- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrzed
senior tag
Ha egy marék szotyinál többet ér az alkatrész amit tisztítani szeretnétek, akkor meg kell venni az izopropil alkoholt. Ez való elektronikai alkatrészek, nyákok tisztítására, tutira nem fog kárt tenni semmiben.
-
mrzed
senior tag
Lassan egy éve raktam össze a konfigot, aktuális lesz a cpu újrapasztázása, viszont elfogyott az nt-h2 pasztám, újat kell, hogy vegyek. Egy gyári állapotú, gyári lefogatású 13600KF az alany. Gondoltam, hogy valami sűrűbb állagút rendelnék az esetleges kupak egyenetlenség miatt. Subzero-ra gondoltam... vagy van ettől jobb/használhatóbb alternatíva?
-
mrzed
senior tag
válasz
spleenszuru #3279 üzenetére
Én is szívesebben bíznám szakavatott kezekre ezt a műveletet, de a szállítmányozó cégektől jobban féltem a kártyát, mint magamtól.
-
mrzed
senior tag
Sziasztok!
300W körüli videókártya újrapasztázására mit ajánlotok?
Átolvasva a topikot és a kapcsolódó keresési találatokat úgy látom, hogy az első hetekben szinte mindegyik jó. Nem a rekord hőmérsékletek elérése a célom, inkább az, hogy a lehető legtovább kitolható legyen ez a művelet. A lényeg, hogy ne nyomódjon ki és ne száradjon be 2-3 hónap alatt. Az sem hátrány, ha a paszta nem vezeti az elektromosságot.
Pl a Honeywell PTM7950 lapkáról elég jókat olvasni, viszont az sehol nem derül ki, hogy néz ki több hónap után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest