Hirdetés
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én controllerel toltam végog, mivel én anti shooter vagyok hitmanbe,és megpróbáltam minél kevesebbet fegyverrel pusztítani. ( csak a zongora húr! )
amúgy jó a célzás kontrollerrel is. egy pályán kellett bedugnom a razerem, amikor a csajt kellet legyőzni fegyver párbajban.
próbáltam egér+billentyűvel , de kontroller jobban bejött. főleg mikor mögé lopózol és zongorahúrral elkapod remeg a kontroller tök feelinges. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
BomiBoogie
üzenetére
"Use" gomb a játékoknál a legtöbb esetben "E" vagy "F". 1 gombnyira van a WASD-tól, kézre áll az. Kb az első pálya után meg lehet szokni az irányítást, egyedül a verekedős résznél lehet hirtelen mellényúlni, de azt is csak azért, mert nem gyakran kerül az ember hitmanje ilyen helyzetbe.
Az elején olyan is volt néha, hogy "Human Shield" helyett "execute"-ot sikerült választani. Volt is meglepetés, hogy beadta az animációt, majd megsorozta a hátát szegény kollégának.

Spoiler
Nekem egyébként a legjobban talán az a rész tetszett, amikor a búzamezőn kellett az "apácákat" levadászni. Igazán környezetbarát voltam, újrahasznosítottam a fegyvert, mert 1 szál kést használtam fel az összes áldozathoz. Na jó, a végén a favágó baltát muszáj volt kipróbálnom.

Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automata kávégépek
- Milyen videókártyát?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DJI mini 3 drón display unit
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, magyar bill számla, 6 hó gar
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest