- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
ló úr
őstag
válasz
Graphics #44075 üzenetére
Azért nem olyan nagy dolog szétkapni azt a 250-es HP-t. Fogja vagy 8 csavar alul azt kiszeded meg szétpattintod és ottvan kb minden szabadon hagyva. Aki nem mozgássérült vagy fogyatékos annak nem hiszem, h nagy gondot okozna a szétkapása. Arra kell figyelni, h a hátsó 2 gumiláb alatt is van 1-1 csavar. De ennyi. Nyilván nem egy Elitebook aminek itt a szerelőajtó az alján de azért a nehezen szétkapható kategóriától is messze van
-
-
Euripidész
csendes tag
válasz
Graphics #44052 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Igen ssd az van átraknám a régi gépből.Használtból Elitebook 8570p ajánlottak. 1600x1200 felbontásban amiben én szeretném viszont most elég drágán van 100 ezer körül legalább is amiket én találtam.
Igen bőven elég az Intel Vga ezt észre sem vettem eddig.
Köszi szépen!
-
-
Tomi0703
addikt
válasz
Graphics #43875 üzenetére
Mar 2560p-ket nezegetek.
Mi az oka amugy, hogy ket ugyanolyan hardveru 2560p kozott 20-30k a hasznaltpiacon a difi? Leiras szerint egyiknek sincs baja. Ekkora a szoras arban? Mennyit eri meg kiadni egy ilyen gepre (hdds)?
Nekem a max keretem 40k es ezert az arert is talani 2560p-t. -
-
válasz
Graphics #43883 üzenetére
Na látod, te probookkal intézted. A téma első kérdése az volt, hogy Pavilionnál hogy megy a garancia. Más a kettő ügyintézése, ezért kicsit félrevezető volt amit írtál.
Érdeklődni szeretnék, hogy azokra a HP laptopokra ami nem üzleti, hanem hétköznapi felhasználóknak van szánva világgarancia van?
-
válasz
Graphics #43881 üzenetére
Az ügyfeleim visszajelzései alapján írtam, hogy kell a szla. Mindig kérték. A román számla nem gond, csak legyen papírod a cuccról.
Amúgy egy megjegyzés: a home gépeket futárral viszik el, háztól-házig garijuk van. Te milyen gépet vittél be a szervizbe? Alapesetben nem is veszik át ha háztól házig garija van.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Graphics #43872 üzenetére
SMB (small business) gép. Üzleti használatra van szánva, de belépő szintű, ezért mondjuk nem napi 10 óra programozásra, hanem arra, hogy egy kis cégnél fusson rajta a számlázóprogram és a titkárnő megírjon napi 20 levelet.
A kategórián belül a legjobb vétel most, különösen azért, mert jó billentyűzete van, ami elég fontos szempont ennél a felhasználásnál. Persze ha valaki GTA5-öt akar rajta játszani, arra nyilván alkalmatlan. -
-
-
-
válasz
Graphics #43801 üzenetére
Igen, nemzetközi gari van rájuk. Csak NAGYON nem mindegy, melyik országban állították ki a számlát, és milyen az eladó cég ügyfélkapcsolati hozzáállása.
Egyébként itt mindegy, mert ez nem garanciális hiba. A kijelzőt eltörték, ez egyértelműen látszik. Ha visszaküldi, még a maradék gari is ugrani fog, ezért inkább lcd cserében kellene gondolkodni, természetesen fizetős szervizben.
Legközelebb pedig jobban kell figyelni, hogy ne a nyitott kijelzőnél fogják meg a gépet, vagy ne zárjanak közé semmit ,vagy ne tömjék tele a notebook táskát, stb-stb.
-
-
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Graphics #43130 üzenetére
A ProBookokban ilyenek a HD felbontásúak, bár én már hozzászoktam. Kicsit lehet rajta javítani a színtelítettség növelésével.
Néha előfordul, hogy egy másik gyártó panelje kerül bele, ami valamivel jobb, de éppen csak minimális különbséget jelent.
Ezek nem multimédiás gépek, hanem elsődlegesen irodai felhasználásra lettek tervezve.
-
chatran
őstag
-
capaszaju
tag
válasz
Graphics #42782 üzenetére
Barátnőnek lesz, átlagos felhasználásra illetve tanuláshoz. Neki az fontos, hogy a touchpad gombok külön legyenek és hogy fehér legyen.
Ja és előny, hogy fullHD és matt a kijelző.
Megnéztünk sokat, ez tetszett. Teljesítmény valószínűleg elég lesz ehhez a felhasználáshoz, sőt.Win7 támogatásról valami?
Köszi!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Graphics #42735 üzenetére
én anno MX-4-es pasztát használtam, az eléggé bevált nálam...
viszont egy laptop esetében szerintem évente már esedékes vagy fél évente a pasztázás, mivel egy hőcsövön van a cpu és a gpu és képesek felfűteni egymást...már ha van a laptopodban dedikált vga(látom van)
sajnos a hő az már csak ilyen
meg van e alatta laptop hűtő ventilátor? mert ha igen, akkor az is képes tele tolni porral a laptopot -
-
-
-
e-newsee
addikt
válasz
Graphics #42315 üzenetére
Hát sajnos mást nem igazán tudok elképzelni.
Próbáltam különböző rendszereket (Win7, 8, 10, Ubuntu), cseréltem RAM-ot, szombaton kitakarítottam, újrapasztáztam, és végső elkeseredésemben még másik vinyót is próbáltam. A jelenség ugyanaz minden alkalommal. Amint élesedik a diszkrét VGA, a kép elfeketül, a venti kissé felpörög (melegebbet is fúj, de nem forrót), és várhatok én vele egy órát, akkor sem csinál semmit.
Aztán a napokban kibújt a szög a zsákból. Asszonynál egyszer játék közben leállt a gép túlmelegedés miatt. (persze ölben volt tartva) Aztán várt egy kicsit, alárakta a hűtőt, és újraindította. Onnantól nem volt gond hetekig, amíg ez elő nem jött. Lehet, hogy a túlmelegedés az oka, de akkor elég gáz, hogy a hővédelem gyakorlatilag nem védte meg a cuccot.
Eccómicász, 99,99%, hogy VGA hardverhibás a kütyü. Próbálok egy lapcserét, aztán meglátjuk. Egyszer bekockáztatok 30 ropit, bár amíg meg nem érkezik, és működésre nem bírom, le fogom rágni a körmöm. -
-
twine
veterán
-
taylor9414
csendes tag
válasz
Graphics #42248 üzenetére
De próbáltam és nem tudom miért, de nem tuja kezelni. Látaom az eszközkezelőben, meg a lemezkezelőben is megjelenik, de amint inicializálni akarom vagy formázni, hogy használhassam hibát ir ki. Ha sokat próbálkozom akkor meg ki is dobja úgy, hogy csak többszöri újrainditás után hajlandó megint észlelni az ssd-t. Ötletem sincs, hogy mi lehet a baja.
-
válasz
Graphics #42234 üzenetére
A szeptemberi verziónál a Rendszerkövetelmények alatt írja:
An Intel video driver must be present on the system before installing the AMD video driver in Hybrid Mode.Szerk.: a korábbinál is írja...
Szerk. 2.: ez még hasznos lehet...
Troubleshooting Switchable Graphics issues under Windows® 10 -
dh66e
veterán
válasz
Graphics #42224 üzenetére
Honnan tudtad hogy azt néztem ki?
Esetleg a kisebb 14" colos változata is lehet elég lenne bár eddig mindig 15,6" gépeim voltak.
A mostani Lenovom (G500 i5-3230 6 giga rammal) nagyon bevált,de potyog szanaszét -tudom más kategória-,de anno használt 620-as HP-m még mindig jól működik ismerősömnél. -
Razermazer
őstag
válasz
Graphics #42221 üzenetére
Egy noti merevlemezt meghajtani ennyi, válaszod alapján akkor simán megy, köszönöm ez lett volna a kérdés
csak zavart az 5volt, 12volt szükségessége de ide elég az 5. Meg nem voltam tisztában azzal, hogy az esatap-t hívják még Power eSATA, eSATA/USB Combo, vagy eSATA USB Hybrid Port (EUHP)-nak is.
Csak ugye nem mindegyik tudja a 12v-ot az 5v-ot mindegyik.
Most már tiszta a dolog. -
válasz
Graphics #42215 üzenetére
Ez nem konzumer gép, hanem az üzleti kategória belépő szintje. Az első netes találat alapjánis tudni kellene ezt
Nem olyan rossz, a probook lebutított verziója, viszont jóval olcsóbban. Nem azt mondom, hogy jó, csak tegyük helyre a kategóriákat. A legtöbb konzumer HP jobb a 250-estől mindenben
Az új gép az új, a használt az használt, nyilván sokkal olcsóbban, de nem véletlenül.
-
Phobion
őstag
válasz
Graphics #42215 üzenetére
A laptop lényegében internetezésre lenne használva, és célja az lenne, hogy minél gyorsabban bekapcsoljon (SSD alap) és azonnal lehessen az internetre csatlakozni és az ügyfelek számára "termékeket" bemutatni, vagy információkat keresni bizonyos termékekkel kapcsolatban.
Erre alkalmas az előbb linkelt HP notebook?
-
e-newsee
addikt
válasz
Graphics #42191 üzenetére
A legújabb fejlemények:
Tegnap sikerült kicsikarnom egy hibaüzenetet.
Azzal kezdtem, hogy egy utolsó reménytől vezérelve ismét letiltottam az AMD VGA-t a biosban. Egyszer már megtettem, akkor ugyanúgy aktív maradt. Még idegesített is, hogy mi a fene baja van, pedig én kivettem a pipát. De ezek szerint valahogy nem mentettem rá a módosításokra. Elképzelhető, a biosban az egér elég lassan/szakadozva/késve működik. Szerintem a No-ra sikerült kattintanom. Na mindegy, tegnap sikerült rendesen megcsinálni, és csodák csodája, működik minden, az eszközkezelőben is csak az Intel HD3000 látszik. Azért felnyomtam a Win8.1 mellé egy Ubuntut is, az is hibátlanul ment. Aztán kíváncsiságból ismét visszakapcsoltam a diszkrét kártyát. Az Ubuntu belefagyott a töltőképernyőbe. Van ott is olyan, hogy az Ubuntu felirat alatt mennek pöttyök. Na ezek egyszer csak megálltak, és úgy maradtak. Nem állt le, nem sötétült el, megfagyott. Gondolom akkor kellett volna betöltenie a VGA drivert, és használatra bírni. Kikapcsoltam, elindítottam a Windowst, az meg elindult, betöltötte az asztalt, majd pár másodperc múlva dobott egy kékhalált a VIDEO_MEMORY_MANAGEMENT_INTERNAL felkiáltással, majd újraindult. Persze újraindítás után már nem ez jött be, hanem egyből a bejelentkező képernyő utáni elsötétülés.
Van egy videóm róla, ha érdekel, felnyomom YT-ra.
A lényeg, hogy nem driver hiba. Vagy a kártya hibás, vagy nem tudom.
A RAM-nak semmi baja, úgy egy óráig ment a memtest hiba nélkül.
Lehet, próbálkozom egy BIOS resettel, hátha. De gyanús, hogy nem az a baja. -
-
-
-
-
MornKapitány
tag
válasz
Graphics #29740 üzenetére
Szia!
Nálam is elég nehéz volt eltávolítani. Igazából finoman végig kell próbálgatni minden irányban, de van rajta 2-3 műanyag pöcök amit ki kell játszani a helyéről. Érdemes elindulni az egyik irányból, és amíg megy, majd másik irány. Nem kizárt, hogy több erő kell hozzá a végén, nálam elég sokáig lehetett feszíteni a dolgot, de azért óvatosan
Hajrá!
-
B-L-A-C-K
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest