- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
F-ECT$
titán
válasz Albigator #2497 üzenetére
Ha nekem minden be van kapcsolva (2 sim, bt, gps, wifi), akkor kb 1%-ot eszik óránként. (Kivéve 100%-ról 99%-ra, mert ott sokkal tovább bírja, mint mondjuk 22%-ról 21%-ra.) Ez az alap, erre jön rá a valós használat fogyasztása. Nekem kb 9-12 óra kijelzőidő jön össze (nem mindegy, hogy pl chatelsz vagy játszol, az utóbbi értelemszerűen többet fogyaszt.) Szóval a 2 nap akkor van meg, ha mindkét nap "csak" 4-5 óra kijelzőidőt megy.
A BT-s zene / podcast hallgatás ha nem is sokat, de gondolom óránként megeszik egy pár %-ot, így nem csodálom, hogy 7-10 óra ilyen után már nem jön össze a 2 nap.
Dive ever, work never.
-
Albigator
őstag
válasz Predatorr #2491 üzenetére
Érdekes ez az üzemidő téma is.
A 2 napot gyakran olvastam mástól is.De nálam ugyanúgy egy ~ bő 1 nap szokott kijönni.
Pedig nem nyomkodom nagyon sokat, nem olyan sok a képernyőidőm.
2 SIM-el használom (Digi, Telekom), valamint állandó BT kapcsolat és szinte végig megy a zene / rádió / podcast (Podcast Addict app, YT Revanced, esetleg Spoty) a melóban ami kb 7-10 óra.
Képernyőfelbontás Intelligens, Képernyőfrissítés dinamikus, automata fényerő.. Akkumulátor mód alapon van.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
3 nap szokott kijönni ua. használattal, ami 1,5 - szűk 2 nap Samsungon. Netezés, üzenetek, több óra képernyőidő, zenehallgatás bt-on, óra- és otthoni kamera kapcsolat, fitness app is fut (szól is mindig, hogy sokat fogyasztanak, de egy dkg-t sem adtam le ).
De, volt benne, hidd el, jobban tudom. Nem töltőmentes változatot rendeltem. Ott a szép, nagy hűlt helye. Töltőtlenben tudtommal tok és fólia sincs. Eleve tök más a dobozuk.
Honor listája szerint novembertől aktuális. Persze régió, magyar nyelv, ki tudja. Remélem, azért jön a 4 verzió update.
Igen, épp az a bajom. Írja is a rendszer, változtatni meg nem enged.
Köszönöm a válaszokat.stefi68: Kösz a tippet.
Sgr_A: Akkor még nagyobb gáz.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
kp78
addikt
@Holee21
Ha lehet én is kérném az infót privátban.
(P40 Pro-ra jól jöhet)[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Holee21
tag
Szia, én is hasonló cipőben járok/jártam, nekem Huawei Mate 30 Pro-m van. Az lett a megoldás a goggle nélküliségre, hogy van egy faszi telegram-on, GMS Install, ő távoli asztali hozzáféréssel felrakja neked. Nálam a HarmonyOS került fel natív GMS-el. A régi verziós android (nem kapott kb. 2 éve főverziófrissítést) után a telefon teljesen más lett, mintha kb. újat kaptam volna. Sok új okos funkció, gyorsabb, simább rendszer, plusz frissítést is kap még.
-
stefi68
addikt
válasz Predatorr #2480 üzenetére
"Ami bosszantó, hogy dupla kattintásra sokszor nem jelenik meg a kamera app"
Ezzel én is szenvedtem, igaz én Magic5 Pro-n. Aztán rájöttem, hogy miért nem működik, vagyis igen, csak néha-néha.
Be van kapcsolva a "Véletlen érintés megakadályozása zsebben" funkció, ami annyit tesz, hogy letiltja a gombokat, kijelzőt, amikor a közelségérzékelő takarva van.
Na már most én mindig balkézzel nyomkodtam a hangerő gombot duplán a kamera gyorsindításához, így szépen el is taraktam a közelségérzékelőt. Így persze hogy nem imdította el a kamerát.
Megoldás: Kapcsold ki a Véletlen érintés megakadályozása... fukciót, vagy próbáld úgy nyomkodni a hangerő gombot, hogy közben nem takarod el a közelségérzékelőt.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
F-ECT$
titán
válasz Predatorr #2480 üzenetére
4 nap üzemidő? Akkor nem sokat nyomkodod
Sajnos a boltban kilopták a 100W töltőt
Nem is volt benne.MagicOS9.0 még nem. Lehet arról tudni, mikor érkezik?
A béta elindult novemberben, az éles szerintem nem jön idén.dupla kattintásra sokszor nem jelenik meg a kamera app
Ha zenét hallgatsz, akkor gondolom a hangerőt állítja csak a gomb.Dive ever, work never.
-
Predatorr
őstag
Sziasztok!
2 hónapja vagyok (jobbára) elégedett tulaja egy ilyen telefonnak. Gyorsan még vennem kellettkém...AI-funkciós telefonok eljövetele előtt. Megváltás Samsung után. Nincs tele bugokkal, nem akadozik 120Hz-en, akkuidő 3 nap, de most éppen a 4. nap használom a telefont, jelenleg 23% töltöttségen.
Sajnos a boltban kilopták a 100W töltőt (a 6A kábelt, tokot benne hagyták, fólia is rajta), amióta érdeklődtem, elérhetetlenek, kapni nem lehet, az új GaN töltő meg type-c-s, az, gondolom, nem viszi át a töltést mezei USBA-C átalakítóval.
Frissítések jönnek, de a hivatalosan novembertől ígért MagicOS9.0 még nem. Lehet arról tudni, mikor érkezik?
Ami bosszantó, hogy dupla kattintásra sokszor nem jelenik meg a kamera app (előbb bekapcsoló gomb, vagy +1 dupla kattintás kell), illetve, hogy, ha zenét hallgatok, nem engedi. Van ezekre valami megoldás, vagy ilyen bug/feature? Én sajnos nem találtam. Samsungnál működött, hogy lekapcsolta a zenét, illetve mindig bejött a kamera."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
senior tag
válasz CzGabesz64 #2478 üzenetére
samsung jobb periszkópos agyon nagyított fotókat készített az algoritmusnak köszönhetően.
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
CzGabesz64
csendes tag
Azt teljesen nem lehet kivenni, ezek a kis pöttömnyi lencsék algoritmus nélkül értelmezhetetlen képeket produkálnának. Az tény,
hogy kicsit túl kontrasztosok és élesítettek a képek, de sok helyzetben könnyebb vele fényképezni mit géppel . -
Mikemend
senior tag
válasz VanAzAPénz #2475 üzenetére
AI képjavítással és anélkül is próbáltad?
-
CzGabesz64
csendes tag
Szia! Szerintem ez egy nagyon jó fotós telefon, 5X ös zoomig !
Ez nem fényképezőgép a konkurencia sem jobb, az alma videóban.
A Samsung soha nem volt fotós telefon a mostani is rendkívül zajos.
több gépem is van tükrös és tükörnélküli is, egyből lehet látni a különbséget ott az AI nem piszkál bele és természetesebb a kép. De ettől függetlenül ez egy nagyon jó telefon -
VanAzAPénz
tag
Szia!
Ha a gyári kamera alkalmazást használom, akkor nem kicsit olajfestmény szerű a távoltban lévő személye kontúrja. Ha belenagyítok akkor kivehetetlen egy ember arca.
Megjegyzem nemcsak én tapasztaltam ilyet.
A képek kevésébé realisztikusak/színhűek, ha ez fontos akkor olcsőbban van jobb telefon is. -
djbelo
senior tag
Teljesen egyetértek Én is veled!Minden mondattal! Igazából mióta sikerült felrakni a microG Projectet azóta szinte "minden" megy rajta de 2 app sajnos nem, ami fontos lenne. De az kimondottan tetszik, hogy nincs tele a gugli dolgaival. Most csak az ami nekem kell.Az Emui rendszer szerintem nagyon jó, és tényleg semmi bajom a mate 50proval. Gyönyörű képeket is készít.
Mindenképp megvárom a Magic 7prot!
Köszi!! -
peanar
senior tag
Ha nem létszükséglet és nem azért akarsz váltani mert elengedhetetlenné vált a gugli környezete, akkor ne tedd.
Nem lesz jobb a mate 50 prodnál, egyik sem.
Én is huawei mate pro vonalról jöttem és nehéz volt megtalálni az utódját.
Próbálkoztam oneplus-al, google pixellel majd a honor m6p-nál kötöttem ki.
A közös múlt miatt van hasonlóság, persze (én annó még Kínából rendelt honor 6+-al kóstoltam bele ebbe a világba, utána jöttek a huawei telefonok), de azért stabilitásban, szoftveres zökkenőmentességben van még mit tanulnia a honornak.Nekem muszáj volt a váltás bizonyos alkalmazások miatt, de ha neked nem, én a helyedben még nem váltanék (majd talán a mágikus 8 vagy 9 pronál).
-
Dodeszh
tag
válasz koboldozat #2461 üzenetére
Nyitott, de nekem van a kamera szigeten egy fém "matrica". Ez nem takarja a lencséket, ott ki van vágva, de az üvegek így nem síkban vannak, hanem kb 1 mm-re mélyebben.
(link) -
djbelo
senior tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy ultra24 ultráról váltott már valaki?
Honor Magic 6Pro vs Samsung Galaxy ultra24 között gondolkodom.[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
válasz jézusom #2460 üzenetére
Igen, aramid szálból készült (ha az a karbon)
Előző telefonom iphone volt és ott megszerettem a Pitaka tokot, ezért kerestem erre is hasonlót.Konkrétan ez az:
#2461 koboldozat
Amelyik magsafe-s annál semmi védelem nincs a kamerákhoz csak egy kivágott kör ezüst színű peremmel, ha megnézed ami nem magsafe-s abból van olyan változat amihez "Lens Wrap" van írva, annál a lencsék körüli rész is védve van.
-
F-ECT$
titán
Frissítés: a Voda sim szívózik csak, de egyébként kis trükközéssel megoldható ott is. Annyi elmondható, hogy pl egy Samsungnak jobb a frissítési policy-ja, de ez se rossz annyira, hogy eltántorítson a vásárlástól szerintem.
Fotózás: top készülék, nem fogsz benne csalódni.
PWM: azt hiszem 4320 Hz-es.
Akku: kiemelkedő, 10-12 óra SoT is össze tud vele jönni.
Kb fél éve használom a készüléket, nekem összességében nagyon bejött. (Korábban is csúcs telefonjaim voltak, szóval van összehasonlítási alapom.)
Dive ever, work never.
-
surgyi
senior tag
Sziasztok! Egy általános véleményre lennék kíváncsi Tőletek, fontolóba van véve egy ilyen készülék vásárlása. Bele olvasgattam a topikba, a frissítések körül érzékelek valami kis nehézségeket.. Minden napi használatra, hobbi fotózásra ajánlott a készülék?
Elvileg ami nekem fontos lenne, az a magas PWM, mert kissé érzékeny a szemem, illetve az akkuidő. Ezek ennél a telefonnál úgy tudom nagyon jó értékeket képviselnek.
Van valami amivel nem vagytok megelégedve?
Kellemes napot Mindenkinek! -
koboldozat
senior tag
A kameránál.van valami plexi amit nem látunk a képről vagy teljesen nyitott? Mert ha nyitott nemsokemindent ér a védelem szempontjából.
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
kory24
őstag
A telefonban nincs mágnes, tehát "magsafe" (mágneses tok nélkül) elmozdul töltő, nem "tapad hozzá".
Ezért ilyen tokkal lehet elérni ezt, sőt vannak ilyen magsafe (mágnes) gyűrűk amiket bármilyen tokba bele lehet tenni (ne legyen túl vastag), de ez utóbbit én nem próbáltam...
-
Ennyi pénzt megért
link
Működik vele a 80W-os töltés :)Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Mikemend
senior tag
-
Peter.70
addikt
Ha akarok sms-t írni, azt néha RCS üzenetként küldi el a telefon. Ezt hol lehet kikapcsolni?Meg találtam
[ Szerkesztve ]
-
Mikemend
senior tag
Ha már tokok, én ezt használom jelenleg, és imádom több okból: egyrészt a mágnest bár nem használom, de egy magasságban van a kameraszigettel, így vízszintesen tartja a telefont. Másrészt ugyanez egy kihajtható-elforgatható támasztékot is tartalmaz, tehát fektethető órának is használhatom ezzel a tokkal. Harmadrészt masszív, gumis, plusz nyakbavalót is kapsz hozzá, ha kell. Abszolút megéri az árát.
[ Szerkesztve ]
-
v2_rider
tag
Hát ezzel nincs, de nem néz ki rosszul amit linkeltél, rendelek is egyet. 🤗 Nekem a nagy favorit a nillkin super frosted shield, de ehhez a telefonhoz valami érthetetlen okból nem terveztek. Amit én ajánlottam tok tényleg hibátlan minőség, még ha magyar webshopból rendeled is, megéri. Aliról meg kb tényleg 1500ft. Bátran ajánlom. Így képről azt mondanám, hogy amit Te linkeltél az vaskosabb lehet.
-
-
modflow
veterán
Ma megkaptam az új Vodafone SIM kártyát, de elkúrtam, mert benne maradt a kínai eSIM, így nem tudom, hogy mitől jelent meg az új firmware.
Viszont telepítés előtt letiltottam az eSIM-et, újraindítottam és az frissítés nem tűnt el.
De ez még így nem jelent semmit.Na majd legközelebb kiderül.
-
Mikemend
senior tag
válasz st3v3np3t3r #2425 üzenetére
A vicc az, hogy az esim kártyát is töröltem, a trufone fiókot, az adatait és gyorsítótárát is töröltem, és mégis sikerült mindent visszaállítani az esimhez a trufone-on keresztül a leírt módon. A trufone fiókot viszont nem állította helyre, egy azonosítót kaptam (gondolom törlés után ilyen anonim lesz). Szóval lyuk van a rendszeren.
[ Szerkesztve ]
-
Szeri63
tag
Sziasztok!
Vodás és Telekomos simek vannak a telóban.
Vodást letiltottam. Frissítésre rákerestem és egyből talált is. Utána tiltást megszüntettem.
Ennyi. Nem kell fizikálisan kivenni a Vodás simet, elég tiltani.
Szép napot mindenkinek. -
v2_rider
tag
Az összes nillkin és egyéb alis tokokat próbáltam.
DUX DUCIS Aimo a legjobb.[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
válasz st3v3np3t3r #2426 üzenetére
AZ ugyebár kivédhetetlen, hogy por kerüljön a kamera és a tok közé. Ha ilyenkor lehúzom a kamera védőt, akkor nem fogja össze karcolni a kamerát?
-
M3oH
addikt
válasz koboldozat #2427 üzenetére
Megerősítem, kezdetben nagyon passzentos a csúszka és macera a kamera használat. Illetve, nagyon bumfordi lett tőle a telefon. Nekem fiókban landolt ez a tok.
-
koboldozat
senior tag
válasz st3v3np3t3r #2426 üzenetére
Volt ilyenem, nagyon jó tok védi rendesen meg minden de a kamera használat nehézkes, a lehúzható kamera védő miatt, nagyon nehezen jár le, és csak szenvedés volt vele.
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
válasz Mikemend #2421 üzenetére
semmi köze a gdpr-hez.
mikor igényelted az esimet, a telefon imei-t,eszköz hw azomosítót,email fiók stb adatokat átadtad, amint letöltődik az esim profil,az ott marad, ha az app adatait törlöd, az nem törli a telóról az esim profilt, így annak érvénytelen vagy sérült beállításait az app vissza tudja állítani..a telekom apphoz sem kell belépési azonosító, ha mobilnetről indítod el telepítéd után, automatikusan lemegy az azonosítási folyamat, nálad is hasonló lehet...
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Péter48
csendes tag
válasz NoOne1976 #2396 üzenetére
Itt a Nillkin. https://www.aliexpress.com/item/1005004384999172.html?spm=a2g0o.productlist.main.5.5d47QgkVQgkV5T&algo_pvid=bc884b0b-35fd-4292-be26-35d0bb214817&algo_exp_id=bc884b0b-35fd-4292-be26-35d0bb214817-2&pdp_npi=4%40dis%21HUF%215669.22%214818.81%21%21%21101.93%2186.64%21%402103890117332955698654222ec502%2112000043887304808%21sea%21HU%21179033426%21X&curPageLogUid=bhIF3goZ9TiO&utparam-url=scene%3Asearch%7Cquery_from%3A
Ugyanezen az oldalon van ugyanilyen olcsóbban, de ahhoz még kell két megvenni valót választani, vagy kerekablakos, de az kevésbé tetszik. Ilyen rendszerű volt a Huawei p40Pro-n is, hibátlanul működött. -
-
Mikemend
senior tag
válasz lala666 #2420 üzenetére
Bár adatvédelmi okokból azért kérdéses, hogy ha töröltem a fiókot, majd minden adatot és gyorsítótárat a trufone-nál, akkor mégis hogy lehet, hogy az app a saját generált azonosítóval beengedett, azaz a telefon mégis el van náluk tárolva, szóval hiába minden törlés, náluk mégis megmaradt a fiók valamilyen szinten... Hmmm... GDPR. Csak most kivételesen jól jött.
[ Szerkesztve ]
-
Mikemend
senior tag
válasz lala666 #2418 üzenetére
A másik telefonon buktam a trükköt, mert anno a frissítés után töröltem a simet és a fiókot is, így nem tudom visszaállítani vagy visszakapcsolni. Fizetni meg nem fogok miatta, trial viszont semmi...
Update: mondom a trükköt, hogyan lehet visszaszerezni:
- a trufone gyorsítótárát és adatait törölni kell
- Ilyenkor beenged a trufone és a Profile alatt az esimet helyre kell állítani, és ekkor telepíti.
- miután feltette, a fizikai sim tiltása
- mehet a frissítés.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz R.Peter83 #2407 üzenetére
Készítesz mindegyik felbontással, meg képformátummal képeket és összehasonlítod, szerkeszted és majd kitapasztalod hogy melyik jobb. Csak kb tíz százaléka a felhasználóknak az aránya aki állítgatja, szerkeszti, babrál a beállításokkal, a többi csak előveszi fényképez és kész. Én sem babrálok a beállításokkal csak ritkán mert ha bármi téma van nem biztos hogy még neki állok állítgatni. Másra meg ott van a fényképezőgépem és az csak 20 megapixeles, 16:9 képaránynál 16 megapixel.
-
jézusom
addikt
válasz R.Peter83 #2407 üzenetére
SZerintem minden teló 12 megás fotókat csinál. Nyilván a 8 ezért van mert a szenzor 4:3 és abból vágja ki a 16:9-et és nem fordÍtva. De ezt sem megerősÍteni sem cáfolni nem tudom. De jobban jársz ha csinálod a 4:3 fotókat utána te vágod ki belőle a 16:9-et, mert akkor azt vágod ki ami tetszik. a 100-200 megás telók is 12mp fotót csinálnak.
[ Szerkesztve ]
-
Erdész85
csendes tag
válasz vlesi69 #2389 üzenetére
S23 ultrám van és 1-2 dolgot leszámítva nagyon szeretem, és igen sokat olvasgattam a teszteket, fórumokat én is mielőtt választottam. Furán hangzik, de amikor már csak két telefon volt versenyben, nagyon nehéz volt választani. A végső döntésnél dobókocka progit használtam. Az nyert, amelyik hamarabb érte el a 100-at.
Szerencsére a végső döntést nem én hozom, csak információkat gyűjtök. -
R.Peter83
csendes tag
Szevasztok!
Egy hete vettem a telefont. Minden oké, de valamit nem értek. Ha 16:9-es képarányban fotózok akkor a felbontás miért csak 1872x4096??? Ez így gyakorlatilag nincs egy 8 megapixeles fotó sem. 4:3-ban pedig 3072x4096. Mivel nem egy harmic éves tévén szeretem visszanézni az elkészült képeket, ragaszkodnék a 16:9-es képarányhoz. Igazából azt sem értem hogy a felbontást miért nem én választhatom ki... 50 megapixel az nem 50 megapixel? Ötletek? -
Erdész85
csendes tag
1. Elsősorban sokkal egyszerűbb és kényelmesebb, ha a telefonon egyszer kell megadni, hogy milyen módban akarom használni az adott pc-vel. A másik, hogy van 4 huawei (1 P10, 2 P30 pro 1 P50 pro) a családban és mindegyik minden alkalommal rákérdez az adatkapcsolatra és a P10 kivételével a többi a hisuite meghajtót is indítja a pc-n, ami miatt eddig minden gépen a windows fájlkezelő megkergült. Nem tudni miért, de az adatkapcsolati engedély kérés miatt kifagy a windows fájlkezelő.
2. Amire lenne használva pl: kutyás képről a kutya levétele és küldése, áthelyezése másik képre. Bizonyos elemek eltávolítása a képről úgy, mintha ott se lett volna. Videóknál talán a kép a képben, osztott képes megjelenítés lenne a cél. Pl bal oldalon lehetne látni mondjuk egy szökőkutas teret sok madárral, emberrel és jobb oldalon meg ráközelítve egy madárra, ahogyan iszik a kút vizéből.
3. Elsősorban a képszerkesztésnél a tárgyak eltávolítása, áthelyezése lenne a cél. Üzenet írásnál is hasznos tud lenni akár fordító funkcióknál.
5. Lehet egyedi eset, de valamiért nálunk a P30 pro-kon nem igazán futnak.
Nézegettem a play áruházat és minden huawei alkalmazás eltűnt, ami eddig elérhető volt. -
válasz geryboro #2398 üzenetére
mert hasonló a működése, mint az apple face id-nak, infra fénnyel világítja meg az arcot, ezért nem kell neki kijelző fényerő. a probléma az, a google wallet bem fogadja el személyazonosság megerősítésre, csak a pin/jelszót vagy az ujjlenyomatot. googlenál nem igen számít az ilyes fajta arcalapú feloldás biometrikusnak
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
koboldozat
senior tag
válasz Samanbacsii #2395 üzenetére
Átlátszó 1x volt vagy 10 éve soha többet, a legjobban koszolódó retkelődő semmit nem ér.
-
őstag
válasz geryboro #2390 üzenetére
Én nem értek azokhoz hogy a romot meg miegymásba belebabráljak, csak használom, tesztelem a saját szórakoztatásomra, / egy pasinak kell egy kis levezetés a műszaki kütyük világába /, meg ha úgy van itt megosztom néha tapasztalatomat, ha tudok segítek, vagy ha én nem tudok valamit kapok segítséget. Több Honor fórumon is lovagolnak hogy 430, 431-es, gyorstöltés, én meg úgy vagyok vele nekem mindegy, gyorstöltést meg ritkán használok havonta talán egyszer, vagy ha veszek egy töltőt kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Robogó, kismotor
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest