Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem semmi mire képes a Magic 6 Pro kamerája
-
petszol
tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy aki a yettel-től hozta ki a telefont honor vagy google tárcsázóval kapta? C430 vagy 431?
-
peanar
senior tag
válasz
forintuser
üzenetére
Hát azt nem tudom megmondani, de én azért megtaláltam!
A p7p sem annyira fluid, szóval ilyen téren nincs változás.
A Bluetooth gond (kopp kopp) eltűnt, legalább is szerencsére azóta nem találkoztam vele. Időjárás appnál a guglit használom (az is rajta volt/van ugye), így az is pipa.
Hardveresen jobb a hm6p, kamerában legalább annyira jó, de lehet hogy jobb.
Hívás minősége szintén jobb a p7p-nél, valamint nálam p7p alatt volt pár alkalmazás ami nem rendeltetésszerint működött, hm6p-n ugyanazon verziók hibátlanul teszik a dolgukat.
Akksiban szintén a hm6p a nyertes....szóval összességében sokkal jobb (legalább is nekem!) a hm6p!Én úgy gondolom, mivel a fogyasztói társadalom diktálja a tempot, tökéletes telefon nincs!
Sokan elvárják a gyors főverzió váltásokat, ami sajnos sokszor szoftveres problémához vezet mivel a gyártók megfelelő tesztelés nélkül hamar hamar ki is adják....
Ez van....ettől függetlenül egy remek telefon a hm6p!! -
Nekem ma feldobta ezt a frissítést
-
modflow
veterán
válasz
koboldozat
üzenetére
Szerintem meg legyen tánc és univerzális balhé!
-
koboldozat
senior tag
Szerintem meg csak bambáskodás van...
-
-
peanar
senior tag
Bár ezt én még nem próbáltam, de esetleg sz.gépen lépjél be a gugliékhoz, ott keresd meg az eszközeidet és nézd meg hogy ott esetleg az adott teló nincs e zárolva....
Amit én még kipróbálnék, ugyanúgy a guglinál bejelentkezve törölném ezt az eszközt, hátha wifi jelszó megadása után össze kommunikálnak és ha nem találja a nagytestvérnél tovább lép. -
peanar
senior tag
válasz
tyuli76
üzenetére
Már jó ideje így van (lopás elleni vedelem) hogy ha gyári beállítás előtt nem töröljük a gugli fiókunkat akkor reset után valamilyen úton módon azonosítani kell magunkat (hozzáadott gugli fiók jelszava).
Gondolom probáltad, de ha nem, léptesd át a wifin, akkor mit csinál.
Esetleg lépj be a recoverybe ahogy VanAzAPénz fórumtárs is ajánlotta.
Nem neztem vegig a videót, de esetleg lehet próbálkozni csökkentett mód elindításával is...
Ha sikerult megtalálni a megoldást, tedd közzé, hadd okuljunk belőle.
Sok sikert! -
tyuli76
tag
Sziasztok!
Írtam a Honor 200pro csoportba is,de nem tudom kivárni,h valaki válaszoljon
Csináltam hard resetet most meg nem tudom beüzemelni a telefont.Wifi jelszó beírása után azt írja,h a folytatáshoz oldja fel a telefont.Van másik telefonom is használva,de nem jön semmilyen értesítés,h bármit is engedélyezek.Tud valaki megoldást erre?Honor fiókba nem léptem be.
-
peanar
senior tag
Innen töltsd le, másold fel a telefonodra (ha nem egyből a telefonodra szeded le), nyisd meg a fájlkezelőt majd telepítsd.
Jelezni fogja, hogy engedélyezd a fájlkezelőnek a külső forrásból való telepítést....engedélyezd.
Annyira jó, mikor egy jól működő valamit elrontanak egy frissítéssel
Használd a gugli időjárás widgetjét, igaz alaphelyzetben nem jeleníti meg a település nevét, de megnyitva már igen és az jól mutatja (legalább is nálam).
-
peanar
senior tag
Sziasztok!
Pár napja én is csatlakoztam a táborba, de egyenlőre nem tudom hogy sírjak vagy nevessek....
Régebben több honor és huawei telefonom volt, bízva az akkori zökkenőmentes kapcsolatunkban lecseréltem a pixel 7 pro telefonomat ami bebizonyította hogy (kamerán kívül) az ára nem tükrözi a minőségét.
Na de visszatérve a hm6p-ra, képernyőzár feloldása után (ujjlenyomattal), megdöccen, akadozik pár másodpercig, szoftveresen vannak hibái de rendesen, frissítés után az időjárás appban accuweather helyett kínai lett a szolgáltató (ha jól értelmezem) aminek köszönhetően kb 30km-el arrább mutatja a tartózkodási helyemet....nemrég zenét hallgattam bluetooth-on átküldve egy Lg hangszóróra és ha nyomkodtam közben a telefont szakadozott a zene, gyakorlatilag élvezhetetlenné vált (C431-es a telefon és 167 végződésű rommal). Mi lesz mondjuk ha zenehallgatás közben navigálok, baleset a sokkkktól
A szintén most vásárolt (feleségemnek) Honor 200 P sokkal fluidabbnak, hibamentesebbnek tűnik szoftveresen, bár ott is volt bizonyos alkalmazás közben ugráló kép....
Nem akarok elszifonosodni...mondjátok hogy még van remény
Olvastam hogy páran teszteltétek a portolt gugli kamerát, melyik verzsön volt a legmegbízhatóbb, funkcionálisan legtöbb mindenben működő?
Visszatérve az időjárás appra, azt reméltem, hittem hogy a frissítéssel csak az appban baszarintottak el valamit, így hirtelen felindulásból töröltem (a frissítés megváltoztatta a verzió számát is) azt, majd kiszedve az asszony 200 projából vissza tettem és szomoruan konstatáltam a tényt, miszerint ugyan az a H200P-n accuweathert ír ki mint szolgáltató (időjárás app legalulra görgetve), míg a M6P kínai meteorológia valamit és ugyanúgy azt a bizonyos másik települést mutatja tartózkodási helynek.
Megjöttek a rendelt tokok is hozzá 1 és 2
1., nekem nagyon bejön, de a teló oldalaira nézve nem nyújt védelmet
2., védelem szempontjából szerintem jó, de a telefon kijelzőét a powergomb körül megnyomva van kb egy fél mm-es mozgása.Egyenlőre ennyi, köszönöm.
-
Xelo
addikt
-
EgySrac
tag
Sziasztok!
Videokeszites után van arra valamilyen mód, hogy megvaltoztassam a videóban a fókuszt?
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz
koboldozat
üzenetére
3D-t még nem raktam,nem akarom elbaszni,ez is majd 3000ft volt.
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
tokot és kijelző védőt ( fólia , üveg ) honnan érdemes rendelni a telefonhoz? -
a.t.t.i.
senior tag
Tudtok olyan helyet Pesten ahol hozott 3d fóliát féltesz ék? A bevalt emberem nem vállalta.
-
-
modflow
veterán
válasz
koboldozat
üzenetére
Szomorú, nagy AI és visszafejlődik...
-
modflow
veterán
Senki se tudja, hogy lehet azt elhozni, hogy ha böngészőben nézek mondjuk egy szlovák oldalt, akkor ha megnyomom a középső navigációs gombot, akkor elinduljon a Google lens és lefordítsa ami éppen a kijelzőn van?
Honor 20 Pro-t simán ment.
Een meg ez a Gemini semmire se jó.
-
Gabesz77
senior tag
Sziasztok!
Magis OS-ben programozható a bekapcsoló gomb, mint OneUI-ban, hogy pl dupla kattintásra megnyit egy tetszőleges alkalmazást?
-
koboldozat
senior tag
válasz
CzGabesz64
üzenetére
Ilyen értékű telefont kicsit komolyabb helyről vennék, a garancia végett.
-
CzGabesz64
csendes tag
Évek óta fotózom DSLR, Milcel, de ez van mindig nálam. Valaki ismeri a PROGSM -et
mert árban jó csak nem tudom mennyire megbízható és hogy eredeti termékeket forgalmaz e ? -
Comic
aktív tag
válasz
CzGabesz64
üzenetére
Zoomban kb egy súlycsoport. Ha tudsz fotózni, akkor előre lépsz...nagyot!
Ha nem vagy szakavatott fotós, akkor perspektíva függő. Szerintem összességében egyértelműen fejlődés.
Nekem Mate 50 Pro után is látványosan jó döntés volt!Ugyani tt Mate 50 Pro eladó
-
CzGabesz64
csendes tag
Igen, nekem is ez a problémám. Egyre többször találkozom a google hiányával, nem lehet minden problémát megkerülni.
-
jézusom
addikt
válasz
CzGabesz64
üzenetére
Szerintem kamerában a p40pro is jó, de ezen van google, az nem mindegy.
-
CzGabesz64
csendes tag
Üdvözlők mindenkit!
Én is szeretnék egy ilyen telefont vásárolni, P40 pro ról váltanék
Az lenne a kérdésem kamerában mennyire éri meg és hogy valaki vásárolt e a PROGSM től? -
kory24
őstag
Sziasztok!
Milyen autós tartót használtok/ajánlotok?
-
Power bank Varta 20000 mah és tudja a vezetéknélküli töltést is, és egy Baseus 30000 mah 22.5 wattal tölt ez a kettő van nekem de rengeteg a választék, vezeték nélküli töltőm egy Ikeás van, meg most vettem egyett az Acer Shopban Boost 3 in1, 15 wattal tölt plusz órát és fülest is tölti, most akciós 4890 ft.
-
Hogy lehet egy foldert kitörölni a kèpernyöröl?
-
yodee_
őstag
Sziasztok! Gondolkodom vezeték nélküli töltő állványon. Kinek melyik vált be? Gyors töltéshez nem ragaszkodom, sőt... 15-20w körül lenne a legjobb. Valamit powerbank-ot is kellene vennem mert a jelenlegi csak egyszer tudja feltölteni. Tudnátok ajánlani minőségi cuccot? Gyári honor állvány lenne a legjobb csak nincs tapasztalatom velük.
-
Tudnátok segíteni! A kollégám hívott hogy a felesége beüzemelte a telefont, / Honor Magic 6 Lite a felület ugyan az /, kezdésnél véletlenül a Yahoot pipálta ki keresőnek, és a Googlet szerette volna. Hol lehetne átállítani guglira mert az istennek sem találtam.
-
VanAzAPénz
aktív tag
válasz
jézusom
üzenetére
Ezért is írtam hogy én meguntam és inkább eltávolítottam az alkamazást ami a : Voice Access .
Bármikor újra lehet rakni a Play Áruházból, sőt azt sem tartom kizártnak hogy lehet akkor megjavul, nem tudom.
Vagy mivel ez is 1 package, valszeg elég 1 másik ilyen progit letölteni ideiglenesen pl : Live Transcribe , majd azon keresztül letölteni az Angol nyelvi csomagot. -
jézusom
addikt
válasz
VanAzAPénz
üzenetére
Oké, de letölteném jogy megnyugodjon, de csak karikázik. Ki is fizetném ha megoldaná.
-
A notch-ot el lehet tüntetni mint a P30 Pro esetében, hogy ott lesz egy fekete csík felül?
-
nessh
tag
Mobiladatból kinek mennyit használ az "Android OS"?
-
modflow
veterán
Azt hol lehet beállítani, hogy a középső gombot megnyomva a Google lens induljon el?
-
Albigator
őstag
válasz
VanAzAPénz
üzenetére
Na rendeltem egy ilyet ami neked van..

Biztos ami biztos.
Első nő akinek odaadtam a kezébe a telót, első lépése volt h jól összetaperolta a kamera szigetet teljesen.
Aztán meg törölgette a polójába..
Na widget is valami. Odaraktam a középső gomb fölé.
-
-
VanAzAPénz
aktív tag
válasz
Albigator
üzenetére
Utóbbihoz tudok így hiretelen hozzászólni.
Ahogy én tudom és nekem is hiányzik, szintén zenész OP user voltam/vagyok itt a launcher miatt ez nem megy.
A rendszer alap ,megoldásai között widget-ként lehet kitenni a zárolást
.
Vannak ugyan ilyen progik Play áruházban, de kakit sem érnek, legalábbis amit én találtam. Mondjuk én tudtam mit vállalok , van Samum is S szériából, a rendszer ég és föld. -
Albigator
őstag
(#999) F-ECT$ válasza Albigator (#998)
Hát nem gondolom..
Előző telómon (OP 7T Pro) 2X nyomtam meg a bekapcsoló gombot. Akkor jött be a kamera.
Itt a hanglefelé 2X, még ezt szoknom kell..Nem tudom hol lehet ezeket állítani, vagyis csak a hang le gombot találtam..
Pedig jó lenne külön még beállítani a zseblámpa elérését is. Ha tehetném akkor megint ki/ bekapcsra állítanám a kamerát és hang le-re a zseblámpát pl..
OnePlusnál a lámpára teljesen mást használtam. Ott lezárt képernyőre lehetett programozni betőket (O, V, S, Z stb) és ahhoz funkciót társítani, amire megnyílt kamera, Vaku stb.
Ezt hiányolom.Másik:
Navigációs gombokhoz nem lehet állítani bizonyos műveleteket?
Pl nekem a középső "gomb" -kezdőképernyő - dupla koppra volt állítva, hogy lezárjon.. Ez is olyan régi megszokás 7 éve használom (OP 5, OP 7T Pro) hogy most nagyon fura, hogy azzal nem tudom lezárni a kijelzőt.

-
modflow
veterán
válasz
VanAzAPénz
üzenetére
Köszi, utóbbi talán van is nekem.
-
-
modflow
veterán
válasz
VanAzAPénz
üzenetére
Egy linket tudsz adni arra?
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Milyen monitort vegyek?
- Suzuki topik
- iPhone topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ahogy lesz friss tapasztalat megosztom.

A wifi beállítás után jön a telefon előkészítés, majd vissza dob a wifi képernyőre és feljön egy üzenet, h elsőnek oldjam fel a készüléket.