Új hozzászólás Aktív témák
-
g.gergo
senior tag
válasz
bocsika #7892 üzenetére
a játéktól mért is kopik a gép?
egyébként amit bocsika belinkelt gépet, annak ati 4650-e volt, amit meg én mondtam tp-t annak meg nv9300, és ezzel is többet lehet kezdeni mint "desznyók között passzinánozni". de hagyjuk is, partalan a "vita". mki azt vesz amit akar. nekem se tp-m van, és valszeg nem is lesz az ára miatt, de volt már pár gép a kezembe (használva) és azért merészkedtem javasolni mást.
-
g.gergo
senior tag
válasz
t-bali3 #7886 üzenetére
persze, eldöntheted, mivel a te pénzed. csak arra akartam rávilágítani, h a gyártók sztem ráálltak az adjuk el a semmit jó pénzért/felárért, aminek elég sokan bedőlnek, a belső műszaki tartalom meg alig-alig fejlődik. a tp meg ha csak egy kicsit is vigyázol rá, akkor az 2-3 év múlva is kb úgy fog kinézni mint újkorában. na mindegy ... mki döntsön tetszése és pénztárcája alapján
-
g.gergo
senior tag
válasz
bocsika #7884 üzenetére
mint gép sztem jó... csak nem ennyiért. a hp alapvetően minőségibb készülékeket gyárt, de azért majdnem azonos konfig mellett sztem sok az a +64e ft. ettől olcsóbban is vehetsz még ettől jobb gépet is pl. thinkpad-et, és azért az egy thinkpad. bár kétségtelen, h azok nem olyan mutatósak, de ezt neked kell eldöntened, h mire veszed a gépet, szobadísznek, vagy egy használati tárgynak. azért én nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ezekeből a lakkozott gépekből 3 év múlva.
-
g.gergo
senior tag
válasz
kozyadam #7490 üzenetére
A spec. notebook-ok szállítására alkalmas hordtáskáknak megvan az az előnyük, h kipárnázottak, ütödés ellen elég jól védik a gépet. Ebből a szempontból egy sima hátitáska nem sokat ér. Az meg nem igazán érhető, h hátitáskában vagy bármi másban könnyen meglovasíthatja-e vki a gépet?! Megfogja vki és elviszi... ennyi.
-
g.gergo
senior tag
válasz
kozyadam #7460 üzenetére
Elképzelhető. A legtöbbet ami fogyaszt, az az LCD, ráadásul, ha még csúcsra is járatod, akkor simán elképzelhető terheléssel az az 1 óra. Azért az ipon leírására nem sokat alapozz, rengeteg az elírás. Inkább nézz körül más teszteket is.
Nyugodtan használd akku nélkül 230V-ról, egyes vélekedések szerint ilyenkor jobb az aksit vmi száraz hűvös helyen tartani, és néha-néha használni. Az 512MB memória az dedikált, azaz "különálló", ezen felül még lecsippenthet a rendszermemóriából. Vinyó, ram csere alapból nem gari vesztés, de erről érdeklődj a forgalmazónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged