Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
Sziasztok. Mai beszerzés Alza - C430
-
Levente75
aktív tag
Sziasztok Magic 6 pro-hoz, milyen autós szivargyújtótöltőt érdemes venni, ami tudja a gyorstöltést. Aki használ meghízhatót segítene a pontos típus leírásával? Magyarországon beszerezhetőt szeretnék venni. Köszi 🤙
-
Mikemend
senior tag
Ez izgalmas, mert nekem fent van a Manual Camera DSLR Pro és stabilan, lag nélkül 30 fps-sel 4K-ba tudok vele felvenni, kikapcsolt stabilizátorral. Igaz, nagyobb fps-re nem tudom állítani, ott megáll. A stabilizátort az app a paraméterek alapján mondom, MediaInfora nem támaszkodhatok.
-
v2_rider
tag
válasz
Mikemend
üzenetére
Gyári app is tud felvenni 1080p 120fps-t és 240-et is. Annyi, hogy slowmotion-nak hívják appon belül. Magyarul nem tudom mi, angolul használom. Ezen a telefonon sajnos a 3rd camera appok nem nagyon működnek, gcam is hiányos nagyon.
Pedig örülnék egy jól működő appnak, mert a gyáriban nem lehet kikapcsolni az elektromos stabit, szét idegel. Bukta rohadt sok látószög és este mossa el a képet keményen. Egy kapcsolót nem képesek leprogramozni on/off. -
Mikemend
senior tag
A Quick Video Recorderen (Kimcy929-től) próbáltam, és ezzel lehet magasabb fps-en is rögzíteni.
-
Mikemend
senior tag
válasz
v2_rider
üzenetére
Kösz az ajánlást! Asztali gépen néztem vissza a videót, amit felvettem, és a Film módban is láttam kisebb laggolást, Proban nem. Én is a 9-es rendszertől várok javulást, ha már szoftveres, bár amire még tippeltem, hogy esetleg a fókuszálás miatt laggol, tehát mintha hirtelen leragadt volna egy pillanatra a fókusz miatt.
Az pedig már csak érdekesség, hogy full HD-ban fel tud venni 120 fps-sel is egy másik applikációval, Camera 2 API-n keresztül. Viszont ezt a trükköt a V30-on is eljátszhattam, szóval a vasak képesek rá.
A gallery appot megnézem, bár a gyárival is meg vagyok elégedve

-
v2_rider
tag
válasz
Mikemend
üzenetére
Egyébként én azt vettem észre, hogy ezen a telefonon az általam próbált összes (a gyári is) lejátszó droppol, akkor is ha amúgy hibátlan 60/30fps. Ez abból is látszik, hogy random helyeken akad bele a videóba. Majd talán a magicos 9 már fasza lesz. Szóval ez a drop dupla szopacs, mert ha az auto módban felvett videót ezen a telón visszajátszod akkor még pluszba bedroppol random az eleve nem konstans 60fps mellé. Pro vagy movie mód, és az EZ gallery videó lejátszója, tökéletes.
Ez szerintem amúgy is az egyik legjobb gallery app.
-
-
avlisz80
tag
Sziasztok...
Van valami használható üvegfólia a gyári helyett ami kezdett felválni a széleken?
Vettem egyet de látszólag a mérete sem volt az igazi és a széleken sem maradt meg...
Szóval le is szedtem...
Használ valaki vagy úgyse karcolódik annyira?Anno S8+ S10+ bírta fólia nélkül is... 🤔 -
Xelo
addikt
válasz
Peter.70
üzenetére
maradjunk annyiban hogy stílusos képeket lő de a valósághoz nincs túl sok köze színügyileg. ha mellé raksz egy iphonet vagy pixelt csalódott leszel ha a színhűség fontos számodra. nem azt mondom hogy iphone vagy pixel tökéletes lenne mert nem, de jóval közelebb állnak a valósághoz szerintem.
-
Mikemend
senior tag
Itt van a MediaInfo androidra is, ez mindent kiír a videóról.
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
A telefonnal készült fotók szín világával meg vagytok elégedve? Szerintetek mennyire valósághűek a színek?
-
Mikemend
senior tag
A kockasebességet átlagban látod egy MediaInfo-val például.
Technikailag nem tudod elkapni a laggolást, vizuálisan látod. Technikailag néztem MediaInfoval is, de ott a VBR-en kívül nem látsz frame dropot, és a VirtualDub sem látja. Eleve laggolva veszi fel.
Csináld azt, hogy elindítod a felvételt, és "kaszálni" kezdesz vele, de azért ne túl gyorsan, mint mondjuk egy ritmusra integetés. Már a kijelzőn is látszódni fog a lag, de ha visszanézed a videót egy asztali gépen, ott is megjelenik lejátszáskor. Itt-ott ugrik a kép. -
koboldozat
senior tag
-
Mikemend
senior tag
Az iPhone szisztémától idegenkedem, a droidos világot jobban megszoktam. A kamera alapján néztem ki ezt a telefont először, aztán jött a többi teszt és végül a sok jó tulajdonsága győzött meg. Ezután max tényleg Pro módban videózom, vagy nem fogok gyorsabb kameramozgásokat végezni videózás közben.

-
Mikemend
senior tag
Közben tettem próbát, és igen, látszik a videón is, ha túl gyorsan mozgatom a kamerát, hogy itt-ott lagzit játszik.
Kipróbáltam úgy is, hogy minden effekt és egyebek ki van kapcsolva, úgyhogy tényleg az OIS lehet a ludas, ami Pro módban gondolom nem olyan aktív.
Vajon korábbi Honoroknál is előfordult ez?
-
Mikemend
senior tag
Ezen csak azért lepődöm meg, mert a vas erős, tehát inkább szoftverhiba lenne. A DxOMark tesztjén ez nem derült ki?
Oké, ott azt írták, hogy "Some instabilities when taking videos, particularly in low light and with autofocus."LG V30-ról jövök, ami alapból is videós telefon, az is tudta a 4K 30 fps-t vagy a Full HD 60 fps-t, és nem volt semmi ilyen visszajelzés ott. Pedig az 8 éves telefon. Lehet, hogy esetleg a helymeghatározás vagy netán az adatforgalom miatt dropol? Oké, Pro módban nem, de az natív mód, ezért gyanakszom a videó mód hibájára.
-
v2_rider
tag
válasz
VanAzAPénz
üzenetére
A videó laggra már írtam, hogy mi a 100% ellenszer. Pro módban NINCS framedrop
-
Mikemend
senior tag
válasz
Mikemend
üzenetére
Járom tovább a kálváriát. Egy BT hangszóróhoz is elsőre csatlakozott, pedig egy kínai JBL utánzat.
Hogy miért nem komálja a Samsungot, nem értem... 
Update: végül az örök informatikus trükköt próbáltam ki: kihúztam a soundbart a konnektorból és vissza. Ezután már hajlandó volt társulni. Ki a franc érti ezt? De megy, az a fő.
-
jézusom
addikt
Hali!
Nekem fél éve van ilyen telom, de sógor most vett. Hogy lehet a régi telórol könnyedén átköltözni? -
Mikemend
senior tag
Van egy Samsung soundbar C450-esem, amire Bluetoothon keresztül szerettem volna csatlakozni, de a Honoron keresztül nem engedte a kapcsolódást. Az LG V30 elsőre felcsatlakozott. A Honor látja az eszközt audióként, de hiba tapizok rá, semmi.
Miért nem tudom kijelölni a soundbart? -
válasz
CarryPotter
üzenetére
Én S23 Ultráról váltottam Magic 5 Prora, aztán vettem Magic 6 Prot, de maradtam az 5 Pronál. Ahogy én használom kevesebb volt az akku idő a 6 Pronak, az 5 Prom meg ha dolgozok akkor nyomom többet reggel 6 órától 22 óráig 100 ról átlag 30 százalékra meg le, ha nem dolgozok akkor nekem két nap. Az oldalakon írták ha jön a 7 Pro SD 8 Elittel, az már elvileg kevesebbet fog fogyasztani de abba nagyobb is lesz az akku, meg majd a tesztek es a felhasználói vélemények lesznek a mérvadóak. Volt az SD 8.1 ami sokat is fogyasztott és melegedett, és hamar ki is hozták az SD 8.1 pluszt. Amúgy kamerába jó mindkettő, az 5 Proval sem fogsz mellé lőni ha azt választanád, mert én is cserélgetem a telefonokat, az 5 Prom már másfél éves és tökéletes számomra.
-
VanAzAPénz
aktív tag
válasz
CarryPotter
üzenetére
Szia!
Saját tapasztalat és már most jelzem a többeiknek hogy nem szeretnék ebből vitát, köszönöm.
Én S23U-ról jöttem, a 24-t csak pár percig birtokoltam, még a legelején amikor megjelent.
Akksiban ez az eddigi legjobb telefonom, talán OP12 van/volt vele partiban.
Silicon carbon -s az akksi, ami eddig elég ritka volt, de a mostanában megjelenő telefonok nagy része már ilyen lesz és nem 5600mAh-s hanem bőven 6000 feletti, persze ha ez számít.
Az OP rendszert nem magyarázom hisz tudod a különbséget
.
A kamera... na az az a pont amiért úgy kezdtem a mondatot
.
Szvsz nem egy nagy durranás. Amire nekem kell elég, de láttam már jobbat. Szerintem S24U is jobb, meg Vivo X100 és ne beszéljünk az X200-ról...
Nem egy képen lehet látni hogy olajfesék szerű, főleg ha távoli dolgokat nézel vagy esetleg bele zoom-olsz. Sokan írták és én is egyet értek hogy olyan Instás, socail mediás a képalkotása.
A videó laggol, gyors mozgásoknál eléggé zavaró tud lenni.
Én nem biztos hogy váltanék erre, mert prociban egy kaptafa, kamera szerintem nem előre lépés, talán az akksi meg a 3D arcfelismerés.
De ahogy korábban is írtam ez saját tapasztalat és persze vélemény is.
Tudom milyen ha valaki rápörög valamire
, én is így voltam ezzel a telefonnal.
Picit megbántam, de még nem találtam meg az utódot, így addig marad ez. -
F-ECT$
titán
válasz
CarryPotter
üzenetére
Vedd online, ha nem tetszik, akkor visszaküldöd. Kamerában talán picit jobb mint az S24U.
-
CarryPotter
tag
Sziasztok! Volt másik olyan idióta (bocs) aki azon gondolkodik, vagy már cserélt is, S24Ultráról? Sajnos nagyon rápörögtem erre a telóra, és alzán épp 350k bf akcióban, ennyit megérne nekem. Ajánlanátok? Nyilván, gondolom igen, de csúcs Samsungról váltsak?
Őszintén imádom a 24ultrát, egy kivétellel, és az a kamera. Ennek szerintem nem jó a kamerája, nem rossz, de a jó nem itt van. A videója még csak csak elmegy (nekem), bár az is lehetne jobb, de a kameráját nem szeretem. Minden másban remekel a telefon de ezt valahogy nem tudom megszokni. Gyorsnak gyors, a szoftvert viszonylag kedvelem, ki is használom, de félek váltani. Nekem a szoftvertámogatás nem annyira fontos, mert nagyon max 1.5 év egy telefon, de most annyi sem hiszen április óta használom ezt. (Előtte Fold4+23U,22U) -
TomBond
aktív tag
Valamit sikerült elnyomkodni a telefonon, és most az van, hogyha kapok pl. sms üzenetet, akkor nem jelzi a telefon (és a hozzá kapcsolt karkötő sem) csak akkor ha feloldom a képernyőt. Hol tudom ezt visszaállítani?
-
TomBond
aktív tag
Nekem olyan problémám lenne, hogy szeretnék használni akkumulátor töltöttség kijelzésére widgetet, de akármelyiket próbáltam nem működik igazán. Valamiért nem frissül rendesen. A felső sarokban pl 25%, a widgeten pedig 27%. Van amikor ennél több eltérés is van. Elméletileg az összes engedélyt megkapta telepítéskor. Próbáltam több félét (fizetősöket is) de mindegyik ezt csinálja, akkor is ha teljesítményre váltok az akku beállításoknál.
Nekem nem kellene akku menedzselés meg semmi csoda, csak egy widget ami mutatja a főképernyőn a töltöttséget.
Hol milyen beállításokat nézzek még meg?
Az időkép alkalmazás is csak manuálisan frissít sokszor, de az van hogy be tud frissülni.
-
SsPL711
őstag
Sziasztok!
Csatlakoznék a témához egy zöld C430-as 2 napos példánnyal.
Szerencsére 2ezer pár bejegyzést még végig lehet olvasni, ezért ezt abszolváltam is.
Köszi az előttem szólók tapasztalatait, tanácsait, voltak hasznosak is.
A szemmel vezérlés többszöri kalibrálás után sem csinál semmit, 206-os FW verzióval sem.
Remélem egyszer ez is jó lesz, bár sok haszna nincs, de érdekelt volna.
-
OP8 pro volt, OOS volt nálam az egyik favorit anno, de a töltést sehogy nem tudtam megoldani normálisan, ment is a levesbe.
Samsung GoodLock után, elég sok személyreszabástól esik el az ember MagicOS-en, ez igaz.
Az esetek 70-80%-ában szinte mindenre van app, illetve custom rom és hadszóljon, de nem minden esetben éri meg mókolni a szoftvert.
Kompromisszumokkal elvagyok jelenleg a telón, többet ad mint elvesz. -
Mikemend
senior tag
-
válasz
Brekecs
üzenetére
A többi fórumon is írták Honor 90, Magic 5 Pro, hogy itt vagy ott vették és valaki 430-ast kapot valaki meg 431-est. Hogy mi alapján jön a szállítmány és melyik, azt mikor kibontjuk akkor derül ki. Online kell rendelni és 14 napig vissza vinni ha nem az, és másik üzletet nézni.
-
Albigator
őstag
Bizonyos tekintetben jobban személyre szabható volt az OOS:
-Navigációs sáv virtuális „gombjainak” a személyre szabása. (gesztusokat nem használok) :
Dupla koppra, hosszan nyomva bizonyos műveletek hozzárendelése.
Amit megszoktam, az a középső gomb (home gomb) dupla koppintása után lezárt a képernyőm.
Most itt Magic OS-nél widgetet, ikont használok már erre.-Oldalsó fizikai gomboknál is, nekem a KI/BE kapcsoló gombra volt állítva, 2X megnyomva jött be a kamera
Jelenleg csak a hangerő LE-vel lehetne ezt megcsinálni de egyszerűen nem szoktam rá, mert sokszor be van dugva BT füles és így csak a hangerőt csökkentem nem a kamera jön be sajnos.
Úgyhogy kicsit lassabb a kamera megnyitási megoldásom: vagy jobb alsó sarok kamera felhúzás lezárt képernyőn vagy feloldom a telót és szintén kamera ikon..-OOS-nél lezárt képernyőnél különböző betűket rajzolva szintén lehetett programozni bizonyos funkciókat: O, S, V stb
Nekem a „V”-hez zseblámpa volt rendelve és nagyon gyorsan vakon tudtam így fényt hozni a teljes sötétségbe.
Az „O” is használtam valamire régebben de már nem emlékszem.
Erre a Honornál megint widget a megoldásom mint a képernyő lezárásánál. -
Albigator
őstag
válasz
Rolykaa
üzenetére
Én is OnePlusról jöttem, 7 évig voltam OP felhasználó.
Először OP 5, majd OP 7T Pro. De a 7 T Pro nem régiben alaplap hibás lett , ami nem egyedi eset ennél a szériánál sajnos.
Ha nincs nálam ez a csalódás a márkában, valószínű a következő telóm is 1+ lett volna, mert szerettem, elégedett voltam vele.

Pár dolog hiányzik nekem az OOS-ből (már tudom Color OS) de átszoktam már.
Szóval ízlések és pofonok. -
Mennek már a MagicOs 9 béta frissítések...
-
TomBond
aktív tag
Mától én is Jogos lettem a tagságra! Ma megérkezett a telefon, de csak a hétvégén tervezem a költözést!
Rögtön egy kérdés...
Hogyan a legegyszerűbb költözni, egy P30Pro telefonról?
Szeretném vinni a Huawei Healt alkalmazást is, a benne lévő összes adattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Autóhifi
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kipróbáltam úgy is, hogy minden effekt és egyebek ki van kapcsolva, úgyhogy tényleg az OIS lehet a ludas, ami Pro módban gondolom nem olyan aktív.

Miért nem tudom kijelölni a soundbart?
Ezt a variációt bal hüvelykujjal simán elértem anno.
ja nem
), annak hiányozhat ez a funkció.
Hogyan a legegyszerűbb költözni, egy P30Pro telefonról?