- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
albert8 #1917 üzenetére
Poszter szóba se jöhet. Egyetlen egy 1914-es állapotot ábrázoló térkép van fenn a falon és nem is lesz fenn több.
Akusztikai elemek kerülnek be még majd a szobába szépen lassan. A hátam mögött lévő falra ilyen kis fakockás borítás fog kerülni valószínűleg csak az nagyon sok időbe fog kerülni.
És a sarkokba is háromszög alakú fa elemek fognak kerülni.
Hosszútávú terveimben szerepel még egy laptopra váltás és a két monitor helyett egy nagy TV, de ez jó sok pénz.
A gépház meg a régi énem után maradt. Átalakítottam kicsit, hogy a belseje is fekete legyen, az előlapjával még nem tudom mit csináljak, de ha nem kerülne pénzbe már lecseréltem volna.
A következő viszont az asztal lesz, mert ilyen hosszban sajnos ez a vastagságú bútorlap meghajlott, úgyhogy vagy acélkeretet hegesztek alá vagy vastagabb lappal esetleg több lábbal próbálkozom.Köszönöm a szép szavakat mindenkinek.
-
Zefír
őstag
-
-
szilrobi
aktív tag
válasz
albert8 #1679 üzenetére
Elküldtem a képet a mail címedre. Nagyon jól mutat háttérnek
Nálad is?
Ha jó háttérképeket szeretnél, akkor ezen az oldalon nézz szét, napi 25 képet tölthetsz le, de nagyon jók vannak!
Nálam se fog sokat pihenni a kormány, ha kijön a shift2, dirt3, grid2. Addig meg bőven elvagyok az F1 2010 -zel
-
Winne
nagyúr
válasz
albert8 #1560 üzenetére
Annyira nem jó dolog a tv tuner szerintem, mert menni kell a gépnek, ha csak tvzni akarsz akkor is, zúg is mellette, meg hát mégse ugyanaz. Bár ha kevés a hely a szobában, akkor még egy köztes megoldásnak oké, de erre találták ki a tv-tuneres monitort, egy oylat szerezzél be fingért.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest