- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
válasz
dudika10 #2152 üzenetére
Az tény hogy jól néz ki, nekem is volt a falamon egy darabig, de nagyobb darabokban nem lehet ezt venni? mert akkor mutatósabb lenne.. szerintem.
Egyébként kábel rendezésre visszatérve, én is néztem sok ilyen szettet, de mivel nekem egy üveg asztalom van, ezért hülyén nézne ki kb az összes létező szett, így maradtak a kötegelők... Így viszont ha valamit bekötöttem, akkor az 1 évig ott marad, mert nincs az az isten ami rávesz, hogy szétszedjem
Mindjárt rakok fel képet róla ha gondolod. -
dudika10
veterán
válasz
dudika10 #1915 üzenetére
Hát eltelt egy kis idő és upgradeitiszem lett, így változott picit az asztal.
Az instabil lábakról átkerült az egész hóbelebanc egy saját kezűleg készített zártszelvény vázra. Ezen akár táncolni is lehet.
És a számítógép is lekerült a földre a hangerő további csökkentése miatt (így már szinte észrevehetetlen, bár még ventilátorokat cserélni fogok benne).Más szemszögből, picit sötétben: [link]
És amire nagyon büszke vagyok, a kábelmenedzsment: [link]
Nekem tetszik (a képek meg olyanok, amilyenek...).
-
Zefír
őstag
válasz
dudika10 #1925 üzenetére
Uh én futni nagyon utálok, én inkább gyúrok, heti 3szor
azkell, hogy mondjam sportosak vagyunk
Hát igen, a letisztultság mindenem
mondjk az lenne az igazi, ha lenne 2 monitorom, mögötte egy újabb macmini, és mellette a 2 hangszóró, olyan faféle, mint a tied, és még +ban egy macbook air, de hát ez igy most kapásból 1-15 milla lenne
-
Zefír
őstag
válasz
dudika10 #1921 üzenetére
Jaaah, akkor félreolvastam amit írtál elnézést
Hát igen, az üveggel az abaj, hogy karcolódik, nekem is van pár karc az asztalomon :/
Egyébként én a fülhallgató tartót nagyon egyszerűen megoldottam, heggesztő pácáról levertem azt az anyagot ami rajtavan, és a rudatmeghajtogattam, így : 1.kép 2.képBTW: gyúrunk ?
fitneszsúlyzó mindent elárul
-
Zefír
őstag
válasz
dudika10 #1919 üzenetére
Szerintem de persze ez az én véleményem, 2db 20"+ os monitor jobb, főleg zenéléshez, videó vágáshoz, valahogy jobban el lehet osztani az ablakat 2 monitoron, mint 1 nagy monitoron, nameg ha nem LED tv-t teszel fel, hanem mondjuk plazmát, nah azt nem ajánlom, a sávok összefognak érni, legalábbis én ezt tapasztaltam apám TV-jén, és a betük is pixelesek. Persze lehet,hogy csak bekéne állítani, lehet , hogy én mondtam hülyeséget akkor bocsánat, csak gondoltam szolók. asztalnál meg lenne egy olyan ötletem, nem tudom hogy hogy viszonyulsz az üvegasztalokhoz , de pl ha egy üveglapot tennél a fahelyére, alá pedig 2 tartó rudat, az nagyon stílusosan nézneki, Mondjuk nekem a fa asztalok a gyengém, olyan szépen el lehet rendezni, mahagóni színű lap, hmmmmmmm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest