Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Egy szakmai kérdés. Igazából a Chinatown egyszerű kis pályán mászkálok, hogy tanulgassak taktikákat meg mindenféle dolgot és egy valamit nem értek, megköszönném ha elmagyaráznátok.
Tegyük fel felrobbantom a "king"-et és egyértelműen gyanús leszek, pedig idő is telt el és messze is vagyok (pl. Snowman lakásából csinálom). Miért? Nem voltam előtte körözve, nem tűntem fel senkinek sem. Vagy ilyenkor el kell bújni valahova, mert mindenki gyanús és egy idő után lenyugszik a yard?
Csináltam egy olyat is (el sem hittem, hogy ilyet lehet), hogy C4 plusz a 2 benzineskanna Snowman lakásából - indítottam egy olyan -70.000 ponttal, annyian haltak meg, utána meg minden egyes rendőrt leszedtem és megszűnt a körözésem.
Mondjuk nem volt egy top pontszám, de mókás volt, hogy teli volt rendőrholtesttel a placc és nyugodtan mászkálhattam a gugoló, félő emberek között. 
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk nem volt egy top pontszám, de mókás volt, hogy teli volt rendőrholtesttel a placc és nyugodtan mászkálhattam a gugoló, félő emberek között.