- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Mobil flották
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoonRise
csendes tag
válasz
kozyadam #8458 üzenetére
HP business notebook 530
Igen, amennyire én tudom eredeti xp került rá, bár nem én csináltam a telepítést!
A billentyűzettel egyébként nincs baj, a ctrl gombora most nincs ötletem. Szerintem oké!Driverek rendben vannak.
Csabee ezúttal a Te kérdésedre is válaszoltam.
Köszi szépen, hogy próbáltok segíteni! -
ANT
őstag
válasz
kozyadam #8397 üzenetére
Már nem azért, de szerintem nem kell indokolni a HP-nél, hogy miért kérsz tőlük telepítő lemezt. Elkérik a laptop SN-t, lecsekkolják, hogy milyen op.rendszerrel lett eladva, és ugyanolyat minden egyéb kérdés nélkül postáznak. Legalábbis tavaly márc-ápr. környékén még így működött a dolog.
-
zoli62
addikt
válasz
kozyadam #8347 üzenetére
Jó a progi. Vettem egy gyári nyolccellás akkut az usanotebooktól. Három hét alatt megjött, a csomagolás rendben volt. Korrekt cég, csak ajánlani tudom. Az akku gyári töltése kb 50 százalékos volt.Lemerítettem, és aztán 16 óráig töltöttem. Most tesztelem, a progi elég jól kijelzi a még hátralevő időt, míg a Windows telepmérője kicsit ugrál.
-
-
-
-
válasz
kozyadam #8315 üzenetére
A dv7-es, amit láttál, az a dv7-2xxx széria volt. A dv7-1xxx nincs forglaomban MAO-n, max általam
Ezeknek a színvilága hasonló a dv5-höz.
A kijelző méretkülönbsége azért van, mert a dv5, dv7 16:10-es arányú, a dv6 pedig 16:9-es. Ez most a legújabb őrület a design-ban. Nem nagyon tudnák mást kitalálni, ja még ott van az Infinity BrightView. Látványos és szép tőle a gép, meg drágább is. Van egy plusz plexilap a kijelző előtt, és nincs műanyag-keret. Ebbe van belefúrva a két mikrofon nyílása, és mögötte van a webcam is.
-
-
-
Mania
senior tag
válasz
kozyadam #8215 üzenetére
A Serial Number(s/n) valamint a Product Number(p/n) érdekli öket.
Egy DL DVD-t és egy driver CD-t küldenek, viszont nem Vista telepitöt kapsz hanem a recovery cuccot ami amúgy is a HDD-n lenne.A recovery cucc szépsége hogy ha elözöleg te magad leparticionáltad a HDD-t akkor annak búcsút inthetsz mivel kb. 1/3-2/3 arényban fogja a particiókat visszaállitani ahol a C:-n a HP-s Vista(mindenféle demo progival) csücsül a másikon létrehoz egy recovery particiót.Emiatt ha ragaszkodsz ehhez a megoldáshoz elözöleg mentsd az adataidat.
Egyszerübb megoldás ha szerzel egy Home Premium telepitöt és a COA cimkén lévö szériaszámoddal aktiválod. -
Scrym
tag
válasz
kozyadam #8199 üzenetére
Köszi!
Letöltöm és megsasolom mit is tud.
Igazából azért akarom lementeni ezt a rendszert (Vista Home Basic), hogy ha valami gáz van a Notival és vissza kell vinnem, ne kukacoskodjanak a garival. Igazából nem tudom, mennyire érdeklik őket, de gondolom beleköthetnének ha visszavinném és esetleg XP, meg 7 lenne rajta. És hát azért nem örülnék neki, ha 150 000-m menne a levesbe, ezért bátortalan vagyok lekapni azt egészet. De akkor is szemétségnek tartom, hogy egy deka lemezt nem kaptam hozzá. Mi van ha egy vírus bedarálja a rendszercuccokat? Mit gondoltak, akkor honnan állítom vissza? -
-
Zoli1222
addikt
válasz
kozyadam #7619 üzenetére
Most kezdem kiismerni a gépet, meg a programokat rajta. Nagyon úgy fest, h csak a quickplay nevű program sz@rakodik. A távirányító működik rendesen. Én vagyok a balfék. A quick button-okból is csak a quickplay indító gomb nem reagál. Most tettem fel win7 rc7100-at. Azért ez a galiba. Meg az is a probléma, h a hp-nál nincs olyan, h 1 rar-ban pl leszedje az ember az összes szükséges drivert egy adott típushoz. Ha jól tudom.
-
-
adm
őstag
válasz
kozyadam #7517 üzenetére
még csak nem is dell termék, csak árulják. az interlink gyártja.
másik megoldás egy usb-s rádiós imon távirányító. ezt bármilyen géppel tudod használni.a +2év garancia és a jobb minőség-érzet szerintem nyerő. (a mű króm műanyag alkatrészek érthetetlenek nekem
)
-
RoadRunnerNG
tag
válasz
kozyadam #7487 üzenetére
Én sokszor futárzsákban hordom a gépem. Azon belül egy neoprén tokban van. Bár a 14-es gép lötyög a 15,4-es tokban, 14-esben sajna nem láttam, de elvileg létezik... Jól bírja a gyűrődést. Mondjuk annyira nincs megterhelve, a 30-50 közötti száguldozásaimat is bírja a nem éppen tükörsima hazai úthálózaton...
Igaz tervezem, hogy teszek bele egy kis plusz tömést, hogy ne lötyögjön...
Ha vmi tárgyalásra/megbeszélésre kell mennem, akkor meg ott a jó kis Samsonite noti táska...
-
bikmakk
tag
válasz
kozyadam #7493 üzenetére
A noti-hátizsákok ugyanolyan biztonságosak, mint a noti-válltáskák vagy a noti-kézitáskák, az én hátizsákom fala vastagabb is, mint a kézitáskámé.
Azért nem olyan egyszerű azokból kilopni a notitNem egy 20 dekás pénztárcáról van szó, hanem egy legalább 2 kilós A4-es méretű valamiről, azért azt nem lehet csak úgy kiemelni zsebtolvaj módra. Emellett ahol beteszed, ott általában van valami rögzítő is, nekem pl. tépőzáras, ezt is észrevennéd ha valaki cibálja. De emlékszem anno találtam olyat is, amiben a noti-rekesz zipzárja a hátrészen volt, annál már abszolút lehetetlen kilopni a táskából. (Szerintem legegyszerűbben a kézitáskát lehet ellopni, csak ki kell tépni a kezedből és futni vele...)
A hátizsák kényelmes és egészséges, viszont összegyűri a ruhád a válladon. Az oldaltáska divatosabb és még úgy sem nehéz cipelni a notit. A kézitáskát nehéz cipelni, főleg tömegközlekedve, viszont az a legelegánsabb. Védelmi szempontból nem igazán van köztük különbség szerintem. -
g.gergo
senior tag
válasz
kozyadam #7490 üzenetére
A spec. notebook-ok szállítására alkalmas hordtáskáknak megvan az az előnyük, h kipárnázottak, ütödés ellen elég jól védik a gépet. Ebből a szempontból egy sima hátitáska nem sokat ér. Az meg nem igazán érhető, h hátitáskában vagy bármi másban könnyen meglovasíthatja-e vki a gépet?! Megfogja vki és elviszi... ennyi.
-
_core
aktív tag
válasz
kozyadam #7487 üzenetére
Marciusban vasarolt 1180-ban talalhato memoria tipusa Everest szerint.
DIMM1:
Modul neve Qimonda 64T256020EDL2.5C2
Modul mérete 2 GB (2 ranks, 8 banks)
Memória típusa DDR2 SDRAM
Memória sebessége DDR2-800 (400 MHz)
DIMM3:
Modul neve Ramaxel Tech. RMN1150EC48D7W-800
Modul mérete 1 GB (1 rank, 8 banks)
Memória típusa DDR2 SDRAM
Memória sebessége DDR2-800 (400 MHz)Everest v4.60.1500 meres
Memória olvasás:
Dual DDR2-791 6-6-6-18 5712 MB/mp
Memória írás:
Dual DDR2-791 6-6-6-18 3621 MB/mp
Memória másolás:
Dual DDR2-791 6-6-6-18 4027 MB/mp
Memória késleltetés:
Dual DDR2-791 6-6-6-18 81.2 ns -
bikmakk
tag
válasz
kozyadam #7460 üzenetére
Mivel én is szemezek a dv5 sorozattal, így utánaérdeklődtem és azt mondták, hogy a 1199 és 1190 modellekben nagyobb kapacitású aksi van, mint pl. a 1180-asban. Emellett azokban a proci is kisebb fogyasztású, így biztosan hosszabb az üzemidejük is. Sajna drágábbak is 25-30 ezerrel
-
g.gergo
senior tag
válasz
kozyadam #7460 üzenetére
Elképzelhető. A legtöbbet ami fogyaszt, az az LCD, ráadásul, ha még csúcsra is járatod, akkor simán elképzelhető terheléssel az az 1 óra. Azért az ipon leírására nem sokat alapozz, rengeteg az elírás. Inkább nézz körül más teszteket is.
Nyugodtan használd akku nélkül 230V-ról, egyes vélekedések szerint ilyenkor jobb az aksit vmi száraz hűvös helyen tartani, és néha-néha használni. Az 512MB memória az dedikált, azaz "különálló", ezen felül még lecsippenthet a rendszermemóriából. Vinyó, ram csere alapból nem gari vesztés, de erről érdeklődj a forgalmazónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Makulátlan ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop(RTX 3050Ti, i5-11400H)
- MSI Katana GF66 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest