- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
BomiBoogie #281 üzenetére
Azt azért nem hiszem, inkább csak véletlenszerűen történnek érdekes dolgok benne.
-
Jhonny06
veterán
válasz
BomiBoogie #279 üzenetére
A checkpoint visszatöltés katasztrófa. Valamikor a full álcád lecsökken minimumra, eltűnnek a hullák, vagy még élő katona, olyanok teremnek ott hirtelen, akik a közelbe se voltak, stb. Úgyhogy elvileg igen, ez "normális" (nem). Egyébként minden támadás "végleges", nem lehet úgy leütni valakit, hogy csak elájul, aztán később felkel.
-
Jhonny06
veterán
Na a végére értem. Nem nagyon követtem a Hitman sorozatot, az első részével viszont sokat játszottam. El is szoktam ettől a játékmenettől, már a közepe felé _iszonyatosan_ fárasztó volt az állandó sunyulás és ezt szerintem kicsit el is rontották a játékba, hogy nincs egyetlen olyan küldetés se, ahol kvázi fegyvert kell használni. Bármikor lelősz valakit, folyamatos pontlevonás, baromi idegesítő. A végén az egyetlen, amikor le lehetett szedni 3 faszit sniperrel, de akkor is vonta le a pontokat.
Valamiért azt hittem, hogy az a sniperes küldetés benne lesz, amit kiadtak pár hónappal ezelőtt egy külön "játék" formájában, de az se. Kár érte, mert iszonyatosan jól meg van benne csinálva a puska kezelése, jól néz ki, amikor kinyírsz valakit - sok FPS tanulhatna tőlük.
Félreértés ne essék, tudtam, hogy ez ilyen játék lesz, a maga módján még jól is esett a sok agyatlan hentelés után, de csak időszakosan, tuti nem állnék neki újra. Amúgy nagyon igényes game minden szempontból, le a kalappal.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged