- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz geryboro #2585 üzenetére
Most néztem meg 3 féle kábellel....
1) A noname Toocki teljesítmény kijelzős kábellel PD 24-25W-al tölt (1m)
2) A gyári honor USB-A - Type-C kábellel csak Szuper töltést ír a sárga buborék (1m)
3) A kínából rendelt 6300Ft-os eredeti Huawei 100W-os töltő C-C kábelével(2m) Szuper töltéssel azt írja Max.50W...
4) Van egy ugyan csak teljesítmény kijelzős Noname Essager USB-A - Type-C 7A-es kábel (1m), ezzel is csak Szuper töltést ír...
5) és van egy Baseus 100W-os C-C kábelem is(2m), ezzel is csak Szuper töltést ír
Ezek szerint a kábelen is sok múlik, nem csak a töltőfejenA Huawei töltővel nem megy a Baseus 100W_os töltés
A Honor 66W-os töltővel viszont működik az Essanger 7A-es kábel és kék buborékkal tölti max 66W--al a kábel max 57W PD-t ír ki.
A Huawei töltővel meg max. 80W-ot tud Szuper töltéssel az Essanger 7A-es kábel.Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
válasz geryboro #2573 üzenetére
Azzal van a baj, hogy pl a Huawei/Honor és Xiaomi egyedi töltőszabványt használ a nagyteljesítményű töltéshez és ezt nem minden más gyártó által gyártott nagyteljesítményű töltő tudja...
Nekem van Baseus 65W GaN5Pro 3portos(2 C-s és 1A-s USB) töltőm és nem tudja25-30W-nál gyorsabban tölteni a Magic 6 Pro-t... Vettem gyári Honor 66W-os(itthon) és Huawei 100W-os(aliról) töltőt, ezekkel meg megy a 66W-os és 100W-os töltés...Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz geryboro #2398 üzenetére
mert hasonló a működése, mint az apple face id-nak, infra fénnyel világítja meg az arcot, ezért nem kell neki kijelző fényerő. a probléma az, a google wallet bem fogadja el személyazonosság megerősítésre, csak a pin/jelszót vagy az ujjlenyomatot. googlenál nem igen számít az ilyes fajta arcalapú feloldás biometrikusnak
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
őstag
válasz geryboro #2390 üzenetére
Én nem értek azokhoz hogy a romot meg miegymásba belebabráljak, csak használom, tesztelem a saját szórakoztatásomra, / egy pasinak kell egy kis levezetés a műszaki kütyük világába /, meg ha úgy van itt megosztom néha tapasztalatomat, ha tudok segítek, vagy ha én nem tudok valamit kapok segítséget. Több Honor fórumon is lovagolnak hogy 430, 431-es, gyorstöltés, én meg úgy vagyok vele nekem mindegy, gyorstöltést meg ritkán használok havonta talán egyszer, vagy ha veszek egy töltőt kipróbálom.
-
F-ECT$
titán
válasz geryboro #1861 üzenetére
Kezdem azt hinni, hogy Neked valamilyen hibás készüléked van. Ennyi bugot a kezdeti időkben láttam androidos telefonokon (2.3-mal indult az ismerkedésünk 2011-ben). Pláne az furcsa, hogy egy sima restart nem oldja meg ezeket, hanem újratelepítés kell.
Dive ever, work never.
-
VanAzAPénz
tag
válasz geryboro #1605 üzenetére
Sokat pattogtam rajta, főleg mert utálom ha van 1 funkció amiért részben vettem és az nem működik. Írtam még korábban erről a Honornak, de választ nem kaptam. Huawei-nél ez ahogy én tudom működik, itt nem . Előtte S23U-m volt, üzemidőben ez valamivel felette van,de nem sokkal. Abban természetesen műkdött a töltés korlát.
Elengedtem, okos konnektorral oldom meg . -
F-ECT$
titán
válasz geryboro #1331 üzenetére
Használd egészséggel
Én is nem rég költöztem át, de egyelőre nagy tippjeim nincsenek. Bekapcsoltam / beállítottam azokat a cuccokat, amiket használok, amiket nem, azokat meg ki.
Pár embernek a kártyás fizetés nem megy elsőre, csak második érintésre.
A frissítést (8.0.0.175) nyugodtan fel lehet tenni.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BMW topik
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest