- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #2057 üzenetére
-
Winne
nagyúr
Igényes, minimál, nem kell oda semmi a falra.
-
Winne
nagyúr
válasz
PindurAnna #1908 üzenetére
A zseni átlátja a káoszt, ő biztos kihívást látott benne.
-
Winne
nagyúr
válasz
Gripper #1747 üzenetére
Nekem is van egy olyan gitárom, gyk zsír új. El kellene adnom...
@(#1746) PindurAnna: erre én is benevezném aszobám, hogy te melyik kategóriába sorolnád.
@(#1749) Jorus: ez még mindig kegyetlen, megnéznélek miközben normál hangerővel nyomod mondjuk a Bad Company 2-t.
@(#1784) Felliic: minimál. Szép!
@(#1799) Nyiscsák: ilyen ajtónk van, csak más színű benne az üveg. Kb egykorú lehet a ház gondolom, egy jó 25-öt tippelnék rá.
-
Winne
nagyúr
válasz
PindurAnna #1693 üzenetére
Akkor nincs nagy lábad.
-
Winne
nagyúr
válasz
PindurAnna #1690 üzenetére
Szép asztal, csak az az alsó sínes megoldás az miért is van ott? Hol férjen el az ember lába? Majd tegyél be olyat is, ahol már be van szerelve minden.
-
Winne
nagyúr
válasz
szilrobi #1675 üzenetére
A szekrény volt az adott, aztán lett egy 32-es Toshiba, majd egy 37-es Sharp, aztán 32-es Samu, majd egy 32-es másik Samu.
Ezek közül a 37-es már nem fért be rendesen, de a 32-es bőven jó.
Majd ha lesz saját házimoziszoba pár év múlva, oda lehet nagyobb felfúrva.
Supportos témára nekem is van egy hasonló jó storym, havernak a billentyűzetén keveredtek a betűk össze, jelezte és kapott egy teljesen újat és ezt is meghagyták nála, hogy semmisítse meg.
-
Winne
nagyúr
válasz
PindurAnna #1668 üzenetére
No off!!! Szőke vagy látszik... (avatar)
-
Winne
nagyúr
válasz
proci985 #1578 üzenetére
Nekem a külső vinyóim döglenek folyamatosan, ezért már azon gondolkodtam, hogy a mostani WD 1.5 terás külsőt már belsőre fogom cseréltetni, mert az meg nagyon jól bírja, mióta bennt van a gépben. Az az egy bánt, hogy direkt azért vettem több külsőt, hogy csak akkor menjen, ha nézek róla filmet, így nem is fogyaszt és hangja sincs, de eddig a két noname Sungoo bizonyult a legjobbnak, 2 Samsungot és WD-t is elhasználtam minimális menetidővel.
-
Winne
nagyúr
válasz
Tibiajax #1571 üzenetére
Végülis tetszik a dolog, csak én sajnos még játszom is (már amikor nem döglött az alaplapom
) , de a portalanítási része jónak tűnik, plusz nem melegszik gondolom annyira, mert a lehető leghűvösebb levegőt tudja szívni a venti.
(Ha saját kéróm lesz,, akkor lesz egy játszós házimoziszoba, ahol nem lesz semmi más, csak ami ezeknek kell. Ott majd lehet megcsinálom én is ilyenre, ha más nem, akkor egy pár teszt erejéig)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged