- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
nandi17
tag
válasz
Fleto93 #57479 üzenetére
őszintén meg mondom először én is úgy akartam rövid darabokat , ahogy néztem az árakat mondom 1500 forint 16méter fekete 8 sárga egybe inkább az egészet és még jobban is néz ki
de csak a cpu 8 pin pci-e 6pin 24 atx kábelekre volt elég többit elrejtettem táp mögé
maradt is ki 1 méter kb .
ebay ről rendeltem ha kell hogy kitől ,priv. küldöm -
westcoastog
veterán
válasz
Fleto93 #57452 üzenetére
Mondjuk nekem csak egy használt cm gx550-em lesz, nem a legszebb ez sem, de sokat fog dobni a látványon.
Bár ha veszel vga-t, akkor annak a tápkábeléhez hozzátudod kötegelni a frontpanelt, és akkor el is tudod rejteni, úgy ahogy.
(#57453) Because
Fú, ez lenne a legjobb, de most csak arra a cm-re fogja futni amit látsz a képen.(#57454) Fleto93
Úgy hogy coolink ventik vannak bent nem zavar, mert csak szélzaja van, egyáltalán nem zavaró nekem, + vezérlőre vannak kötve a ventik.
A gyári cm ventiket használtam úgy hogy közvetlen az előlap mögé csavaroztam rá a rácsra, azoknak úgy is borzalmas hangjuk volt.
-
westcoastog
veterán
válasz
Fleto93 #57449 üzenetére
Ha kicsit feljebb görgetsz, láthatod hogy nekem is ilyen házam van, csak várok még bele egy új tápot.
Az alaplapodon hülye helyen van a frontpanel audio csati.Meg lehet csinálni benne elég jól a kábelmenedzsmentet, csak akkor rá kell feküdni az oldallapra hogy felmenjen.
-
nandi17
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged