- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
válasz
DravenMoral #3480 üzenetére
Igen ára az van azt aláírom,de teljesítmény szempontjából sok dicséretet kapott. Nehezen kenhető,de nem vészes.
Az Alphacool Subzero is egy remek paszta csak itthon egy helyről kapható.
Most jelen pillanatban ezt használom. [link] -
FoLey-v
addikt
válasz
kocsiska15 #3334 üzenetére
Videokártya pasztázás sem nehezebb. Azt figyeld,hogy rakod vissza a hűtőjét. Illeszkedjen és feküdjön jól és csavart is addig húzd ameddig lehet.
Azért nem ártana a poros ventilátorokat is kifújni.
A thermal padokra is figyelj,hogy óvatosan szedd le. -
FoLey-v
addikt
válasz
kocsiska15 #3331 üzenetére
SYY-157-el itt aprón egyik kollégától megveszed 7k-ért,mert abban az összegben 2db paszta és kiegészítő is jár hozzá. Az egy darabért csak maga a paszta,mivel bontott,de el is fogja magyarázni.
Az egyik legjobb paszta garantálom. A posta 1-2 nap alatt hozzád megjön.
Amúgy is RX 5700-re erősen is javaslom ezt a fajta pasztát.Járhatok rosszul egy random fajtával?
Igen meg nem is! Ha nem megfelelő hővezető képességű és silányt pasztát vásárolsz. -
FoLey-v
addikt
válasz
Pyttawrx #3299 üzenetére
Az jó hír. Sokat olvastam szakik véleményén is. Ahogy indult a SYY-157 paszta úgy lett egyre jobb. Most én is újra pasztáztam a cpu-t egy 5700X társaságában,valóban jól kenhető. A videokártyát egyelőre nem bontom szét,mert egy hónapja kapott Alphacool Subzerot. Majd kíváncsi leszek a processzor hőmérsékletére.
Ja igen lanparty gépem egy Sapphire RX 580 Nitro+ SE kapott SYY-157 pasztát és 33 fok volt a legkisebb hőmérséklet és 60 fok körül állt meg. Pedig a szobahőmérséklet 30 fok volt.
-
-
FoLey-v
addikt
Az utolsót facsartam ki egy RX 5700XT-re Alphacool Subzero Thermal Grease-ből. De úgy látom +2k-val drágult is.
Beszerzek egy SYY-157-ből az olcsóbb és hasonló a hővezető képesség is. Majd cpu-ra fogom felkenni tesztként. -
FoLey-v
addikt
válasz
Motion_Blur #3168 üzenetére
Lehet tenni arra is,de én szerintem MX-4 is bőven megállja a helyét. Nálam az Alphacool RX 5700XT-re alkalmazom,mert nagy a hővezetőképessége 16W / mK.
-
FoLey-v
addikt
Érdekes paszta.
[link] -
FoLey-v
addikt
Megérkezett ennyiért bestbuy volt
-
FoLey-v
addikt
válasz
ScomComputer #2761 üzenetére
Szép szín vajon a teljesítménye is olyan jó mint MX-4 vagy Thermal Grizzlynek?
-
FoLey-v
addikt
válasz
MasterDeeJay #2743 üzenetére
Már vettem MX-4 pasztát. Tuningolni nem szoktam. Csak érdeklődésként kérdeztem meg.
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Szerintetek ez a paszta hozza a kyronaut szintet?
[link]
12.8W/(m.k) amit ír. -
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Lassan elfogy a körömlakkom. Azt szeretném megkérdezni,hogy ez a denaturált szesz is jó a megmaradt paszta takarításhoz? Munkahelyemen van bőven,azért szeretném megkérdezni.
A másik kérdés,hogy jelenleg melyik a legjobb hővezető paszta gpu és cpu-ra?
Jelenleg van még Thermal Grizzly Kryonaut és ARCTIC COOLING MX-4,de MX-2 is van.
Továbbra is Kryonaut a legideálisabb paszta? Előre is köszi! -
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Megérkezett a Thermal Grizzly Conductonaut és AMD R9 290 referenciás kártya gpu-ra szeretném rákenni.
Olvastam a #1610-es hozzászólásnál a mart/barázdás felülettel való problémát.
Az Artic Accelero Xtreme IV hűtőnél is előfordulhat vagy ez nem igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest