- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz
Mr-Pamacs #2255 üzenetére
Nem rossz, kezdesz belejönni, én azt hittem, hogy nem lehet túl apró részleteket megfesteni airbrushal, de tévedtem, meg lehet. Nagyon remélem, hogy hamarosan nekem is összegyűlik a pénzem egy komolyabb grafikára, csak előtte még a szinterezést és a vizhűtést kell befejeznem, de ''ami késik, arra várni kell''.
-
-
-
Winner_hun
félisten
válasz
Mr-Pamacs #1708 üzenetére
Honlap bemutatók....... itt mutasd meg mid van! [link]
A LEGCOOLABB honlapok a neten! [link]
Én NEM fogok regisztrálni csak az miatt, hogy megnézzek egy két képet, ha meg akarod mutatni, akkor linkeld be ide. Ez nem az a topik, ahol a saját oldaladat reklámozzad, arra ott vannak a fentebb említett topikok. -
D.Orion
veterán
válasz
Mr-Pamacs #652 üzenetére
Hát eddig müködik neki. Elvileg el van szigetelve a környezettől, hisz rajta van az üvegburok a gömbön. Viszont az tényleg érdekes, hogy pl. ha odarakod a kezed vagy a kábel odaér akkor odahúz az áram, szóval én nem tom ez hogyan müködik, de eddig nem sütött ki semmit.
-
-
trassher
addikt
válasz
Mr-Pamacs #502 üzenetére
Találtam is. A kapcsolótábla nevű termék elég jól néz ki és színben is megy a házamhoz. A kérdésem az lenne hogy ebbe bármi belemegy ami 5,25''? Ha igen akkor fasza lenne. Ahogy elnézem egy sínt simán elbír ezért ha nagyon tuti akarok lenni akkor ezt a gép tetejére arkom és a sínnnek köszönhetően be tudom csúsztatni a házba felülről. Ezután már csak sima Pr@ktikeres bútorfogantyút kell a tetjébe fúrni és a rögzitést nyitott illetve csukott állapotban.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Ripley
tag
válasz
Mr-Pamacs #425 üzenetére
Én Robert7x-től vettem komplettben összerakva(mármint nyákkal, meg kábelekkel), így volt 4400 Ft, de azthiszem most is annyiba kerül nála, de nézd meg az oldalán, amit már linkeltem korábban. Kicsit talán olcsóbban jössz ki, ha magad forrasztgatod a cuccot. Kijelzőt meg sok elektronikai boltban kapni. Az enyém egy EDT EW20400YLY, de a Smartie szinte minden HD44780-al kopatibilis kijelzővel elboldogul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest