Új hozzászólás Aktív témák
-
ez nem nyikorog, hanem recseg
de tényleg... szinte minden komolyabb mozdulatomra úgy reagál, mint ami éppen ketté akar törni
meg időnként nem árt alányúlni, és megnézni, hogy minden csavar benne van-e még, mert volt, amit a földön találtam meg.a hátat elég szépen tartja, ha a magasságszabályzó kart betolom, akkor megakasztja a dőlését a széknek, és nagyon jól tart. ha kiengedem, akkor meg elég durván hátradől, olyan 50 fok körülre.
-
dani003
csendes tag
Nem feltétlen kell mindennek mennie
De amúgy jó mert így pl este ha csak a tv-t nézem meg nettezgetek nem kell lámpát kapcsolni hozzá
illetve a gépen a kék fény lekapcsolható 90%-ban
illetve direkt sötét háttereket rakok be
De ha zavarna is azért kárpótol 1-2 futam a Dirt3-mal (kormánnyal)
de mondjuk sok esetben tényleg nem megy a fenti tv mint most se ... ami mondjuk a képen nem látszik az hogy az alatta lévő monitor is 24-esszóval általában csak ha érdekel valami a tv-ben vagy filmet akarok nézni vagy kis játék akkor aktív a felső nagy kijelző
-
danih
veterán
ThereIFixedIt.com
Oda is felraktam -
agemate
addikt
90W-os
ChieftecDelta táp van benne, integrált videovezérlő, és egy IDE HDD. Nem tudom, sajnos nincs mérőm, de szerintem 90W-nál kevesebbet ehet. Nem mintha számítana, hetente megy kb 20 percet, amíg lementem rá a fontosabb dokumentumokat.Egyébként nincs mindig rend az asztalon. Főleg akkor nem, ha régi IDE vinyóról mentek adatot külső winchesterre.
-
albert8
veterán
Melyikkel
szimulátorral
GRID,DIRT,DIRT2 nfs most wanted,carbon pro street shift ,undercover ,f1 2010
ezekkel de sajnos kevés az idő játszani mert hát ti ittt vagytok
és nehézkes felszerelni leszerelni beállitani meg satöbbi úgyhogy csak nyáron szoktam elővenni,de ez most biztos meg fog történni mert jön a shift 2,dirt 3 és a grid 2 is hálistennek -
szilrobi
aktív tag
Volt pár tv-d
Miért váltottál ilyen sokszor? Nem vettem észre hogy olyan rohamosan fejlődnének az lcd tv-k. Nem cserélném le a régebbi samsungom egy led-es háttérvilágítású újabb típusra, nem látom az átütő különbséget. A Samu monitorom led-es, az előző (szintén samu) nem volt az, de szerintem mindkettőnek ugyanolyan gyönyörű a képe.
-
szilrobi
aktív tag
Imádom ezt a webkamerát! gyönyörű képe van, pedig nem mai darab
Logitech a király
Nagyon sokat használom a Momo-t, jelenleg f1 2010 -zel múlatom az időt, de végigtoltam vele dirt2-t, grid-et, nfs is volt. Meglepően jól bírja, pedig sok negatív tapasztalatot olvastam róla. -
proci985
MODERÁTOR
gyakorlatilag nincs. pár háznál az elején ódzkodtak az emberek (pl Cosmos ilyen), de nem problémás.
akkor jön jól az elforgatott vinyókeret, ha a gép alulról szedi a levegőt, pl Silverstone Raven és CoolerMaster Cosmos.
Tibiajax: milyen vinyók egyébként? nálam asztalon vinyók olyan 30-35 fölé nem nagyon mentek, egyedül az elsőszériás raptor, az felment 45 fokra. másnak nem igazán kellett aktív hűtés.
-
Tibiajax
nagyúr
4 ventim van. a vga-jé 20%-on pörög, kiv. ha játszom, de az ritka.
Az alpenföhn coolere minimumon forog, nincs hangja. nem halk, nincs hangja
a noctua a vinyokon 600-on, éppen hogy pörög
a táp ventije a "leghangosabb", magasan, de tudjuk a 400-es corsairről, h egy halk táp, egyébként
na most adjátok össze, ha nem játszom a géppel éppen, mennyi zajt hallok onnan lentről, a térdem magasságából... (kb egy halk zümmögés)bekapcsológombot simán kiszedsz bármilyen házból és csokolom
-
Tibiajax
nagyúr
tenksz..
a loginak az illuminatedje -
Buda76
senior tag
-
akom
őstag
Nekem is pici a moncsim, de megbarátkoztam már vele.
Ja és a szobácskám.
Szeretem a letisztult dolgokat. -
Thome
veterán
-
Zefír
őstag
Jaaa tényleg
:
Jo csak a fekete szövetet láttam az elejénIgen, azt énis észre vetem, hogy ha tv-n nyomja az ember, valóban lassab a dolog.
Én ezen nyomtam még pár hónapja:
[link]Csak ezzel az a baj, hogy az az üveg ott az elején, visszaveri a fényt. tesóm tv-jén jobban lehet nyomni. Az ilyen monitorszerű.
-
zH.
senior tag
hidd el ,megéri.
haveromnál voltam ,egy 5.1-et "építettünk". sal hangfalnak voltak. elég nagyok voltak ,fábol és elég jó cuccnak tűnt. mellé volt egy ~70k-s sony erősítő. igaz ,hogy akkor ott nem volt mély bekötve ,de az én 20éves erősítőm 100% tisztábban és dinamikusabban szól mint az. összehasonlíthatatlan.most is egy nagyon régi rock series cd-t hallgatok.. ezt hallani kell ,mert elmondani nehezen lehet. kb mintha előtted lenne az egész. kibaszott tisztán és dinamikusan szól minden hang.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged