Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
radi8tor #2457 üzenetére
még ha legalább lakna benne, de nem
egyébként az a konyha, csak azért tettem oda a macskakosarat, mert ott aggat a legkevésbé, miután a macska úgysem fekszik bele.
köszi mindkettőtöknek
brendnyú, én fingottam bele először, meg ilyenek. fasza lakás, a szomszédaimat is végre ismerem, úgyhogy szeretek itt lakni. -
-
-
válasz
PindurAnna #2433 üzenetére
ha még nem ismernéd, akkor ajánlom a Synergy nevű programot, a segítségével egy egér+billentyűzet párossal irányíthatsz tetszőleges számú és op.rendszerű gépet. az egeret simán áthúzhatod egyik képernyőről a másikra, a billentyűzet meg mindig azon a gépen él, ahol az egér éppen van.
nekem baromi nagy segítség, amióta több gép is van az asztalomon.
-
válasz
PindurAnna #2430 üzenetére
erről a kormánypárt egyik széles körben elterjesztett szlogenje jut eszembe: Magyarország jobban teljesít.
-
válasz
PindurAnna #2426 üzenetére
Tudom, csak tegnap pont munkaidő végén olvastam a kommented, és eszembejutott, hogy esetleg ez is érdekelhet valakit, úgy is többet vagyok itt, mint otthon
De majd este lövök az otthoni szobámról is, ha nem felejtem el. -
válasz
PindurAnna #2423 üzenetére
igen
-
válasz
PindurAnna #2421 üzenetére
-
válasz
PindurAnna #2386 üzenetére
ennek a fele nem függő, hanem szegény, a másik meg fele meg szimplán ritka igénytelen
hmmm. még nem posztoltam az új szobám...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Adonimus #2103 üzenetére
az is, egyszerű fenyőlécekből van, de pont ezért tetszett meg. és mert tényleg illik a színe az asztalhoz (ami amúgy vadkörtefa-színű, ha jól emlékszek)(#2104) szilrobi köszi, saját tervezés
(#2105) albert8 köszi neked is.
remélem lesz második rész. igazából elég szégyen, hogy eddig nem jelentek meg Sapkowski könyvek magyarul -
változott pár apróság a szobámban a legutóbbi bejegyzés óta...
decemberre elkészült az asztalezt a polcot pedig két hete láttam meg az Obiban, mindösszesen 3600Ft-ért. úgy döntöttem, nekem kell
-
-
válasz
Adonimus #1860 üzenetére
munkahelyen? beb*szna.
a piros az Dr. Peppera fehér meg almás Tango
ez ilyen szénsavas almalé, én szeretem
meg van hátrébb pár doboz Hell. a fénykép készítése óta nagyobb a piramis, de még mindig sehol nincs az egyik kollégámhoz képest, neki a fél asztala ilyenekkel van tele
-
-
ez nem nyikorog, hanem recseg
de tényleg... szinte minden komolyabb mozdulatomra úgy reagál, mint ami éppen ketté akar törni
meg időnként nem árt alányúlni, és megnézni, hogy minden csavar benne van-e még, mert volt, amit a földön találtam meg.a hátat elég szépen tartja, ha a magasságszabályzó kart betolom, akkor megakasztja a dőlését a széknek, és nagyon jól tart. ha kiengedem, akkor meg elég durván hátradől, olyan 50 fok körülre.
-
-
-
-
-
válasz
Focke-Wulf #1172 üzenetére
"ott van ugye a szvasztika. Ez egy ősi tibeti jelkép. De Hitler bemocskolta --> tiltott önkényuralmi jelkép lett belőle.
Ott van a történelmi árpád-sávos zászló. A nyilasok bemocskolták..." - ebből nem lett semmi... nem mocskolták be, nem lett önkényuralmi jelkép, nem lett elítélendő a használata, nem tiltott, nem kelt félelmet, és továbbra is fontos, nemzeti jelkép (sőt, pont az utóbbi idők hazugságai miatt még fontosabb lett) -
válasz
Focke-Wulf #1168 üzenetére
de NEM LETT BELŐLE semmi
ha 2006 október előtt egy árpádsávos zászlót megláttál biztos nem a nyilasok jutnak eszedbe... csak a médiában ezt nyomják
-
válasz
mazda626 #1165 üzenetére
(Kareszovicsnak is: ) nyugalom, nem veszem offense-nek
Jobbik szimpatizáns vagy -> mire fel az árpádsávos zászló? - a kettő nem zárja ki egymást, és nem is következik egymásból, viszont jól jön Jobbikos rendezvényeken, tüntetéseken, és különbenis: ez egy történelmi magyar zászló...
sajnálatos módon mostanában akárhányszor előjön a médiában a nyilasokkal hozzák összefüggésbe...
pedig jóval régebbi ez annál... évezredes történelmünk része, ami jelenleg a nemzeti ellenállás egyik jelképévé vált (ez miatt mocskolják folyamatosan, mert így rosszabb színben tüntetik fel a tüntetőket is)
az aktuális lobogónk is ki van rakva a lakásban, csak az nem látszik a képen
Aki nem árpádsávozik nem magyar? - én ilyet egy szóval sem mondtam
Jobb oldalnak narancs. - a jobboldal nem csak a fideszből áll (bármennyire is ezt szeretné O.V.) -
válasz
Kareszovics #1161 üzenetére
nem... horthysta vagyok, meg Jobbik-szimpatizáns... meg magyar
-
-
-
-
hát nem tudom ez mennyire minősül kupinak de egy ideje nem pakoltam már össze
[link]
szerk: csak vagánykodásképp: tessék megfigyelni legújabb büszkeségemet, baloldalt a PowerMAC 4400ast
(ja és a kis A4Tech PC hangszórókat NEM használom...)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest