- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilrobi
aktív tag
-
szilrobi
aktív tag
Sziasztok!
Nálam is történt pár változás, mióta itt jártam:
Asztal magában, vezetéshez berendezve.
Otthonos
-
szilrobi
aktív tag
válasz
albert8 #1679 üzenetére
Elküldtem a képet a mail címedre. Nagyon jól mutat háttérnek
Nálad is?
Ha jó háttérképeket szeretnél, akkor ezen az oldalon nézz szét, napi 25 képet tölthetsz le, de nagyon jók vannak!
Nálam se fog sokat pihenni a kormány, ha kijön a shift2, dirt3, grid2. Addig meg bőven elvagyok az F1 2010 -zel
-
szilrobi
aktív tag
Volt pár tv-d
Miért váltottál ilyen sokszor? Nem vettem észre hogy olyan rohamosan fejlődnének az lcd tv-k. Nem cserélném le a régebbi samsungom egy led-es háttérvilágítású újabb típusra, nem látom az átütő különbséget. A Samu monitorom led-es, az előző (szintén samu) nem volt az, de szerintem mindkettőnek ugyanolyan gyönyörű a képe.
-
szilrobi
aktív tag
Imádom ezt a webkamerát! gyönyörű képe van, pedig nem mai darab
Logitech a király
Nagyon sokat használom a Momo-t, jelenleg f1 2010 -zel múlatom az időt, de végigtoltam vele dirt2-t, grid-et, nfs is volt. Meglepően jól bírja, pedig sok negatív tapasztalatot olvastam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest