- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
booz
senior tag
azért mert most tettem össze életemben elösször vizes gépet és elhiheted hogy elegem is lett mire összetettem,meg k..rva sok pénzem ráment joval 500k felett ugyhogy igymarad 1 ideig!
igazábol megkereshettem volna 1 olyan embert aki ért is hozzá,de a computermod-nál azt mondták jolessz a gyári TT is csak a vgákra vegyek EK walter vagy mit és én megvettem -
aeroxr
tag
Szia!
Nekem is ilyen házam van, chieftec nagytorony, és hasonlóan szeretném a tetejét kivágni hogy a 12*36cm-es radiátort vízszintes helyzetben ehhez a felső "lemezhez" tudjam rögzíteni.
Az a gondom hogy nem tudom kivágni, kivágatni ezt úgy hogy normálisan nézzen ki.
Ha tudsz ebben segíteni, akár ki is fizetném.Vagy ha ismersz olyan helyet ahol meg tudják csinálni az is jó. -
Unbaised-Ben
senior tag
-
nakos
senior tag
Nagy király vagy! Ráfordítottam pedig jópár órát, de magyar cégnél még senkinél se volt raktáron. Ezt a céget még nem ismerem, de jó tudni hogy vannak. Holnap rájuk is csörgök elvileg ezt írják a termék mellé: ''Termék beszállítási dátuma 2007 július 15, vasárnap.''
Majd holnap kiderül a magyar valóság. köszi még1x -
A kábelrengeteg az rám vagy hoffman-ra vonatkozott, vagy mindkettőnkre?
Mert nálam nincs a levegő útjában semmi mgé ha a szembe fényképen úgy is néz ki
Próbáltam elrendezgetni amilyen jól csak tudtam, de azért nálam is iszonyat sok kábel van és nem egyszerű ez
[Szerkesztve] -
vedini
őstag
figyelj, mivel a vízhűtésben lévő folyadék, nem lehet hidegebb mint a szoba hőmérsékletet, és legjobb vízzel is a proci melegebb a hűtőfolyadéknál, ebből következve, ha valós lenne a monitorozó progi által mért adat, akkor olyan 15-16 fokosnak kell lennie a szobádnak, ami igen hideg
a szoba hőmérséklethez adj 1-2 fokot, és az új biosban kalibráld a szenzort, tehát ha mondjuk 23 fokos szobában 18 fokos a procid, akkor kb 6-7 fokot fokkal korrigáld a szenzort a biosban
amennyiben 15-16 fokos a szobád, akkor reálisak ezek a hőmérsékletek -
csutkaa
senior tag
Macka: Igazad van!! de én egyenlőte nem is akarok vízhűtést
majd...
trassher: nem, ez egy SAL 2610F/B Frontsugárzók 2x250W+mélynyomó oldalt!!!
Tomi 16: Köxi! benne van már pár FT-bana gyarapszunk lassan Zalman Faj leszünk!!
pigatt: de azok is tetszenek csak a modding nem tesz külőbséget gyári és házi között! Kinek ez kinak az
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
''Ha viszont nézed a konfigját, akkor talán ahhoz a kodegány is elég.''
Ennyi erovel egy Vargane tap is boven eleg lenne annak a vasnak.
En inkabb aldoznek egy kicsivel tobb penzt egy 300-350es markas tapra, minthogy az egyik bekapcsolas alkalmaval meglepetes erjen.
Lattam, hallottam mar eldurrano tapot es az elmeny felejthetetlen volt a szamomra. -
Gergo_pet
aktív tag
Kösz az infot, nekem egy innova dual radim van 2 12-essel, kiegyenlítő tartályom valószínűleg egy befőttes üveg lesz
de amint tudok csinálok majd egy 5,25''-ös helyre beépíthetőt plexiből. Egy alphacool nexxos XP blokkot fogok rárakni a P4 Northwood 2,66-os procimra. Most egy Thermaltake bigTyphoon van rajta, ami kifelé szívja a levegőt át a lamellákon, igy 38 fokos max a proci, pedig 3,2 Ghz-re van felhúzva. Szerintem ha rárakom a vízhűtést, le fog menni olyan 30 fok körülre a hőmérséklet, ráadásul nekem egyenlőre csak a proci lesz rákötve.
Már csak gyorscsatikat kell szereznem és össze is rakhatom a hűtést, akkor majd csinálok én is képeket. -
Gergo_pet
aktív tag
Hi, nagyon jól néz ki a felszerelés, tudnál felrakni olyan képeket amin nagyjából az egész gép oldala látszik?
Ha jól látom alphacool blokkod van, hogy muzsikál. Érdekelne, hogy milyen hűtés volt ez eőtt, milyen hőfokokkal és hogy most milyen, mekkora radid van, ezek gondoloom 10/8--as csövek?
Csak azért, mert én is éppen most szereztem be egy cpu blokkot alphacoolt, még nincsenek hozzá csatlakozóim, de hétvégén nagyon szeretném beszerelni. -
magi20
senior tag
HI?majd keress meg msn-en pls........
szépek,,......főleg a corsair extreme ramok)
a többi sem rossz.
valaki tudna abban segíteni hogy hol lehet plexit venni,méretre vágatni.
illetve kellene nekem valamilyen megoldás 4 db kerék......de elég masszív kellene ami elbír 40-45 kg-ot..
illetve egy rozsdamentes fogó a tetőre......bár abból lehet vmilyen ikea-kika lesz.
A gránit házhoz lesz,nyáron elkészül...
valamint ha esetleg valakinek akadna atx-es lap amire alaplap menne...valamint belső vázrész.de csak optmeghajtóknak,ill hdd.
azt szívesen elfogadnám,venném..
Valamint plexit lehetséges minimálisan meghajlítani??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest