- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekecs
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #2368 üzenetére
Lehet hogy van más is, de ezek is a különbségek egyike.
ÜdvWindows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Brekecs
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #2366 üzenetére
C431 Honor tárcsázos (gyári hívásrögzités működik)
C430 Google tárcsázos (nincs jól működő hívásrögzités, csak külső alkalmazás)Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Brekecs
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #2317 üzenetére
Az első ilyen telom C430 volt Telekomos, arra is később jött pár héttel a frissítés,
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Brekecs
aktív tag
Jött egy frissítés, gondolom valami biztonsági,
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Brekecs
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #2215 üzenetére
Ezt a verziót töltöttem le,
-
Brekecs
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #2210 üzenetére
Épp most tettem fel a Krétát, egyből működött, van itthon pár töltő 120w is de nem megy vele a szuper töltés csak a gyári töltővel !
ÜdvWindows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Brekecs
aktív tag
válasz modflow #2099 üzenetére
Frissít, nincs vele baj, engedélyeket kell megadni neki, vagyis az automatikus kezelést ki kapcsoltam! 15 percenként frissít úgy állítottam be.
Üdv[ Szerkesztve ]
-
Brekecs
aktív tag
Ha már időjárás évek óta ezt használom, ingyenes! 🙂
-
Brekecs
aktív tag
-
Brekecs
aktív tag
válasz jegenye77 #2067 üzenetére
Én évek óta [ilyet ] veszek a telefonokra, most is ez van rajta, csak ez olyan szép zöld színű telefon ezért vettem egy átlátszót hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Brekecs
aktív tag
Hátha érdekel valakit !
[link]Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Brekecs
aktív tag
Igen vodafontol lett kihozva, két hónapos karcmentes telefon, poco F5 pro, xiaomi 12, xiaomi13, poco F6, ezek voltak mostanában, vártam volna a Redmi Note 14pro+ ha az idén megjelenik lehet azt még kipróbálom bár nem tudni mennyi lesz az ára, ha 200 vagy fölötte akkor felejtős , marad a Magic6 pro.
-
Brekecs
aktív tag
Visszatértem a Magic6 pro telohoz ,előző egy C430-as volt ez egy C431-s szépen működik a hívásrögzítő rajta ( 8.0.0.206 verzió ) nem találtam most ettől jobb telefont ! 3-év garis jóval 300-alatt volt , gyönyörű zöld színű meglátjuk meddig maradunk együtt !
-
Brekecs
aktív tag
Sziasztok!
Vodafontol kihozott telefon C430 vagy C431-esek ?
-
Brekecs
aktív tag
Az nem is látszik,nem is fog, és még az sem biztos xda-n írták volt akinek egy frissítés után Google tárcsázora váltott, és csak garancia vesztéssel lehet visszaállitani a honor tárcsázora, ez van sajna.
[ Szerkesztve ]
-
-
Brekecs
aktív tag
Sziasztok !
Ram 12 + 8 GB ír, a plusz 8gb hol lehet kikapcsolni? ha ki lehet,Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Brekecs
aktív tag
Sziasztok !
A két bolt közül melyikből érdemes venni Honor magic6 prót ?
Progsm vagy az Xre.hu ?
-
Brekecs
aktív tag
-
Brekecs
aktív tag
válasz koboldozat #1112 üzenetére
Köszi, megtaláltam az xda-n a leírást !
-
Brekecs
aktív tag
válasz koboldozat #1112 üzenetére
Olyat találtam hogy az egyik Google tárcsázos a másik gyári, de ezt előre nem lehet tudni melyikbe milyen van,
-
Brekecs
aktív tag
Sziasztok!
Egy ilyen telefon vásárlásán gondolkodom, hívásrögzités működik valahogy ezen a telefonon, megoldható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Path of Exile 2
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Akvarisztika
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest