- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hová lett 1000 mAh?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dudika10
veterán
Annó az IKEA-ban vettem 3 darab ilyen kábelvezetőt. Pofon egyszerű valamik, fúrni se kell hozzájuk meg semmi. 1500HUF volt darabja, tehát nem éppen olcsó mulatság, de egyszer kellett megvennem. Sajnos már nem lehet kapni azt hiszem.
A tojásszivacs esztétikai és akusztikai célokat szolgál. Szerintem marha jól néz ki egyébként.
Az nem látszik, de a hátam mögött pedig egy 200*90*20-as "faliszőnyeg" van, ami szintén akusztikai célokat szolgál (és még mindig rossz sajnos az akusztika a szobámban, sokat kell még dolgoznom rajta). -
dudika10
veterán
Laptop kijelző + nagy TV a terv.
Kell a két kijelző meg az egyiknek nagynak is kell lennie PS-hez, filmhez, nethez, zenéléshez.Üveglap nem jó, mivel nálam az asztalnak ki kell bírnia a szerszámokat, mert azok gyakran előkerülnek és az üveget az első napon szanaszét karcolnám.
Valószínűleg marad ez a fekete fa design csak erősebb kivitelben. Szerencsére a házibarkács nem áll messze tőlem, a mostani asztal is a két kezem munkája, a fejhallgatótartóig bezárólag. -
Winne
nagyúr
"Ütős lenne aszobádban egy fa dobozos 5.1 DVD-zésre nagyon adná."
Te more melyik képet nézted, ott van a rendes fa házimozim.
Amúgy tv-n annyira nem jó, a Gridet toltam rajta, egy picit lassabban reagál sajna, a tv is lassabb, a panel is gyengébb és a kábel is lényegesen hosszabb. Lehet megnézem majd a Codot is.
-
zH.
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen autót vegyek?
- Óvodások homokozója
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mesterséges intelligencia topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 4
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Garázsvásár-Kiárusítás 500Ft.-/Darab
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged