 10-15 percet volt eddig bekapcsolva, nem sok időm volt nézegetni. De egész tűrhető, azt kell, hogy mondjam
-
Bkrisz9
őstag
válasz
SeniorTilla #36763 üzenetére
Üdv! Adott egy HP Elitebook 8440p win 8.1-el. A probléma a következő: minden működik a Bluetooth-t kivéve. a driver megvan a HP oldaláról de arra kompatibilitási problémát ir telepités közben. hogy tudnám életre kelteni? Ötletek?
-
modellmaker
csendes tag
válasz
SeniorTilla #36735 üzenetére
Értem. Köszönöm a segítséget!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
SeniorTilla #36717 üzenetére
hááát, akkor ez kimarad...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
SeniorTilla #36714 üzenetére
hopsz, hirtelen nincs nálam, csak 16-os
USB-s 160-as notivinyó?!én Bridlington/Milton Keynes-ben voltam 2010-ben.. de lehet visszatolom a valagam, abba a "kicsit hideg" országba
-
- = Zk = -
félisten
válasz
SeniorTilla #36712 üzenetére
szerencsémre tudok angolul, nem gyengén
ám ott nekem nem dobja fel az USB-s lehetőséget... rögvest számol és kiírja, hogy 3 lemez kell neki.
kérdem én, akkor rá kell dugni egy min 32Gb-os pendrive-ot, és csak akkor adja be az "új" opciót?!ezért is tettem be a képet...
-
takyka77
tag
válasz
SeniorTilla #36688 üzenetére
Szervíz lett a vége.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
SeniorTilla #36706 üzenetére
melyik is az az opció?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
SeniorTilla #36619 üzenetére
hogy/hol kell beállítani, hogy USB-re készítse, ne 3 lemezre?!
-
206 cc
senior tag
válasz
SeniorTilla #36696 üzenetére
-
Ba.G
aktív tag
válasz
SeniorTilla #36694 üzenetére
A HD cserének nem sok értelme van szerintem.
Már úgy érted, hogy mára elavult lehet ez az SSHD (hibrid) technológia? (Az enyém 500GB-os, nyilván első generációs, kisebb cache-sel és SSD-vel, viszont 7200-as. De ezt még csekkolnom kell.)
A garanciális problémát megértem (ezen aggódtam), de végül is megkérdezhetem a hp supportot is, mi az álláspontjuk. Hátha rugalmasan állnak hozzá.
Tegnap már kitöltettek velem egy kérdőívet a support honlapon. (Na, nem vagyok nagyon elszállva magamtól, mint vásárlótól...
)
Az előtelepített W8.1 egy más típusú HD-re felmegy egyáltalán, vagy van benne vmi hardverspecifikus? Utóbbi esetben nyilván nem úsznám meg a dupla telepítést/regisztrációt, viszont megvan az az előnye, hogy lesz összehasonlítási alapom a két HD között.
(Most nézem a topikot a recovery manager-re keresve, ebből úgy fest, hogy mindenképpen fel kell telepíteni a benne lévő HD-re a rendszert.)
-
Atimen33
tag
válasz
SeniorTilla #36689 üzenetére
Köszönöm a választ!
Van telepítő lemezem, csak azzal nem működött minden HP program megfelelően.
Még annyi kérdésem lenne, hogy akkor ezek szerint formázhatom a recovery particíót? Semmi esély nincs rá hogy valahogy kinyerjem belőle a képfájlt? Mert így csak feleslegesen a helyet foglalja. -
Ba.G
aktív tag
válasz
SeniorTilla #36646 üzenetére
Van. Ez vmi hp-promóció lehet. Legalábbis itt a bemutató darab. Mindjárt megkérdem, komoly-e.
Csak még a szándékommal nem vagyok tisztában. Gyorsan beszéljetek le!
-
stratova
veterán
válasz
SeniorTilla #36646 üzenetére
Tényleg ennyi a webes promójuk szerint is bár ennyiért lehet, hogy már hipp-hopp elfogyott.
-
Ba.G
aktív tag
válasz
SeniorTilla #36644 üzenetére
A madaras teszkóban, a ma záruló akcióban. (Ha van még.) Erős késztetésem van megnézni, bár már a héten felfigyeltem rá, csak nem foglalkoztatott komolyabban a dolog, most is a 0% THM lódította meg a fantáziámat. Egyetemista gyerekemnek pár évvel ezelőtti, kb. hasonló (jó, videóban jobb) Dell gépe van, nekem meg többnyire megteszi az asztali, de ennyit talán megérne, pláne ezekkel a kondíciókkal. Vagy...?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
SeniorTilla #36619 üzenetére
szuper, köszönöm (Y)
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #36622 üzenetére
Típusa?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #36622 üzenetére
Akkor az valami különleges lehet.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #36620 üzenetére
Notebook tn panelről beszélsz vagy monitorosról?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
SeniorTilla #36611 üzenetére
a recovery megmaradt, fel is telepítettem a friss wint róla.
újabb kérdés:
hogy lehet SSD-re feltolni majdan recovery-ből a gyári oprendszerét?! -
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #36612 üzenetére
Persze, a tn az tn, nem lesz sosem jó, szép, stb..
Ettől függetlenül azért lehet vele próbálkozni, és még mindig jobb, mint hagyni a gyári beállításon, mert az nagyon gázos. Nekem is túl hideg volt, de sok állítgatás után azért sokkal jobb lett, mint a gyári.(#36613) Dhampir: nem csak a probookoknál van ez az olcsó panel, a drágábbaknál is.
-
misx
senior tag
válasz
SeniorTilla #36612 üzenetére
Nekem sikerült valahogy közelebb hozni a normálishoz (Probook 450) van egy LG monitorom - ami a tesztek szerint gyárilag is viszonylag jól van kalibrálva, rátettem mindkettőre ugyanazt a képet, és csak úgy szemre állítgattam, hogy jó legyen. A kékesség tényleg kiment belőle és melegebbek lettek a színek rajta. Persze a kontraszttal nem lehet mit csinálni, de inkább ez, mint a tükröződés. Nekem a fényesnél mindig olyan érzetem van, mintha egy üveglapon keresztül nézném a képet.
De kinek a pap, kinek a papné. Engem jobban zavar a háttérvilágítás beszűrődése, de a notis TN panelek szinte mind ilyenek, a másik Fuji gépem sem jobb, pedig abban LG panel van. Filmet úgyis TV-n nézek, az meg olyan felhőtlen, mint a nyári égbolt.
Nálam valahogy most így néz ki az Intel kezelőpultban:
Gamma 0,8
Kék -14
Vörös +7
Zöld +5
Árnyalat +29Szerencsére játék közben is él a beállítás.
-
Gedeon31
addikt
válasz
SeniorTilla #36607 üzenetére
Köszönöm
-
Gedeon31
addikt
válasz
SeniorTilla #36603 üzenetére
Itthon hol érdemes ilyen aksikat venni?
-
Gedeon31
addikt
válasz
SeniorTilla #36601 üzenetére
Az se sokkal jobb minőségben gondolom.
-
Ellia
addikt
válasz
SeniorTilla #36565 üzenetére
Köszi de közben megoldódott!
-
Khelben
nagyúr
válasz
SeniorTilla #36552 üzenetére
-
student
őstag
válasz
SeniorTilla #36544 üzenetére
Nem 12 giga pendrive-ra vagy 3dvd
de miért ilyen sok
win8 telepítő 1dvd -
student
őstag
válasz
SeniorTilla #36518 üzenetére
Klikkeltem hogy helyreállítási adathordozók létrehozása. De miért akar 3dvd-nyi cuccot kíírni
-
kmisi99
addikt
válasz
SeniorTilla #36536 üzenetére
Bga javítás mennyire hosszú életű? F27 re gondoltam hardveraprón mert azért új lap 50k.
-
misx
senior tag
válasz
SeniorTilla #36531 üzenetére
Na meg volt a kalibrálás, de továbbra is ugyanazt írja a Diagnosztika. Mondjuk újra lemeríteni azóta nem próbáltam, de gyanítom ugyanaz lesz az eredmény. Már csak azért sem látom a hasznát, mert gyakorlatilag eddig is vészleállásig ment, le sem ment a figyelmeztetéshez beállított limitig. Ergo már negyedjére kapott teljes lemerítést-feltöltést. Na majd a HP megmondja, mi lesz.
-
student
őstag
válasz
SeniorTilla #36518 üzenetére
-
student
őstag
válasz
SeniorTilla #36516 üzenetére
az micsinál?
nullára formázva a vinyót is müxik?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #36461 üzenetére
Persze, én csak az érzékelőre gondoltam, hogy működhet ott is.
Ettől függetlenül valóban, és én is vacaknak tartom azokat az optibay-hdd-caddy olcsó kereteket.
Nekem is volt, lötyögött is benne a hdd rendesen, nem is használtam úgy sokáig, kb. 1 hónapig. -
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #36455 üzenetére
Mintha lett volna már szó róla, hogy vannak gépek, amiknél az optikai meghajtó helyén is működik a védelem.
-
válasz
Esetleg arra gondoltam meg, hogy egy 120 gigas ssd-t bevarazsolok a hdd helyere es a hdd-t pedig usb-s hazba teszem, de az mar picit mas projekt
-
Gedeon31
addikt
válasz
Pedig a legtöbben fordítva csinálják . Gondolkodom SSD-n ,de a videók alapján eddig a HDD SSD csere bonyolultsága számomra
ami elriasztott
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #36445 üzenetére
És ha rád lép a ló?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #36425 üzenetére
Ezt elhiszem, nem is kell meggyőznöd.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #36410 üzenetére
Ez igaz. Annyit viszont tényleg megér egy matricázás.
-
A tumi
tag
válasz
SeniorTilla #36411 üzenetére
Okés, azért köszi!
-
A tumi
tag
válasz
SeniorTilla #36404 üzenetére
Passzolok. Bár kint meg van Asus forma-forma procival mint a HP, de dupla tárhellyel ugyan annyiért. Köszi a segítséget.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #36406 üzenetére
Igen, de miért ne venne akkor inkább alapból magyar kiosztásút, amit nem kell agyon matricázni?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #36404 üzenetére
A bill kiosztás miatt, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest