Új hozzászólás Aktív témák
-
hétalvó
addikt
Pedig a lefogatása miatt vettem meg, könnyű volt átalakítani mBTX-re. Előtte egy silent BTX és Zalman7700- is volt a procin. A Sonic lett a befutó. Egy kicsit magas a hűtő vigyázzatok vele. Kb 2mm hézag van a házam oldala között. Fel kellene még políroznom, mert az nevetséges, ahogyan kinéz gyárilag. ÉS valami jó paszta is elkellene alá. Szóval ez nem a max amit tud. Kérdezd overclovkert evvel csinált egy rekordot télen. A core2-m alapon megy, no tunning. Amíg 50 alatt maradok nem nyúlok hozzá. Az alaplapom 50-52 fok körül emeli a venti forduéatszámát. Gyári intel lap szóval biztos tudja. Evvel a hűtővel erre még nem volt példa. Everest-el fűtőttem 1 estét akkor se.
Most van kedvem írni. Még annyi a gépemhez hozzátartozik, hogy az ICH8-on nem volt borda. Ráragasztottam egy zalman 32-es. Megkérdeztem, nem vesztem el a garit. Ahol vettem ott a szervizes adta a zalman ragasztót nekem. Egy hatalmas jó pont. Alapból 85 fokos volt. Ha nincs szellőzése a házamnak akkor még így bordával is 85 fok fölé megy. Ezért kellett hátra a venti és ezért keverem át a levegőt a procin. Most kb. 55fokos. Szervíz szerint 130-ig jó. Hát nem akartam ezt elérni.
Hátul a táp alatt van egy szivacs. Ez lezárja a táp levegőzését. Azért jó így mert a levegő útja kényszerített. Azaz előlről átszívja a szűrőn a levegőt és hátul ki. -
Gergo_pet
aktív tag
A legegyszerúbb módszer az, ha a külön erre a célra kialakitott célszerszámot használod. Boltban lehet kapni 2000 Ft-ért egy teljes készletet, amiben benne van a molexhez és a 24 pineshez, meg a floppyhoz való leszedő is. Mondjuk én például nem vettem meg, mivel kisvárosban lakom és elég jóban vagyok a számtech boltosokkal, igy az egyiktől kölcsönkértem 1 napra, szóval ez a legegyszerűbb. Persze mindig vannak, akik azt mondják, hogy ők kisollóval meg csavarhúzóval is simán megcsinálják. De hidd el, azokat a szerszámokat direkt erre csinálták és amit ők megcsinálnak 4 óra alatt, azt ezekkel megcsinálod fél óra alatt. Mondjuk a 24 pines azért azzal is kihivás (kb 15 perc) de a molexeket nagyon egyszerű vele leszedni (kb fél perc).
-
trassher
addikt
nálam a régi házban a plexire colt felrakva alul és felül is. nekem azért nem nyomta el a ventik fénye a csőjét mert a ventik maguk is UV-sak voltak ezért a rájukeső fény még jobban erősítette a fényüket.
ilyen ventijeim vannak:[link] felülről a 3. típus
képek pedig itt vannak róla:[link] azóta már teljesen más a konfigom meg a házam is de ezek a képeken látszik a neon elhelyezése. -
-
Gergo_pet
aktív tag
Nem rossz, igazi lanpartyra járós ház, franko kis fogantyuja van, nekem tetszik. Ami nem tetszik rajta az a folso ajto, de meg kell mondjam, tulajdonképpen nekem egyik ház sem igazán tetszik amin ajto van (na jo azért talán egy soprano-val meg tudnék barátkozni
), mert én nagyon sokat használom a drivokat, igy folyton nyitva lenne, akkor meg mi értelme. Persze teljesen megértem azt aki nem sokat használja, mondjuk egy két telepités erejéig, aztán becsukja. Szóval szerintem nem rosz ház, bár én is átfesteném, esetleg egy-két szerkezeti változtatás, na mielott meg beleélem magam, abbahagyom. Pici pofozgatás és jo lesz az.
-
Gergo_pet
aktív tag
Szerintem elég jó ez, nem sok a kábel, viszont a kor kábelek tényleg sokkal jobban néznének ki és a légáramlást is kevésbé zavarják. Az meg, hogy a korkabel miatt hibazna a DVD egy baromság, ugyanolyan kábel csak ossze van fogva kor alakban. A hiba maximum azért lehetett, mert valaki megtorte a kábelt, bár nekem még az sem sikerult soha, pedig parszor mar megmozgattam. Legvaloszinubb, hogy a DVD irod volt rossz, vagy a lemez amit beletettél. Azt javaslom aki ilyen badarságot tanácsol attól inkább ne kérj tanácsot.
lol pont a korkabel miatt, hat persze, a proci meg azert lassu mert negyzet alaku, muhahaha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nintendo Wii U
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged