- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Nem próbáltam, de mivel saját vezérlő chippel bír, vsz. csak az ehhez fejlesztett saját töltővel vesz fel magasabb töltést. Én most PC-ről töltöm type-c töltő portról, mert kilopták a dobozból a sajátját, 4-5 óra minden 3. éjjel.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
kory24
őstag
A telefonban nincs mágnes, tehát "magsafe" (mágneses tok nélkül) elmozdul töltő, nem "tapad hozzá".
Ezért ilyen tokkal lehet elérni ezt, sőt vannak ilyen magsafe (mágnes) gyűrűk amiket bármilyen tokba bele lehet tenni (ne legyen túl vastag), de ez utóbbit én nem próbáltam...
-
Mikemend
senior tag
Ez izgalmas, mert nekem fent van a Manual Camera DSLR Pro és stabilan, lag nélkül 30 fps-sel 4K-ba tudok vele felvenni, kikapcsolt stabilizátorral. Igaz, nagyobb fps-re nem tudom állítani, ott megáll. A stabilizátort az app a paraméterek alapján mondom, MediaInfora nem támaszkodhatok.
[ Szerkesztve ]
-
Mikemend
senior tag
A Quick Video Recorderen (Kimcy929-től) próbáltam, és ezzel lehet magasabb fps-en is rögzíteni.
-
peanar
senior tag
Mint ahogy már többször bekostoltak emiatt és az alattad lévő F-ECT$ fórumtárs burkolt irománya is nekem szól, de párszor már leírtam hogy egy rakás szar a Bluetooth és emiatt várom a frissítéseket amíg nem javítják!
Az utolsó frissítéssel még szarabb lett, de az hogy nem teszem itt szóvá naponta, attól még várhatom a frissítéseket bízva a valamikori javításban.
A 200 pro topikjában is panaszkodnak páran Bluetooth problémára, szóval nem újkeletű dolog!Most felesleges megint felsorolni, hogy kinél milyen eszközzel hibátlan... örülök neki, de nálam nem az!
Amúgy meg szerintem pont F-ECT$ fórumtárs jegyezte meg korábban hogy minden gyártól magasról .....a régebbi készülékeit, emiatt is írtam be hogy a gugli látszólag nem!
Amúgy meg direkt írtam is hogy nem várom a 15-öt, szerettem volna megint elkerülni az ilyen jellegű hozzászólásokat....de nem sikerült.
-
F-ECT$
titán
Van egy kör, akinek ez fontos. De nekik ott a Pixel széria, és akkor a gond megoldva, egyből jön a frissítés. Nekem egyébként szinte az összes telefonomnál az első pár frissítés javulást hozott, de aztán a későbbiekkel inkább csak rontottak a helyzeten. Rosszabb üzemidő, beállítási lehetőségek eltűnése, újabb bugok, és pl a P30 Pro-nál sajnos a kamera szoftver is gyengébb lett, mint volt.
Dive ever, work never.
-
peanar
senior tag
Nekem egy otthoni Lg bluetooth-os hangszóróval szokott szaggatni a hang.
Van hogy akkor ha közben nyomkodom a telefont, van amikor csak úgy spontán, random.Dodeszh
Amit esetleg még megpróbálhatsz, ha egyszerre több eszközhöz csatlakozik a telefonod és mindegyik a közelben van, ideiglenesen bontsd párral a kapcsolatot. -
GAthersw
csendes tag
-
BullZeye
veterán
De redditen megtaláltam, hogy nem működik kínain az Android Auto, nem szereti Wear OS órákat, launchert nem lehet cserélni és nincs google assistant.
Úgyhogy marad a globál, kérdés, hogy honnan érdemes beszerezni, árukeresőn a legolcsóbb 1 éve létező cég.
szerk.:
Valamint van 1 kérdésem, fentről ahogy látom jobb és bal fentről lehet lehúzni a notification bart, ezt lehet állítani, hogy bárhonnan húzzam ugyanaz legyen, és felül legyenek a retro ikonok? BT, WIFI, Zseblámpa, és alatta pedig az aktuális notificationok (emailek stb)?[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
BullZeye
veterán
Itthon nem találok Lilát, nagyjából ennyit nyerek vele, egy boldog feleséget.
Gariztatás kb 10k huf kiküldeni, eddig 4 innen származó telefonból egyiknél sem volt szükség rá.#1667 nessh
Nekem mindegy milyen verzió, csak lila legyen.
Kínai Xiaomi Mi 11 ultrám 3 éve köszöni szépen egy akksi cserén kívül tökéletesen működik, feleségem se cserélne, ha nem tört volna el a hátlapja, és nem haldokolna az akksija neki is.De tény, hogy Xiaomi esetén rögtön ment fel rá Xiaomi.eu dev rom mindkettőre, itt gondolom ilyen opció nincs.
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
peanar
senior tag
Kedves yodee_ és F-ECT$!
Ez egy fórum, így gondolom én is kinyilvánithatom csolodottságomat anélkül hogy frissítési fetisizmusom lenne.
Le💩 a frissítéseket ha szoftveresen nem lenne több problémám is a telefonnal!
Hogy vártam e a frissítést, igen...bizva a javításokban. Hogy miért vagyok szomorú, mert bíztam benne hogy nem az utolsó kiadott frissítést sikerült letöltenem ugyanis azóta is újra kellett indítanom a telefont, mert kifogott rajta egy alkalmazás indítása.
Hogy miért vagyok szomorú, mert jó ideje nem volt ilyen telefonom, amit ilyen sokszor újra kellett indítanom. Mert egy ilyen összeget képviselő telefontól sókkal többet várnék el (ha már felső kategóriának hívja magát), mert a fele annyiba kerülő 200 pronál sokkal jobban összehozták a hardver és szoftver közötti harmóniát, ott nincs megakadás a mágikus 6ossal ellentétben.
Hogy várom e a következő frissítést, igen várom. Bízom a nálam még fennálló hibák javításában valamint reménykedem hogy előbb utóbb szoftveresen felnő a remekül összehozott hardverhez!
Huawei mate pro sorozat volt az ideál (még guglis időszakból), így magas a léc😁
✌️✌️✌️Aki még nem kapta meg a frissítést és valamilyen hibajavításban reménykedik, vagy pusztán a frissítés a fétise és nem bír várni , a fentebb említett kínai esim telepítés pillanatok alatt megoldja.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
És jól működik? A részletes app statisztika előtt az volt, hogy az akku fogyasztásnál a kijelző ~35% körül volt, az alkalmazások 60-65% között, és a többi 0-1%-on. Ezt kb el is hittem. Bekapcsoltam adb-vel a részletes statisztikát, feltöltöttem a telefont, és most az látszik, hogy képernyő 2%, az alkamazások 98%. (Kb 4 órája megy a telefon, 50 perc SoT, jelenleg 94%-on az akku.) Ez azért eléggé hihetetlen statisztika lenne.
Dive ever, work never.
-
jézusom
addikt
Állítólag samunál is ez van. Elvileg ha csak ujj lenyomatot használsz, akkor nem szivat leokézással. Ez a google hülyesége, vagy nem tudom valami kötelező biztonsági agyrém. Régi android verzióknál szerintem nincs ilyen szivatás, igaz ott arccal nem is lehetett fizetni.
-
koboldozat
senior tag
+1 én is dettó így annyi különbséggel hogy a helymeghatározást nem kapcsolom ki az időjárás app miatt. A wifit meg csak akkor kapcsolom be ha olyan helyen vagyok ahol tudok rá csatlakozni.
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
F-ECT$
titán
Nálam minden on. Naponta használom mind a 4 szolgáltatást, nincs kedvem kapcsolgatni őket. Persze ahogy írtam is, a telefon le van zárva, ismeretlen bt és WiFi hálózatokat nem fogadok el, így nagy veszély nincs. Akkuval meg jól bírja így is a telefon
Dive ever, work never.
-
nagyúr
-
modflow
veterán
-
őstag
Power bank Varta 20000 mah és tudja a vezetéknélküli töltést is, és egy Baseus 30000 mah 22.5 wattal tölt ez a kettő van nekem de rengeteg a választék, vezeték nélküli töltőm egy Ikeás van, meg most vettem egyett az Acer Shopban Boost 3 in1, 15 wattal tölt plusz órát és fülest is tölti, most akciós 4890 ft.
-
Mangosztán
tag
Hát nem tudom, a Samunak 1,8-s a rekesze, míg a M6Pro-nak 1,4.
Pont ez lenne a lényege hogy több fényt eresszen át és sötétebb helyzetben "jobb" képeket készítsen. Amúgy annyira nem volt sötét a szobában, van merőm , aszerint 800 lumen volt bent, de ez nem releváns infó mert a falon van és az ablakon átszűrődő fény lehet pont akkor érte jobban. -
VanAzAPénz
tag
Gondoltam hogy nálad ilyen nincs, feltételeztem hogy akkor írtad volna , de nálam pl van olyan alkalmazás ami másnál anélkül hogy bármit is állítana megy, nekem meg be kellett állítani hogy korlátlan legyen.Az a baj hogy ki tudja mi van még a háttérben, vagy milyen más progi kavarhat még be.
-
jegenye77
addikt
Nem tudom én sem mi lehet a különbség ami miatt az egyik csinálja a másik nem.
Nagyon várom már a frissítést, hátha lesz benne valami erre is.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Mindig csinálja. Bármilyen zenét elindítok. Spotify és Apple music ot próbáltam. De olvastam, hogy YouTube nál is akad.
Factory reset és egy hétig jó volt. Utána egyszercsak újra akadt.
Az is érdekes, hogy van, hogy elindítom a zenét majd lezárom a képernyőt, készüléket leteszem az asztalra és kb 10 másodperc múlva megáll a lejátszás. Utána csak elég csak megmozdítani a telefont és újra elindul a lejátszás.
Majd feloldom a képernyőt és elkezd megint akadni de annyira, hogy nem is indul el rendesen még egy perc után se, csak akadozik.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
avlisz80
tag
Tettem ki bár nem gyári de amire kell,jó!
Nem is néztem van e ilyen gyárilag!
Viszont két dolgot vettem észre mostanába!
Az egyik a vízszint elállitódik kamera közben,az elkészült kép elfordul emiatt!A másik dolog hogy néha ki be kapcsol a töltés ha rádugom a kábelt!Hozzáteszem ma jött meg a gyári Honor töltő remélem azzal nem lesz ilyen! 🤔
Ez a kép dolog azért nem fa@a így...
Ilyenkor hiába fordítom el a telefont a meglévő képek sem fordulnak el...[ Szerkesztve ]
Honor magic 6 pro,PS5,LG 77g2,JBL ES90,Klipsch R12SW,Onkyo 9050
-
jegenye77
addikt
Szerintem se mert pár napig működött rendesen.
Viszont akkor mit tudnak vele csinálni?
Ha nem hardveres hiba akkor nem cserélik?
Most kértek róla egy videót,telefon sorozat számot, és, hogy milyen app - al csinálja a hibát.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
koboldozat
senior tag
-
-
addikt
-
spect80
senior tag
Megjavulni látszik. Tegnapelőtt töltöttem fel, került bele 1 sim, wifi off. tegnap reggel 7kor 88%on volt bekapcsoltam a wifit, ma reggelre 64%, 11 körül tettem bele egy másik simet is és már ezt használom. 46%on áll most.
Nem tudom mi okozta. Remélem nem fog ugyanilyen váratlanul visszajönni mint a pixel 6nál anno -
koboldozat
senior tag
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
Aryon87
félisten
Bocsánat, telefonról valo linkmásolás ezek szerint egy f*s..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
A Magic 5Pro-n jelenleg ez van, es lenyegeben ugyanilyen a tobbi telefonon is ami meg itthon van. Sajataimon (P40Pro, Mate50Pro, Xiaomi 12x) a kamerat vedo szilikont kivagtam, a Honoron rajta van (parome a telo)
[link]Remelem jo a link
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest