- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
60 és 40 FPS között is lehet érzékelni különbséget, nem is az, hogy akad, hanem inkább nem megy olyan simán, gördülékenyen, de ettől függetlenül még a 30-40 is szépen játszható. Játékfüggő is lehet a dolog, az új NFS-be pl. én is érzem, hogy 40-nél már kicsit darabosabb a kép a szokásosnál, ott szerintem valamit elszúrtak.
-
Rasiel
senior tag
Szoktam figyelgetni a monitor piacot, árakat, így valamilyen szinten én is képben vagyok az "erőviszonyokkal" kapcsolatban. Az U2711 általában 170-185k között mozog egy jó ideje, élőben sajnos még nem volt szerencsém megtekínteni, de a tesztek, leírások, vélemények összessége alapján nagy tudással rendelkezik, és gondolom egy élmény rajta, ilyen felbontásban játszani, ilyen játékokkal. (Én az enyémet kisebb hibái ellenére nagy megelégedéssel használom, cserén abszolút nem gondolkodom mostanában.)
Csak hát, ha a legújabb gépigényesebb játékokat maximumra húzva szeretnénk játszani, akkor mélyen bele kell nyúlni a zsebünkbe, ha élvezhető sebességet szeretnénk kapni. Egy GTX670 azért ma már elkél 2560-ba, ha az előbb említett módon szeretnénk játszani. Én a helyedben egy kártyás rendszerben gondolkodnék a jövőt tekintve, de abban igazad/igazatok van, hogyha lenne normális támogatás a többkártyás rendszerekhez AMD és Nv részről, akkor sokkalta időtállóbb megoldás lenne, de így én inkább maradnék az 1 VGA-s megoldásnál. Mellé még lap, ram, cpu, ami nem lesz kevés kiadás... -
Rasiel
senior tag
Ekkora natív felbontású monitorhoz kell is a kakaó bőven 2560x1440-ben ehhez a játékhoz is, de ahogy elnézem majd a Far Cry 3-hoz is. A mért CF eredményeid viszont eléggé érdekesek, ezek miatt nem gondolkodok én CF-en vagy SLI-n...
Én is mértem egyet, 1080p, minden maximum, MSAA off:
min: 38
max: 68
avg: 47
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- LEGO klub
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest