Új hozzászólás Aktív témák
-
dani003
csendes tag
Pall Mall az betalált de a másik az egy Banson & Hadges
gondoltam kipróbálom de marad a pall mall
Hát egy Sony STR-DE245 nem egy nagy szám mondjuk de már tudja az 5.1-et csak azt bánom hogy optikai bemenet nincs rajta :S ebből sejthető hogy nem mai darab de azért még nem veteránaz asztal alatt amúgy pihen két Videoton DC 2550 A hangfal
de majd hangszórókat kell benne cserélni
Az erősítőn pedig Oakley napszemcsi digit óra mini jégerés egy karóra
-
<NewL>
addikt
köszi
kosznak helye itt nincs, még az asztal hátulját is meg kell takarítanom hétvégenként, belémnevelték
ha minden jólmegy egy ilyen Altec hangfal fog csücsülni a rakéták helyett. bár férni nemfogok, de legalább nem lesz nééma:d
a lámpámról meg letört a bura (ilyen kis tejfehér bizbasz volt rajta) 1 évig karcmentes, pormentes, sérülésmentes. 5 percre beül hugom és nesze a lámpát összetöri, a szerencsétlen
-
Zefír
őstag
Haverodnál az 5.1-en ugye DVD-znek? Mert zenehallgatásra, nem éppen csapatós az 5.1
Ja leírni a hangját nehezebb mint lejátszani
Akkor most eltünt a sok CD az asztalodról?
Kis szket kidobnád, vennél egy rendes forgóbőrfotelt, és gecijolenne a szobád.
Csak nem visszapakoltál a házba?
Am, sztem vegyél egy ninját, vagy egy mugen 2-t és azt a ventilátor meg csak tedd fel a ház hátuljára, 5v-re bekötve. -10fok biztos jelentene.
Szvsz nem való neked abba a víz. A házadat is át kéne nem picit alakítani, szal ha csak nem veszel vízre kialakított házat, akkor felejtsd el és vegyél egy mugen2-t.Ja szar ez az avatar, tedd vissza azt ami a kickelésed előtt volt
Winnie:
Ütős lenne aszobádban egy fa dobozos 5.1 DVD-zésre nagyon adná.
Aztán nem codozni rajta, mert beülsz a szoba közepére, és ha hátulról megy az enemy, még a végén hátrafordulsz hogy ki az..Ja nem próbáltadmég a tv-den nyomni a codot? Biztos király lenne. Csak kényelmetlen.
-
Winne
nagyúr
Hehe, ott nem is volt sok up.
Amúgy nem szeretem én sem melegen, mikor hazaérek beteszem a mélyhűtőbe és egy fél óra múlva kiveszem. Sima hűtőben nem szeretem, mert csak fektetve fér be és úgy kimegy belőle a bubi.
A rend az nem általános, de köszi.
Van mikor elburjánzik kicsit, de a zseni, mint tudjuk átlát a káoszon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest