- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megvan a Pixel 9a premierdátuma
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VanAzAPénz
tag
válasz Mikemend #2694 üzenetére
Így van sajnos, én is ezt tapasztaltam, manuálisan kell lefuttatni.
Illetve az is megfigyelhető hogy, a 431-s kapja meg hamarabb.
A SIM-s dolog meg ultra nagy f@szság, legalábbis semmi köze sem kellene hogy legyen a frissítésnek, max a régiónak.
Több márkám volt már, de így nem kellett egyikkel sem "trükközni", mint a Honorral. -
Szeri63
tag
válasz st3v3np3t3r #2693 üzenetére
C431
-
-
Szeri63
tag
Megjött a 9-es frissítés. Vodás és Telekomos kártyák vannak a telóba és most nem volt tiltva a Vodás.
Megdőlni látszik, hogy Vodás kártyával nem frissít. -
F-ECT$
titán
válasz VanAzAPénz #2687 üzenetére
Lehet telefonálni vezetés közben. Ha meglát a rendőr, akkor is. Kézben nem lehet a telefont tartani, de telefon tartóban kihangosítva / BT-n lazán lehet telefonálni.
Dive ever, work never.
-
VanAzAPénz
tag
Ha rakodsz az teljesen más. Amikre én gondoltam az Audi / BMW ... a szokásos .
Mert azokban biztos hogy van.
Aki meg bezetés közben mobillal telefonál, az meg vessen magára ha a rendőr megállítja.
Mert az tipikus hogy "sazrok én rá...", de amikor rendőrt lát az ember , hírtelen ezekből lesz a papírkutya, már nem lesz nagy az arc és rögtön tudják hogy mi a helyes .
Na nincs több Off.[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
Meg tudnátok mondani, hogy mi a "normális" üzemidő/képernyő idő, amit nálatok tud a telefon? Még nem használom aktívan, most próbálom belakni, de azt érzem, hogy kevés. Közelében sincs a 2 vagy 3 napnak, ráadásul még sim sincs benne, tehát az sem fogyaszt.
Vakahogy lehet ezt tesztelni? Például hogy 720ps youtube videóból mennyit bír egy töltéssel vagy valamelyik streamingen stb. Előre is köszönöm, mert pár napom van eldönteni, hogy maradjon-e. -
h4h01
senior tag
válasz lala666 #2677 üzenetére
#2676 : ezt nem nagyon értem..sorry
#2677 : Mert a gyári a legjobb szerintem, meg a legkényelmesebb! Te melyiket használod am.?
#2678: Nem, rosszul sejted! A gyári akkor is rögzít, ha ki van hangosítva, semmi különbséget nem veszek észre minőségben, tehát személyautóban is lehet használni simán..NEM TILOS!!!
#2679: Amúgy a szemelyautón kívül vannak ám olyan munkagépek stb, amibe lehet hogy éppen nincs Bluetooth és pont munka közben szeretnék telefonálni, vagy engem keresnek..és hadd ne kelljen már külön jegyzetelnem kamionrakás közben egy telefonszámot stb..
Remélem megnyugodott mindenki 😅!!
[ Szerkesztve ]
-
SsPL711
őstag
Hagyjuk egymás vádolgatását.
Nekem sincs BT a kocsiban, de tartóban van a szélvédőre tapasztva és kihangosítva telefonálok vezetés közben.
Nem tudhatjuk, hogy a fórumtárs, hogy telefonál vezetés közben. Mert azt nem mondta.
Szóval ez csak feltételezés, hogy kézből telefonál, és ezért a szabályok áthágásával gyanúsítjuk.Szerintem písz.
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
VanAzAPénz
tag
válasz modflow #2678 üzenetére
Hoppá .
Jól látod, jómagam is számtalanszor tapasztalom hogy egyre többen telefonálnak autóban úgy, hogy a kezükben tartják a telefont. Ami azért is "vicces",mert ezek általában nem régi, hanem új autók, ahol biztos van bluetooth is, csak cseszik használni. Vagy azért, vagy mert lusták foglalkozni vele. És már nem egy esetben láttam hogy mivel 1 kézzel a telefont tartja, cseszik indexelni és már volt hogy előttem neki is ment a másiknak körforgalomban a másiknak.
De persze ha megjelenik apuci, akkor mindegyik ész nélkül dobja el a telefont . -
h4h01
senior tag
válasz NoOne1976 #2673 üzenetére
Mert én a telefonra egy használati eszközkent tekintek! A telefon legyen értem, ne én a telefonért..ez nekem alapvető..A hívásrögzítés meg egy olyan feature, ami segíti a mindennapjaimat. Pl. sokszor vezetés közben telefonálok, akár egy kontaktot megadnak hívás közben, legyen telefonszám, email akármi..én nem tudom, inkább nem akarom vezetés alatt leírni, megjegyezni stb..automatán rögzíti, semmi helyet nem foglal..imádom!
Az meg hogy biztonsági frissítés, vagy új Android verzió...hát oké..ez nekem nem ad semmit hozzá, nem segíti a hetköznapjaimat így röviden ennyi! -
Mikemend
senior tag
Vettem egy nagy levegőt, és frissítettem. Egyelőre szinte semmi változás, rögzítést nem használok. Az általam használt appok rendben vannak, tetszik a kameránál a tárcsás nagyítás.
-
NoOne1976
őstag
A telefon tetején lévő sávban, ahol a szolgáltatót, töltöttséget stb. jelzi ki a telefon, lehet betűméretet állítani? Mert úgy rémlik, hogy vagy ebben a fórumban vagy a P200 Prónál olvastam, hogy mi a módja, de nem találom.
-
jegenye77
addikt
A gyorstöltéshez most már mindig rá kell tapizni miután töltőre dugtam a telót?
Ha jól értem akkor alapból lassabb a töltés most már.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
NoOne1976
őstag
A magic kapszula használatához mit kell beállítani? Mert hiába koppintok felül a kamera kivágásnál, semmi nem történik.
Gondolom valamit nem engedélyeztem az első beállításkor vagy úgy állítottam be, hogy abban a módban nem működik (alul gomb ikonok vannak, nem sepréssel zárok be appot pl.)[ Szerkesztve ]
-
v2_rider
tag
Android 15. Például javították a videófelvétel framedrop problémát.
-
negoro
csendes tag
Ez ugyan nem az, de a call recorder jól műkszik mo9-en 🙂
-
-
modflow
veterán
A topik felé callrecorder, a másik frissítés fétises, de ha kell, ott a lehetőség lapít mindenki. 👍
Én feltettem az Android 15-öt. -
SsPL711
őstag
válasz koboldozat #2641 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=HAcfEWWlVDQ&ab_channel=LLTechview
Ez nem changelog, de az újdonságokat mutatja be.
[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
peanar
senior tag
-
koboldozat
senior tag
Valaki egy changelog?
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
SsPL711
őstag
-
Predatorr
őstag
válasz st3v3np3t3r #2588 üzenetére
A Honor gyári kábel 6A-es. Hogy abban is van-e vmi extra, nem tudom. Azzal tudnia kell a 100W-ot.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
peanar
senior tag
Nekem csak kínai esim-mel megy a frissítés, de az előbb a próbaverzíóra rákeresve feldobta a 3,95 GB változatot (patch nélkülit).
Még emesztem hogy kipróbáljam e..... -
h4h01
senior tag
válasz modflow #2632 üzenetére
Nekem is feldobta, de biztos nem rakom fel! Valaki írta korábban hogy nem működik vele a hívásrögzítés..8.0.0.167-es verzión vagyok jelenleg, de le is tiltottam az összes frissítést..Ezt én stabilnak találom, jó az üzemidő, megy a hívásrögzítés..Minek frissíteném? Bár nem vagyunk egyformák..Nem feltétlenül neked szántam, ne vedd magadra, csak látom itt hogy valakik azon rugóznak, hogy nem azonnal kapja meg a frissítéseket stb..Lehet többet veszít vele mind amennyit nyerne..nem A honor lenne az első akinél a főverzió frissítés elcseszné a telefont..láttunk már ilyet nem egyet..
-
modflow
veterán
Valaki feltette már az Android 15-öt?
Megy rajta a már rajta lévő callrecorder, vagy sem? -
l86544
aktív tag
nekem úgy sikerült hogy a próbaverzióra kattintottam és rögtön felajánlotta (3 pötty sarok)
https://mowned.com/lajos-szab
-
geryboro
senior tag
TΘ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
🎄
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Peter.70
addikt
-
modflow
veterán
Nekem sose jött frissítés, pláne nem akkor, amikor itt írtátok a csodás Vodafone SIM-emmel.
És most tadamm:
Megoldottam a rejtélyt.
Mondjuk itt semmi patch2, de már ez is haladás. 😂[ Szerkesztve ]
-
-
F-ECT$
titán
Aki feltette a 9.0-t és van gyári hívásrögzítője, az rá tudna nézni, hogy megmaradt-e, működik-e? (Szerintem nem, de hátha.)
Dive ever, work never.
-
CzGabesz64
csendes tag
Nekem is ebben a pillanatban jött meg! Kíváncsi vagyok rá!
-
Brekecs
senior tag
Megjött épp az előbb ! 😁
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garamciával
- Csere-Beszámítás! TCL 40 NXTPAPER 8GB/256GB Mobiltelefon! Független!
- iPhone XR/64GB/Kártyafüggetlen/81% gyári akku. AKCIÓÓÓ CSAK MA!
- iPhone 11 Pro / 64GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / Rossz FaceID (270)
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest