Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
VanAzAPénz
aktív tag
válasz
CarryPotter
üzenetére
Szia!
Saját tapasztalat és már most jelzem a többeiknek hogy nem szeretnék ebből vitát, köszönöm.
Én S23U-ról jöttem, a 24-t csak pár percig birtokoltam, még a legelején amikor megjelent.
Akksiban ez az eddigi legjobb telefonom, talán OP12 van/volt vele partiban.
Silicon carbon -s az akksi, ami eddig elég ritka volt, de a mostanában megjelenő telefonok nagy része már ilyen lesz és nem 5600mAh-s hanem bőven 6000 feletti, persze ha ez számít.
Az OP rendszert nem magyarázom hisz tudod a különbséget
.
A kamera... na az az a pont amiért úgy kezdtem a mondatot
.
Szvsz nem egy nagy durranás. Amire nekem kell elég, de láttam már jobbat. Szerintem S24U is jobb, meg Vivo X100 és ne beszéljünk az X200-ról...
Nem egy képen lehet látni hogy olajfesék szerű, főleg ha távoli dolgokat nézel vagy esetleg bele zoom-olsz. Sokan írták és én is egyet értek hogy olyan Instás, socail mediás a képalkotása.
A videó laggol, gyors mozgásoknál eléggé zavaró tud lenni.
Én nem biztos hogy váltanék erre, mert prociban egy kaptafa, kamera szerintem nem előre lépés, talán az akksi meg a 3D arcfelismerés.
De ahogy korábban is írtam ez saját tapasztalat és persze vélemény is.
Tudom milyen ha valaki rápörög valamire
, én is így voltam ezzel a telefonnal.
Picit megbántam, de még nem találtam meg az utódot, így addig marad ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Sony Ps5 konzol slim
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.