- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
eastsider #4434 üzenetére
lassú
Amúgy újra él a kepfeltolto.hu, az is jó
-
-
Shodan
őstag
válasz
eastsider #3818 üzenetére
Nekem biztos,mert a vinyók hűtését másképp nem tudtam megoldani, egyébként tényleg halk és annyira mozgatja a levegőt amennyire kell.
Szerintem megéri, bár a beszerelése még így sem volt valami egyszerű, mivel a sínek első felébe nincs csavarlyuk a házamon és még a dremel sem fért oda. -
Malachi
veterán
-
válasz
eastsider #3534 üzenetére
Hát nekem van 2 db 9centis házhűtő, 2db 12-es házhűtő (a 12-eseknek a fordulatszám szabályozó panal is), aztán van a prochűtő és annak a fordulatszámszabálozó panele hátul, meg mind3 12-esnek mgé van a fordulaszám mérője is külön. Aztán a táppal jól jártam mert az moduláris, de így is 4 ág jön ki belőle amit használok. Van ugye 4 ide kábel. 1 kábelen a 2 író van. 2. kábelen az 2db 160-as Samsung (ebből is az egyik mobile rackben van. A 3. kábelen egy üres mobil rack van csak meg kell az hoyg legyen mert sűrűn jönnek másolgatni ide vagy cuccokat hozni. A 4. kábelen meg eg ykisvinyó van
Lehet hogy hülyének néztek de van rajta egy 1,5 Gigás WD caviar
Nem votl szivem kivenni mert 9 éves és annyira tökéletesen működik HD megnéző progi (nemtom mos tmit hazsnálok) az si azt mondja hoyg 100% -osan működik meg minden 100% nagyon zsír, azon tárolom a mentéseimet meg a dokumentumokat szoval azokat amik aprók és nagyon fontosak és véletlen se szabad elveszniük
Persze hoyg ne lassítson semmi mást így külön kábelre kötöttem azt az egyet. És mivel közvetlenül nem használok így cska Boot-olásnál vesztek 1-2 Mp-t amúgy semmti se lassít néztem többször is úgyhogy ott van az is
Aztán mgé a ház teejére bekötött cuccok is sok kábelt nyomatnak, az USB-k meg a sok apróság. De még tervezek veni egy kis LCD-t a gépház elejébe ha lesz zs
mgé van 2 szabad hely egymás alatt kb
Minden esetre azér tpróbáltam ügyeskedni a kábelekkel.. aztán sikerült úgy-ahogy próbáltam a legjobbat kihozni az elrendezésből -
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
eastsider #3459 üzenetére
alap hogy a cellux modding nagyon jó
tény h amit mondasst,mármint h felfelé nézzen logikus
de ebben a házban egy olyan dolog nincs ami logikus!fentről nem tud szívni semmit,mert ott van a vinyónak tervezett fémszerketyű,ami pont úgy van ott h a fémlemezek elzárják a ''fent élőktől'' és a levegőtől...nameg a lenti oldalon van egy fémrács/háló ami szintén azt sugallja h a lenti az ''ő'' oldala...
-
Tommaso
tag
válasz
eastsider #3184 üzenetére
GTS még elfér, marad 4-5 centi hely. GTX már lehet hogy nem menne.
A lyuk az elég rossz helyre került, írtam is a másik topicban hogy a táp mögött 1cm hely marad a kábelek kivezetésére. Hátul épphogy elférnek a vastag kábelek, egy egyész picit domborodik is az ház oldalfala miattuk
Szerintem ez a szabvány tápméret (kb 14cm hosszú), mielőtt megvettem direkt utánajártam a méreteinek, mert a moduláris tápok ált. hosszabbak szoktak lenni. A gép összerakása kb 6 órámba telt, ebből legalább 2 volt a tápkábelekkel szűttyögés, mire mindent kitaláltam hogy hol lehetne viszonylag normálisan elvezetni
A gombok színe nem olyan világos mint a fényképen, de valóban jobban nézne ki feketén.
[Szerkesztve] -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
eastsider #3076 üzenetére
nem is használom
8800? Ott van az benne
Egyébként azóta sokat finomítgattam rajta,igazából itt még csak félkész vagyok vele. Ezeket a képeket a radi elhelyezése miatt csináltam a vizes topicba,tehát direkt barkácsolás közben lőttem őket.
De majd hétfőn! Addigra remélem beleugrik a hangszigetelés is... -
Gergo_pet
aktív tag
válasz
eastsider #1262 üzenetére
Mindkettő nagyon zsir szerintem, bár tény hogy az aero sokkal praktikusabb megoldásokkal van felvértezve és jobban is szellozik, de az árával el is veszti ezt az elonyt. Kis ráforditással a coolerbol is nagyon szép kis házat lehet csinálni és praktikusat. Az ára csodálatos, foleg ahhoz képest, hogy az egész szálcsiszolt aluminium, ami barom iszép. Egyetlen hátránya, hogyha nem a feketét váalasztod, mindenképpen el fog utni a dvd drive, mert abbol ugye nincs ezustszinu. Leht persze szalcsiszolt alu elolapot kesziteni hozzá de az nem egyszeru. Mindenesetre én lehet, hogy inkább az aerot választanám nekem az jobban bejon, pláne, hogy nagyon praktikusan alul van elhelyezve a táp. Ami csak akkor gond ha belejted a csavart, de mivel csavarozás nélkul szerelheto igy ezt meg is oldottuk.
Visszavontam, nekem pont nemjo az Aero, mert miután jobban megnéztem a legnagyobb baja, hogy minden forditva van benne, marmint nem ugy, hanem pont a jobb oldalán van a plexi, holott nekem a bal oldalra kéne.
[Szerkesztve] -
mh197
őstag
válasz
eastsider #1021 üzenetére
Mivel az OP-1 már csak később került bele, meg a fenti fehér TT venti is, azért azkat a réseket, valamint a táp szellőztetésnél a lukakat forrasztópisztollyal vágtam ki utólag. Sajna volt egy másik plexi előlapom, de egyszer eldőtöttem egy fasza szombat estén a gépet, és bezúzódott a plexi. Szerencsére volt tartalék, na az van most rajta. Ez amolyan próbadarab volt, de még nem volt időm vágatni másikat, meg amúgy is a jövőben olyan helyre kerül a gép majd, ahol nem igazán látszik, szvsz mind1 lesz. Csiszolni meg necces, mert baromi könnyen reped a 2mm-es plexi, főleg ott a venti mellett. Lehet teszek elé egy rácsot, pl hangszórórácsból, vagy a fene tudja, majd még kitalálom mi lesz.
Tény, hogy nem egy szépség az egész, de csendes, jól szellőzik, és kicsit még a kinézete is jó. Azért egy 1k-s acorp házból nehéz csodákat kihozni -
Winner_hun
félisten
válasz
eastsider #523 üzenetére
a nyákja az elég ronda színügyileg
az ami az előttem levő hsz-ben volt? mert akkor tudom
[Szerkesztve]
az
[Szerkesztve]
beírjam?
[Szerkesztve]
hát ez az, hogy én se, ilyen bűn randa kártyát még nem láttam
[Szerkesztve]
az előző hsz.-ből
[Szerkesztve]
asszem qvára nem fogtok szeretni de qvára leszarom, most tesztelek vmit
[Szerkesztve]
szép lehet mit nem mondjak
[Szerkesztve]
fákk, nem lehet, amit próbáltam
[Szerkesztve]
asszongyátok elég lesz a szerkesztgetésből?
[Szerkesztve]
dehgoy lesz elég
[Szerkesztve]
vagy legyen?
[Szerkesztve]
eastsider ne parázz
[Szerkesztve]
tudom, hogy szép, meg hogy tartalmas, mert én csinálom
[Szerkesztve]
ehh ez már nekem is fáj lassan
[Szerkesztve] -
vedini
őstag
válasz
eastsider #360 üzenetére
hát a vidkari is gyengus, mikor vettem jónak számított,
még megvárom a pumpát meg hozzá a tartályt, aztán leállok a gépre költéssel
viszont a gép belseje nem néz ki jól, kábelrengeteg van bent, valahogy nincs energiám rendbeszedni, főleg addig míg érdemes tuningolni a konfigom, sok szerelgetés már néha az agyamra megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Filmvilág
- Fűnyíró topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Philips LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged