Hirdetés
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VanAzAPénz #4082 üzenetére
de nem sikerült értelmezni
se baj... majd egyszer sikerül, visszatérünk rá... amúgy az egész lényeg ott van a legelején, de te is átsiklottál felette... úgy nagyon figyelmesen
de továbbra is sebaj
Téma off...nem vagyok és nem is eleszek magyar tanár, hogy újra tanítsam a szövegértést
Téma lezáva
-
válasz
VanAzAPénz #4080 üzenetére
légyszives te is olvasd el mégegyszer amit írtam! mert látom neked se megy a szövegértés
-
Sumptuous
senior tag
válasz
VanAzAPénz #4051 üzenetére
Ami változás, az a lezárt képernyő üres területére való tappolással lezárás. Ez nem megy, csak az új verzióban. Próbáld ki.
-
VanAzAPénz
tag
válasz
VanAzAPénz #4050 üzenetére
Bocs, lejárt az idő.
Szóval :
A .164-s frissítés előtt valóban, de mióta az fent van, működik ha üres területre tappolsz és lezár a képernyő. -
Sumptuous
senior tag
válasz
VanAzAPénz #4048 üzenetére
Ez a mostani frissítés a lezárt képernyőn is engedni fogja. Tehát ha mondjuk az értesítéseket akarod megnézni, 4 koppintás kell hozzá. Dupla tap- > képernyő be, elolvasod az értesítést, majd még egy dupla tap és lezár a képernyő/megjelenik az aod.
Eddig csak gombbal lehetett lezárni így.
-
peanar
senior tag
válasz
VanAzAPénz #4035 üzenetére
Azon már túl vagyok (megszokás, elfogadás), csak kicsit felcsillant a szemem amikor Sumptuous fórumtárs beírt egy megoldásnak látszó kikapcsolási lehetőséget (és mivel pont a paraméter verzió frissítése után jött az infó, bíztam benne hogy hátha honorék ez ügyben tényleg tettek valamilyen lépéseket) aminél sajnos kiderült hogy mégsem oldja meg.
Kb ennyi...
Sumptuous-nak még egyszer köszi a próbálkozásokat!
-
yodee_
őstag
válasz
VanAzAPénz #4007 üzenetére
Én sem.
-
F-ECT$
titán
válasz
VanAzAPénz #3960 üzenetére
Itt se régi a 15. Ment a sírás hónapokig, hogy mikor jön már.
-
Mikemend
senior tag
válasz
VanAzAPénz #3963 üzenetére
Valószínűleg nekünk 170-re felmegy a verziószám majd, mert típusonként eltérnek. A 165-ösöknek ha jól emlékszem valami 150-es sorszámmal jött az a frissítés, ami nekünk 160-asként. A sorszámot már nem is nézem, hanem azt, hogy a kínaiak amikor megkapják a frissítést, rá 1-2 hónapra jön hozzánk is, persze az újabb generációs telefonok előbb kapják. Így előre látni, mi lesz a következő frissítésünk. Ezért is írtam a droid 16-ra, hogy ha így haladnak, talán szeptemberre az is megjön.
-
Mikemend
senior tag
válasz
VanAzAPénz #3960 üzenetére
És ahogy a mai hírekben olvastam, annak a terjesztését is leállították...
-
novinyul
veterán
válasz
VanAzAPénz #3956 üzenetére
Na ez a 165. frissítés ismét elég sokat fog hozni
-
CzGabesz64
csendes tag
válasz
VanAzAPénz #3954 üzenetére
Szerintem nem ,mert az ki-be kapcsolható. Lehet csak valamit reszeltek a kamera szoftverén.
-
SsPL711
őstag
válasz
VanAzAPénz #3903 üzenetére
És mégis hogy eröltessük?
-
SsPL711
őstag
válasz
VanAzAPénz #3703 üzenetére
Nem értem, hogy jön az arcfelismerő szenzor fogyasztásához a kijelző LTPO minősítése.
-
SsPL711
őstag
válasz
VanAzAPénz #3701 üzenetére
A ránéznek és bekapcsolja az AOD-ot az többet fogyazst mert egyfolytában keresi az infrával az arcot.
-
novinyul
veterán
válasz
VanAzAPénz #3689 üzenetére
Ja nálam nem lesz gond a merüléssel, amúgy is kell 1-2 hét mire beáll az akku
Igazából nálam legyen meg az 1 nap "erős" terhelés(folyamatos Bluetooth kapcsolat, 2-3 óra hívás, viber, Messenger, gmail-t bírjon ki, illetve még fotózás is szokott lenni) Este meg megy fel lassú töltésre reggelig.
-
Dino69
aktív tag
válasz
VanAzAPénz #3495 üzenetére
Igen, így van, csak már elég 2 havonta fizetni, az úgy máris barátibb
-
kelly416
veterán
válasz
VanAzAPénz #3468 üzenetére
El is hiszem. Később a T610 meg a W300 idejében én használtam headset-et, én is kaptam rendesen a fura tekinteteket.
-
kelly416
veterán
válasz
VanAzAPénz #3461 üzenetére
Sima S23.
Éjjel, sötétben hamar elvérzik a Samu és nincs makró. Semmilyen. A 2x meg 3x zoom kamu, annyival távolabb is kell tartani a telót a tárgytól, tehát nincs semmiképpen makró. Néha meg azért kellene.
Mint olvashattad, nem érdekel a one ui. A progi futásának engedélyezése nem hat meg néhány év miui után.
Akkura sosem vigyáztam ennyire. Pont nem érdekel, hogy 80 vagy 100. 20 alá nem engedem ha tehetem, a többit letojom. Használati tárgy.
A videó lagról majd keresek írásokat, az érdekelhet, mert arra is használom.
Ezek voltak, itt azért volt néhány rendszer eddig.
Ericsson T20
Ericsson T20s
Sony Ericsson T610i
Sony Ericsson W300i
Samsung Omnia
Samsung Wave
Samsung B2100
Motorola Defy
HTC EVO 3D
Sony Xperia ION
Motorola RAZR i
Sony Xperia Z
LG Optimus G
Asus Padfone 2
Motorola Moto G
Sony Z1 Compact
Sony Z3 Compact
Asus Padfone Infinity 2
Samsung A7 2015
LG G Flex 2
Lenovo Vibe Z2 pro
Sony Xperia Z2
LG G4
Xiaomi Redmi Note 4
Motorola Moto X4
Samsung J3 2016
Samsung A3 2017
Xiaomi Mi A2 lite
Samsung A8 2018
Samsung S9
Xiaomi Mi 9T pro
Poco F2 pro
Samsung S20 FE
Samsung A04s
iPhone 13
Mi 9T pro
Samsung S23
Moto RAZR 40 Ultra
Samsung S23 -
modflow
veterán
válasz
VanAzAPénz #3209 üzenetére
Nem, csak nincs kép róla.
Meg fura, hogy más telókon sincs... -
spawn21
veterán
válasz
VanAzAPénz #3085 üzenetére
Nem igazán érdekel az Ai holmi, ritkán használom. Akkor is hol működik,hol nem. Csak legyen stabil.
-
tobias88888
őstag
válasz
VanAzAPénz #3070 üzenetére
Attól hogy mindkettő android 15 és mindkettő magic os 9, még lehetnek verzió különbségek.
-
SsPL711
őstag
válasz
VanAzAPénz #3063 üzenetére
Nyertél
-
SsPL711
őstag
válasz
VanAzAPénz #3061 üzenetére
Nem, azt írta, hogy circle to search és rutinok.
Én a circle to search-re írtam a Honor megoldásokat.
A rutinok samsung feature-t nem ismerem. -
SsPL711
őstag
válasz
VanAzAPénz #3059 üzenetére
Szerintem, amit írtam azaz alternatív megoldás.
-
SsPL711
őstag
válasz
VanAzAPénz #2881 üzenetére
Mindig is tudtam, hogy Colombo képességekkel rendelkezem, csak nem igazolta vissza senki, vagy mindig ellopták a koncepcióimat.
-
jézusom
addikt
válasz
VanAzAPénz #2853 üzenetére
Szerintem ez sima jpeg miatt van, plusz bele is nagyítasz. Meg ha mondjuk messengeren átküldöd az is ilyen minimum. Próbáld rawban!
-
jegenye77
addikt
válasz
Itt valami más probléma lehet.
Több száz fotót csináltam már a telóval de egy se néz ki így.
Ha ezt látod minden fotón akkor megértem, hogy fikázod de ez valami egyéni hiba lehet.
Vagy beállítás vagy.. nem tudom. -
SsPL711
őstag
válasz
Nekem ilyenek nincsenek az emberek arcánál.
De, nem ilyen körülmények közt készültek a fotók, hanem beltérben kevés fény mellett. De, ilyen nincs az arcoknál.
Nem emberi arc:
-
F-ECT$
titán
válasz
No végre egy kép
Igen, ezen az emberek arca is furcsa, a bal oldalon ülő 2 alak is el van mosva, körülöttük a levelek is csak egy mosottas pacának tűnnek. Nem egy jó kép, valóban. Nem vagyok profi fotós, de ez egyébként egy elég nehéz kép lehet a gép/ai számára, óriási fényerő különbség van a kép eltérő részein, illetve közel és távol is van olyan részlet, amit élesen kellene mutatni. Ezzel kapcsolatban 3 kérdésem lenne:
-Nem automata módban is ilyen-e az eredmény? (Btw az AI be van kapcsolva?)
-Más telefonnal milyen az eredmény?
-Normál méretben (nem belenagyítva) mennyire élvezhető a kép? (Most csak telefonnal tudom megnézni, ott nem látszanak a hibák, de monitoron biztos mást mutat.) -
F-ECT$
titán
válasz
VanAzAPénz #2845 üzenetére
Huh...
Olvasd el az első bekezdésemet: mutass olyan képet, ami alapján nem vagy megelégedve a fotós képességekkel, de úgy, hogy melléteszel egy szerinted jót, ami egy másik telefonnal készült. Ez komolyan csak kíváncsiság, mert én nem látom azt, hogy rossz fotókat készítene. (Btw ennek persze sok értelme nem lesz, mert én is tudok direkt rossz képeket berakni, meg direkt rossz beállításokkal fotózni, de talán elindulna valami produktív beszélgetés a témában.)Napok óta megy a vekengés, ezt untam meg egy picit. Felőlem lehet szidni ezt a telefont, nem fogom magam ettől rosszul érezni, de a topicba betérő érdeklődő ne csak azt lássa már, hogy ez a telefon az "év átverése". Mert rohadtul nem az. (Mint ahogy nem is az év telefonja.)
-
xact
tag
válasz
VanAzAPénz #2845 üzenetére
-
F-ECT$
titán
válasz
VanAzAPénz #2830 üzenetére
Btw aki nincs megelégedve a telefonjával, az próbált már tényleg jó képet készíteni vele (azaz nem direkt rosszat), és rá tud mutatni, hogy mi nem tetszik a képen, valamint mellé tud tenni egy másik készülékkel készült képet ugyanarról a témáról?
Bármelyik YT-s videót dobta fel neke hogy a tavalyi év legjobb fotós készülékei, vagy akkumulátorosai, 1x-er/2x-er említik a Magic 6 PRO-t.
A HM6P szinte semmiben sem az első, de szinte mindenben benne van a top 5-ben. Overall egy nagyon jó telefon, de nincs kiemelkedő része. Ez szerintem már az első tesztek alapján is így volt, itt az MA-n pl "Tetszett" plecsnit kapott, nem "Ajánlott"-at. Pont azoknak szól, akiknek nem iPhone vagy Galaxy kell.Egyébként ezek az év végi listák mindig torzítanak. Az év elején megjelent telefonok hátrányban vannak az év közepén / végén megjelentekhez képest. A Vivo 200 Pro vagy az iPhone 16 is sokkal később jött ki, mint a HM6P. Ezért egyrészt több idő volt rájuk, illetve tudtak az ellenfelek telefonjaira reagálni, másrészt az emberek is jobban emlékeznek a frissebb készülékekre, mint a régebbiekre. Az S24U meg a legnagyobb androidos cég csúcs telefonja, nem nagyon lehet lehagyni a listáról, mert akkor esetleg jövő évben nem kap tesztpéldányt az adott jútúber...
De mindezek mellett ne a tesztelők sorrendje határozza meg, hogy mit érzel a telefonnal kapcsolatban. Ha tetszik, akkor használd és fogadd el, hogy néhány hónap alatt mindig mindenből jön jobb. Ha meg nem, akkor add el, és vegyél olyat, ami tetszik. Nem egy életre kell telefont választani, bármikor le lehet cserélni
-
jézusom
addikt
válasz
VanAzAPénz #2818 üzenetére
Azt írtad nem működik a 80 watt, de akkor mi nem megy?
-
jézusom
addikt
válasz
VanAzAPénz #2771 üzenetére
Érdekes én aliról megrendeltem a honor töltőt és megy a 80 watt.
-
Mikemend
senior tag
válasz
VanAzAPénz #2699 üzenetére
Egyetértek, eddig más telefonoknál nem kellett trükközni a frissítéssel. Itt viszont egyelőre ez volt a közös pont. Valószínűleg a nagy frissítést nem nyelték be, ezért azt leküldték mindenkinek, de ezután kíváncsi leszek az alfrissítésekre, mennyire kapjuk meg.
-
F-ECT$
titán
válasz
VanAzAPénz #2687 üzenetére
Lehet telefonálni vezetés közben. Ha meglát a rendőr, akkor is. Kézben nem lehet a telefont tartani, de telefon tartóban kihangosítva / BT-n lazán lehet telefonálni.
-
Mikemend
senior tag
válasz
VanAzAPénz #2538 üzenetére
Egyetértek. Ez engem is zavar. Nálam volt anno trial, de kb. 2-3 hete nálam sem jelent meg, viszont azt hittem azért, mert már felhasználtam. De úgy tűnik, sokan használták és megszüntették ezt. Viszont az esim, amit adott, Yetteles...
Mégis az lenne a normális megoldás, ha globális szerveren terjesztenék, nem szolgáltatókon át. -
Mikemend
senior tag
válasz
VanAzAPénz #2475 üzenetére
AI képjavítással és anélkül is próbáltad?
-
válasz
VanAzAPénz #2232 üzenetére
nyilván nem férne el hardveres 100x-os optikai zoom a készülékben, így szükséges a trükközés, nem mellesleg az S23-am 50x digit zoommal szarabb képet szokott csinálni, ez ahhoz képest művészi alkotás
-
v2_rider
tag
válasz
VanAzAPénz #2155 üzenetére
A videó laggra már írtam, hogy mi a 100% ellenszer. Pro módban NINCS framedrop
-
F-ECT$
titán
válasz
VanAzAPénz #1881 üzenetére
Minden cég mindig is az aktuálisan megjelent készülékeit tolja. A Samsung is az S24-et akarja eladni, nem az S23-at. Ettől függetlenül ezek a frissen bejelentett funkciók jönnek a régebbi készülékekre is. Szoftveresen nem lesz lemaradva a Magic 6 se a következő 3-4 évben
-
kory24
őstag
válasz
VanAzAPénz #1815 üzenetére
Köszi, ez megoldotta
(player áruházban kikerestem, eltávolítás majd frissítés)
-
v2_rider
tag
válasz
VanAzAPénz #1698 üzenetére
Én is rajtakaptam a frame drop-on a rohadékot. De 15x kipróbaltam, direkt rövid videókkal hogy PRO módban nem droppol egyáltalán. Semmit. Mellékelek két képet, de tényleg sokszor ellenőriztem.
Telsejen stabil 60fps.
Szerk.: a második kép az automata módból van, az már ennyit ledroppolt 3 sec videó alatt. Nyilván minnél hosszabb a videó, annál közelebb lesz a szám a 60-hoz, ezért a rövid tesztvideók.
-
jézusom
addikt
válasz
VanAzAPénz #1764 üzenetére
Hát nem egy p30pro, pedig nagyon arra a szintre vágytam én is.
-
Gyulu25
tag
válasz
VanAzAPénz #1727 üzenetére
Az üzemidővel nekem sincs bajom, 10-14 napot simán elmegy.
Ébresztést pedig a telefonon intézem. -
osonte
őstag
válasz
VanAzAPénz #1705 üzenetére
Google képernyőt én is elsőnek távolítom el adb-n. Akkor azzal lehet valami. Amennyiben nem zavar, akkor ennyi.
-
F-ECT$
titán
válasz
-Videó frame drop: nem sokat videózok, de ez "csak" 4k 60 fps-nél van, nem?
-Lag: soha nem tapasztaltam még, pedig érzékeny vagyok rá. Mondjuk a google képernyő az egyik első dolog volt, amit kikapcsoltam.-Samu "dolgai": nálam több Samsung is volt, ami a beállított naptár emlékeztetőt felejtette el feldobni (random bug volt, néha jelentkezett, néha nem), nem kicsit volt mérges rá. Nem tudom, hogy ezt pl sikerült-e azóta javítani.
Memória kiterjesztés van, de a gyári 12-ből is csak 8-9 van általában használatban nálam.
Tökéletes telefon nincs, van ami ebben, van ami abban jobb. Nekem is képben volt az S24U, de a kamera, üzemidő, hívásrögzítő (bár ez Samu-n is megoldható), infra miatt nyert ez, de kicsik ezen a szinten a különbségek.
-
osonte
őstag
válasz
VanAzAPénz #1700 üzenetére
A Lag nem lehet a dinamikus 1-120Hz-es panel miatt, hogy nem jól kezeli. A Honor 200 / 200 Pro-nál is írják, hogy néha nem megfelelő Hz-en van a telefon, ezért én a sima 200-nál fixáltam 120Hz-re és így nincs megakadás. Szerintem szoftveresen bármikor lehetne javítani, talán megoldják egyszer. Mondjuk egy LTPO kijelzőn elég pazarlás a fix 120Hz...
-
Iamwhatiam
csendes tag
válasz
VanAzAPénz #1700 üzenetére
Memória kiterjesztés itt is van? Azt az Android tudja, nem gyártó függő ugye?
Rossz lehet a memória kezelője?
Nehéz elképzelni egy ilyen hardvert 12gb rammal hogy akad néha.... Fotós fícsörök és a notch nagyon tetszik(mondjuk a mostani Poco abszolút notch nélküli - de gondolom meg tudnám szokni) -
Iamwhatiam
csendes tag
válasz
Köszönöm. Ez elég részletes jellemzés volt.
A legtöbb bug frissítéssel orvosolható lenne gondolom...
A lagtól döbbenek...
Poco F2 pro.ról váltanék , duál SIM aktívan céges zárt levelezés munka profil. Bt nfc állandóan, napi 2 óra hotspot. Ott sehol egy röcc....és ez tök régi telefon..
Le lehet tiltani ami app nem kell. Nem? -
v2_rider
tag
válasz
VanAzAPénz #1681 üzenetére
Ja, az oké, csak a gyáriban vannak jó dolgok, ezért használnám inkább azt. Amúgy van olyan gcam ahol megy az asztrofotó? Amit eddig próbáltam ott nem működött.
-
Albigator
őstag
válasz
VanAzAPénz #1646 üzenetére
Ez az app nem kompatibilis az én telefonommal.. Azt írja..
Eszembe jutott közben Boya Sound app is.
Letöltöttem. De angolul is kínai. Meg kínaiul is az.
Használhatatlan ezért mert nem értem..Vicc kategória az egész..
-
Albigator
őstag
válasz
VanAzAPénz #1644 üzenetére
Mi az h nincs hozzá OTG?
Erről a termékről van szó
USB C-n bedugom a telefonba, és azzal kommunikál onnan a mikrofon (mikrofonok).És mint mondtam működik, sikerült elvileg a párosítás DE csak kamera alkalmazás, videózásnál aktív, illetve hangrögzítő appban.
Hívásnál nem (se sima se mess.), amire egyébként vásároltam volna.
De nagyon fura, hogy mint "eszközt" nem tudom kezelni gyakorlatilag.
Ezt dobja ki értesítési sávban:Fordított töltés alapból, tehát a teló tölti a Boyát.
Más lehetőségek eleve hülyeségek de próbáltam azért.. Semmi hatása.
-
Peter.70
addikt
válasz
VanAzAPénz #1606 üzenetére
Hogy programozod a konnektort?
-
geryboro
senior tag
válasz
VanAzAPénz #1604 üzenetére
kilőttem mind2-t a francba akkor, ha semmit sem ér.
s22u-ról jövök, az üzemidő istenes ahhoz képest.
50w-al van töltve éjjelente, ha 3 évet elmegy a teló már jó. -
jegenye77
addikt
válasz
VanAzAPénz #1556 üzenetére
Ez igaz erre nem gondoltam 😎
Ne zárd le a képernyőt és akkor elég lesz oda nézni -
spect80
senior tag
válasz
VanAzAPénz #1504 üzenetére
Ilyet nálam is csinált még a magic 5 pro. Telefon újraindítás, wifi ki-bekapcs, mobilnettel próbálkozás közül valamelyik kombináció után feldobta
-
DigitXT
félisten
válasz
VanAzAPénz #1509 üzenetére
illene nagyjából egységesen kapnunk.
Mint a CrowdStrike-ot?Viccen kívül, jogos, miért ne jöhetne, ha javítanak vmit.
Megjegyzem, jártam már úgy szoftverfrissítéssel, hogy csak rosszabb lett tőle. -
jegenye77
addikt
válasz
VanAzAPénz #1507 üzenetére
Úgy gondolod, hogy csak te nem fogod megkapni a frissítést?
Androidos telónál ez mindig így volt, van. Nem egyszerre kapjuk.
Ha két héttel később jön akkor az akkora probléma? -
modflow
veterán
válasz
VanAzAPénz #1504 üzenetére
Miért kell előítéletesnek lenni??? 😂
Nekem 431-em van, mégsincs semmi frissítés.Add el, míg nem lesz nagy az amortizációs költség.
-
VanAzAPénz
tag
válasz
VanAzAPénz #1503 üzenetére
Most nézem hogy nálam még mindíg a 175-s végzödésű van 7. havi biztonsági frissítéssel. Így már kezdi leírni magát ez a telefon, értem én hogy akinek 431-e van az örül, de ez is kezd olyan lenni mint a Samunál a Snapi vs Exynos.
-
modflow
veterán
válasz
VanAzAPénz #1472 üzenetére
C431-em van.
-
Peter.70
addikt
válasz
VanAzAPénz #1376 üzenetére
Illetve még annyi, hogy fotózásnál mennyire zavaró a tokon lévő kamera védő? Mennyire lehet hátra / félre hajtani?
-
Peter.70
addikt
válasz
VanAzAPénz #1376 üzenetére
[Ez jó lesz hozzá?]
Ilyen van otthon -
Peter.70
addikt
válasz
VanAzAPénz #1367 üzenetére
A mágnes nem bántja a telefont, vagy a vezetéknélküli töltést? Vagy bármi mást?
-
Peter.70
addikt
válasz
VanAzAPénz #1372 üzenetére
Én is erre gondoltam.
Patent a tok, amit linkeltél
-
Peter.70
addikt
válasz
VanAzAPénz #1367 üzenetére
Nem félsz hogy por megy a tok kamera védője alá, és meg karcolja a telefon kameráját?
-
Peter.70
addikt
válasz
VanAzAPénz #1358 üzenetére
Azt meg kérdezhetem, hogy milyen tokot vettél hozzá?
-
jézusom
addikt
válasz
VanAzAPénz #1297 üzenetére
aptx nem a késleltetés miatt kell.
-
F-ECT$
titán
válasz
VanAzAPénz #1305 üzenetére
Mit vettem volna magamra
Egyszerűen leírtam neked, hogy milyen kérdésekben számíthatsz és milyenekben nem számíthatsz érdemi válaszra itt. Persze kivételek mindig vannak, és ha szerencséd van, akkor más esetleg már kitúrta máshonnan / kijárta a hivatalos helyekről a nehezebb kérdésekre is a választ
@modflow: Intelligens töltés: én is P30 Pro-ról jöttem ide, és szerintem az Intelligens töltésnek olyan nagy érdemi haszna nincs. (Persze ettől még működhetne.) Ha éjjel teszed fel tötleni a telefont, akkor pár órával később tölt fel 100%-ra, de mivel töltőn van végig, így mindkét esetben 100%-kal húzod le a töltőről.
A válaszukra egyébként én is kíváncsi leszek. -
F-ECT$
titán
válasz
VanAzAPénz #1302 üzenetére
Ez olyan kérdés ami rajtad meg rajtam kívűl senkit sem érdekel.
Ne magadból indulj ki. De attól, hogy érdekel a téma, még nem fogom tudni megoldani, "semmit" meg miért írjak rá.Az Intelligens akkumulátor kapacitás nem írja, hogy "80-90%"-on fejezi be a töltést, fölösleges is lenne. Az a 2-3% is sokat jelent, szóval még az is lehet, hogy működik a funkció, és nem a teszter pontatlansága okozza az eltérést. De ha nem működne, akkor sem ide kell írni, hanem valamelyik hivatalos Honor fórumra / ügyfélszolgálati pontra.
Ez a fórum felhasználói segítséget tud nyújtani, szoftveres bugokat nem itt javítanak
-
modflow
veterán
válasz
VanAzAPénz #1297 üzenetére
Van akinél működik?
-
jézusom
addikt
válasz
VanAzAPénz #1015 üzenetére
Oké, de letölteném jogy megnyugodjon, de csak karikázik. Ki is fizetném ha megoldaná.
-
Albigator
őstag
válasz
VanAzAPénz #1002 üzenetére
Na rendeltem egy ilyet ami neked van..
Biztos ami biztos.
Első nő akinek odaadtam a kezébe a telót, első lépése volt h jól összetaperolta a kamera szigetet teljesen.
Aztán meg törölgette a polójába..Na widget is valami. Odaraktam a középső gomb fölé.
-
modflow
veterán
válasz
VanAzAPénz #1002 üzenetére
Köszi, utóbbi talán van is nekem.
-
modflow
veterán
válasz
VanAzAPénz #1000 üzenetére
Egy linket tudsz adni arra?
-
Albigator
őstag
válasz
VanAzAPénz #981 üzenetére
Mentem vadászni rá gyorsan tokot és csak szolgáltatónál találtam, több félét olyat vagy hasonlót is amit Te küldtél lencse védővel persze nem Nillkin volt..
Tetszene is, meg hasznos h védi a kameraszigetet. Viszont ha gyorsan szeretnék fényképezni akkor ez hatalmas hátrány is egyben, ezért inkább nem vettem ilyet.
Egyelőre sima átlátszó kivágott szilikon tok mellett tettem le a voksom (kamerát össze is fogdosom ettől) de addig is tudok keresni másikat.Fogás is más lett, szokom nem olyan vészes..
Töltő is volt ennél a szolgáltatónál, sima 66W-os hamár ott jártam megvásároltam..
Elég nekem ez is úgy érzem. -
modflow
veterán
válasz
VanAzAPénz #994 üzenetére
Most elbizonytalanodtam.
Hol lehet azt beállítani, hogy egy adott értesítés (pl. Revolut, OTP app, Google Wallet) átküldésre kerüljön az órára (Huawei Watch 3 GT Pro) Huawei Health esetén?
Csak mert a Huawei Health engedélyek között hiába van SMS, telefon, mikrofon, stb. olyan nincs, hogy bizonyos app (OTP app, Revolut)?
Mondjuk Gmail sincs, mégis megjelenik azonnal... -
modflow
veterán
válasz
VanAzAPénz #992 üzenetére
Én is fizetnék, de Watch GT3 Pro -ba még nem voltak képesek NFC-t tenni.
Amúgy az a fura, hogy itt sokan írták, hogy náluk jó, gondolom alapból. Nekem meg állítgatni kell.
-
modflow
veterán
válasz
VanAzAPénz #987 üzenetére
Ezek megvannak, de két helyen eltér.
Pl. a végén:
"Majd kiveszed az Automatikus kezelést."
Így?
-
modflow
veterán
válasz
VanAzAPénz #983 üzenetére
Azt hol kell?
-
xact
tag
válasz
VanAzAPénz #924 üzenetére
Jut eszembe, a Honor amúgy is átcseszi az embereket. Mert ugye írja hogy Intelligens akumulátor kapacitás, (volt hozzá szerencsém, nem a levegőbe beszélek) megnlétem 2 különböző USB teszterrel és nem volt változás, hiába volt ki-be kapcsolva. Még mielőtt valaki okosat mondana hogy kell idő,,,, mire?
2 hónapig volt nálam ha ennyi idő nem volt elég, akkor valamit nagyon rosszul csinál a Honor. Ismerősöm dettó ezt vette , kölcsönadtam neki és ő sem mért más, hiába volt bekapcsolva a funkció. Érdekes módon Samunál és a többi gyártónál ahol írják a 80-90%-nál lekapcsol szöveget, ott rendre működik. -
xact
tag
válasz
VanAzAPénz #924 üzenetére
Senki sem szerintem, én biztos nem. Ez a topik amúgy is halott sajna. Reddit esetleg?
-
nessh
tag
válasz
VanAzAPénz #923 üzenetére
[link]
Ez konkrétan lassú. Ha látsz 30w-osat inkább azzal próbálkozz. -
nessh
tag
válasz
VanAzAPénz #910 üzenetére
Aliról remdeltem egyet, simán tölt. Hiába áll el a kamera miatt...
-
xact
tag
válasz
VanAzAPénz #888 üzenetére
Sajna csak a saját márkásával lehet tölteni, amivel anno én próbáltam az a kamera kiállása miatt halott ügy volt
.
Szóval eléggé korlátozottak a lehetőségek. -
kory24
őstag
válasz
VanAzAPénz #888 üzenetére
Nekem a gyári Apple magsafe töltő van.
Az elfér a kamera alatt.
Ha magsafe-s a tokod akkor még hozzá is tapad, mint az iPhone-okhozCsak sajnos max 15w és drága is
-
kory24
őstag
válasz
VanAzAPénz #868 üzenetére
Nemtudom hogy fog működni, nekem is csak 1 napja van ilyen telefonom.
Attól, hogy nem a telefon ébresztője ébreszt, a telefon tudja(következteti) mikor kelsz fel (mikor felkelsz csak hozzányúlsz telefonhoz, viszed magaddal, ránézel, stb)
Biztos idő kell neki kiismerje szokásaid, főleg ha nem kimondottan rendszeresek.
De majd jön valaki akinek régebb óta van ilyen vagy más honor telója és megmondja hogy működik, én csak azt írtam iphone-on is kellett neki 1, de inkább 2 hét mire beállt.
-
kory24
őstag
válasz
VanAzAPénz #864 üzenetére
Mióta van meg a telefon?
Iphone esetében ez úgy működött kellett neki 1-2 hét mire kiismeri a kelési szokásaid.
És csak azután áll be, addig ugyanúgy egyből 100-ra tölti.Ennek annál van értelme aki fix munkaidőben dolgozik, pl irodisták csak munkanapokon mindennap ugyanakkor kelnek, hétvégén meg tovább alszanak. Így a telefon megtippeli mikor kelsz és előtte engedi fel 100%-ra.
-
Xelo
addikt
válasz
VanAzAPénz #804 üzenetére
értem hogy érzékenyen érinti a téma de bennem semmi rosszindulat nem volt, a közösséget szeretném segíteni a véleményem megosztásával. ha valami nem tökéletes de mindenki elfogadja, mindenki csendben van akkor nem is várható pozitív változás a jövőre nézve. nagyon szeretném ha a honor reszelne a képfeldolgozáson mert a hardver megvan mögötte, csak a szoftveres részére kellene ráfeküdniük. és nem csak itt, redditen is hangot adok ennek illetve honornak is küldözgetem a bugreportokat, a jó dolgomban megteszem amit tudok hogy esetlegesen jobbá váljon a készülék.
-
yodee_
őstag
válasz
VanAzAPénz #626 üzenetére
Van ilyen funkció a beállítások -> Akkumulátor -> további beállítások alatt ha jól modnom
-
jegenye77
addikt
válasz
VanAzAPénz #566 üzenetére
Eddig örömboodogság van,
15 próba és egyszer sem akadt -
yodee_
őstag
válasz
VanAzAPénz #556 üzenetére
Ezt azért zárnám ki mert én nem állíottam semmit sem. Ettől függetlenül megérne egy próbát, hogy kikapcsolja az optimalizást és az automatikus indítást.
-
yodee_
őstag
válasz
VanAzAPénz #554 üzenetére
A feloldás/záráshoz lehet köze gondolom. Milyen módszert használtok?
-
yodee_
őstag
válasz
VanAzAPénz #547 üzenetére
Ugyan az... Arc alapú feloldás? Egyéb okos megoldások? Nekem minden kinyomva
-
jegenye77
addikt
válasz
VanAzAPénz #545 üzenetére
Nálam ez van fent
-
jegenye77
addikt
válasz
VanAzAPénz #541 üzenetére
Hol tudom megnézni?
Vagy milyen számot tudunk még összehasonlítani, hogy mi lehet az eltérés az közt akinek működik rendesen és akinek akad?
[link] itt olvastam, hogy másnál is van hasonló probléma. -
válasz
VanAzAPénz #533 üzenetére
Hmm, bluetoothon általában az autó (VW, RNS510 fejegység) van csatlakoztatva, nagy ritkán egy kis gagyi kínai earbuds vagy céges Jabra/Poli headset
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megnövelt felbontás, egyedi szenzor, finomabb formavilág, csúcskategóriás körítés.
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest