- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Stirbi #10845 üzenetére
itt utánaolvashatsz
ATI Radeon HD 4770
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Stirbi #10675 üzenetére
thx!
sajnos sok választásom nem volt, a korábbi házam UV zöld volt, nem akartam ugyanolyan színt, és sajna asszem max 3 UV-s festék van amilyet én láttam.
jaja, frankó szerverház, de megéri ha van helyed. könnyű benne dolgozni, könnyen elpakolsz, ha léghűtéssel nyomod alig van ellenállás. szal serverkukcó powa! -
thunder1991
tag
válasz
Stirbi #10109 üzenetére
Tényleg CPU-t akkor nem is kellene nagyobbat??
Én nem tudom vagy a deszka a sz..r vagy a CPU de,sztem a deszka mert a 3DMark01SE-ben,és a 3DMark06-ban letesztelttem,ésa 3DMark01SE-ben csak kíváncsiságból
na szóval...letesztelttem mind a 2db.CPU-t alapon tesztelttem le,és egy E5200-el jobban ment a gép mint az E6300-sal,sokan azt mondják azért ment jobban mert az E5200-asnak gyárilag nagyobb az órajele (2.50Ghz) az E6300-snak meg csak (1.86Ghz) de,akkor is az E6300-as már Core2Duo csak jobban kellene mennie..nem??
Szerintem a deszka xaraxik velem
Akkor ha fellveszlek MSN-re akkor miben tudnál segíteni? jó lenne -
SOAD19
addikt
Tavaly mikor fejlesztettem a gépet utána próbálkoztam tuninggal és véletlenül úgy felejtettem a beállításokat.
Kösz, h szóltál.
Komolyra fordítva, azért megy ennyin, mert így biztos elég mindenre+ jobban hagzik, mint az a karcsú 3 GHz. Nálam nincs lazsálás, kihajtom a belét.
Szerinted mennyire lenne érdemes levenni?
Recon: Próbáld izomból áthúzni. Én is először azt hittem, h elszakad mer annyira meg volt már nyúlva, de utána csak becuppant a helyére.
Jó kábelezést! Aztán, majd kérnénk pár képet a művelet eredményét bemutatva. -
tibz03
őstag
Passzívan nem bírja a 4830-at, próbáltam, kb. 7 perc FurMark után kipurcant a gép.
Közben figyeltem, kb. 85 C°-ig melegedett a GPU, és a védelem már le is kapcsolta... ez elég érdekes, mert volt 4850-em is, ami még 125 C°-on is vígan ment.
(Rosszul volt rajta a Chilla.) Viszont így, hogy rajta van egy 600 RPM-en pörgő venti, 55 C° fölé nem megy a GPU, szóval nagyon sokat számít ez a kis plusz légáramlat.
Annyi a baj vele, ahogy mondtam is, és te is, hogy nem fog odaférni másik kártya, de ha majd úgy alakul, hogy veszek még egyet, akkor majd megoldom valahogy.
És neked kicserélték gariban a rossz S1-et? Tényleg elég érdekes, hogy idle 30 fokos volt, (ami teljesen reális), viszont ha ráadtak a kakaót, akkor meg annyira felmelegedett.
Nem próbáltad ventivel? Mert mint látod, venti nélkül nekem se bírja.
-
tibz03
őstag
Köszi.
Én elégedett vagyok az S1-gyel.
Volt már Chillám is, az se rosszabb, csak a RAM-sünijei nem jók semmire, ennyiből az S1 jobb. Viszont nem fog elférni mellette még egy VGA, ami probléma lehet, mert gondolkoztam valami gyengébb (3850 vagy hasonló) kártyán pluszban.
(#9763) SOAD19 Köszi az észrevételt.
Konkrétan milyen kis nyílásra gondolsz? Igyekeztem elvezetni a kábeleket, amennyire csak lehetett, de aztán mindig újabb és újabb kábelek akadtak a kezembe, és a végén ez lett az eredmény.
A CPU-hűtőn lévő Noctuát nem lehet a gumipöcökkel rögzíteni, próbáltam, de nem lehet utána visszahúzni a bordára azt a műanyag valamit, amire rá kell rögzíteni a ventilátort.
A 12 centis Nocutához pedig nem fértem hozzá, pedig a procihűtőt is levettem, de még úgy sem fért oda a kezem, hogy áthúzzam a gumipöcköket. Teljesen szét kellene szedni a gépet, kiszedni az alaplapot, csak azért, hogy gumipöcökkel legyen rögzítve a venti... hát, ehhez nem sok kedvem volt. -
Gergő_
őstag
eladtam az erős allendale alapú gépem,amúgy ilyen házam volt mint zájecnek
egyelőre nem tudom mit akarok laptopot vagy kis fogyasztású asztali atomot
a gép paraméterei:
HP alaplap
p3 pentium 1000MHz
256MB SD RAM
inno gf 4000 nagyon hangos ventivel lehet erre passzíc bordát teni ugye?
proci Titanos viszonylag halk ventivel....szerintetek levehetem róla a ventit?
tápegység egy 6 éves codegen egy glacialtech ventivel ami szintén zajos mert fullon megy
egy 80gb-os samu
és egy lg 4163b
monitor:
Axion azt hiszem 10"egyedül a hangja zavar illetve nem eszi a kétoldalas ramokat pedig 512mb elég lenne
-
Zájec
veterán
szivesen.. gondoltam belinkelem mégegyszer..
VGA-val kapcsolatban:: mivel a VGA-nak a legnagyobb a piaci amortizációja , és ezt korábban is elég jól megéreztem a börömön, igy megfogadtam hogy 40k-nál drágább vga-t nem fogok venni a közeljövöbe, ezt a szabályt tartom is jelenleg... -
SOAD19
addikt
Na, akkor ma is tanultál vmi tényleg fontos dolgot.
Remélem megnézted a klippet. Különben jó kis banda, jó dalszövegeik vannak. Egyik kedvenc szólásszerűségük:
Lapulni kéne, mint szar a gazban
Az egyenes beszéd nem divatHa érdekel vkit a teljes dalszöveg
Mod: Szvsz különösen ajánlott banda!
-
SOAD19
addikt
"és a nem kevés a hdd-d mondatot meg ugy értettem,hogy ugy átlag 2hddd szokott lenni a gépekben
és ez csak egy vicc volt"
Én is az egy hdd híve vagyok. Egy vinyó csak nem ad ki annyi zajt (néha még ez az egy is sok, mikor elkezd dolgozni és kerreg
), mintha több is lenne, szeretem a csendet. Vagy van vmi előnye, ha van külön rendszervinyó is?
-
MmDorian
őstag
Igen, néha én is hülyén érzem magam, hogy csak egy HDD van, fura érzés, de partíció megvan, és simán elférek rajta.
Muszáj volt már megvenni a Musashit, mert a 100+ fok, és a mérhetetlen zaj nagyon zavart.
(#9457) tomika : Ez a lapom dobozának aljáról van, mivel az alján van ezért zajt nem sokat fog
Csak fölraktam, mert szerintem esztétikus. Valószínűleg a festés után veszek rá rendes hangszigetelő szivacsot.
Az viszont nagyon bosszant, hogy a lap 24 pines kábele csak a házon keresztül ér el, és hogy a sok kis madzagot nem lehet hova tenni...
-
csutkaa
senior tag
igen az
2x XFX GTX295 quad SLI
Asus P6T Deluxe, Core i7 920, 12GB Kingmax, 2x XFX GTX295 SLI,
durva meg minden, de én az ilyen gépet tartom teljesen feleslegesnek csak pénz kidobás nah meg lehet vele villogni haverok előtt meg a fórumokon... 1 év aztán fél áron meg lehet majd venni ezeket a cuccokat
egy haverom 400.000 kölcsönt vett fel hogy ehhez hasonló gépet vegyen, mondtam neki ember te teljesen hülye vagy??? minek?? hova?? mihez?? bocsi hogy így felhúztam meg de képtelen vagyok az ilyen mellett csak úgy elsuhanni...1000bocsi
-
z0d1AK
nagyúr
egyelőre, amíg nincs venti szabályzó, addig van némi hangja, bár nem vészes, meg azért mert nem akartam kiadni 1-2K-t egy gagyi dana, meg teknika hangszóróra, a jóféle dobozok meg jóval drágábbak, arra meg nincs pénz.
így vettem ezt a zalman fülest, és ez mindig tökéletes, és még filmezni is jó, hiszen 5.1-es.
ha meg már zsibbbad az agyam, akkor max átdugom a monitorra a hangot, és az szól, oankor a célnak az is megfelel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- Corsair RM850X 850W Gold Moduláris Tápegység
- Garanciális be quiet! System Power 10 650W 80 PLUS Bronze
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest