- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddmb
aktív tag
válasz
bacsis #48694 üzenetére
nekem céges laptop billentyűzete b@szakodott hasonló módon... szerencsére csak rövid ideig kellett használnom (külső billentyűzet oké volt)... aztán kapott egy full-gyalut, és lám a hiba eltűnt.. pedig aggódtam, hogy az alaplap vacakol, de Windows újrainstall megoldotta a problémámat (mondjuk kapásból adtam neki egy BIOS frissítést + default BIOS settings-et, úgyhogy lehet hogy az is közrejátszott).. azt nem tudom ki installálta rá az oprendszert előttem, és mit csinált, hogy hol működött, hol nem...
-
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
bacsis #43807 üzenetére
Szia!
Látni kéne,de többnyire a fémlemez,amin a billentyűzet van, elég puha, visszahajlítható, ha más egyéb gond nincs.Ha szétszedésnél barom módra, középen megfogva "tépik" fel a billentyűzetet, akkor lesz ilyen (meg ha egy csavart nem vesz észre, nem csavarja ki és "nem jön szét,B+, miért nem jön szét", feszít,feszít, alánéz, rájön). Más kérdés, hogy magára és munkájára valamit is adó műszerész ilyenkor kijavítja a dolgot.Ha az alsó részen a pöckök megvannak és keret sem sérült, akkor orvosolható.
-
Khelben
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vírusirtó topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 9410 i7 / 15GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijekző Profi gép, kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest