- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Vivo X300s lesz az, amit eddig X300 Maxként emlegettek
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Az Oppo Watch X3 különleges szíjjal érkezik a Find N6 mellé
- Mobil flották
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Egy szakmai kérdés. Igazából a Chinatown egyszerű kis pályán mászkálok, hogy tanulgassak taktikákat meg mindenféle dolgot és egy valamit nem értek, megköszönném ha elmagyaráznátok.
Tegyük fel felrobbantom a "king"-et és egyértelműen gyanús leszek, pedig idő is telt el és messze is vagyok (pl. Snowman lakásából csinálom). Miért? Nem voltam előtte körözve, nem tűntem fel senkinek sem. Vagy ilyenkor el kell bújni valahova, mert mindenki gyanús és egy idő után lenyugszik a yard?
Csináltam egy olyat is (el sem hittem, hogy ilyet lehet), hogy C4 plusz a 2 benzineskanna Snowman lakásából - indítottam egy olyan -70.000 ponttal, annyian haltak meg, utána meg minden egyes rendőrt leszedtem és megszűnt a körözésem.
Mondjuk nem volt egy top pontszám, de mókás volt, hogy teli volt rendőrholtesttel a placc és nyugodtan mászkálhattam a gugoló, félő emberek között. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung 860 EVO 2.5 1TB SATA3
- Eladó Samsung SSD 850 EVO SATA III 2.5 inch 500 GB
- E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Eladó HP HyperX Cloud Orbit S gaming headset
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk nem volt egy top pontszám, de mókás volt, hogy teli volt rendőrholtesttel a placc és nyugodtan mászkálhattam a gugoló, félő emberek között.