- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zizi123 #7845 üzenetére
"Az okosítást programozók csinálják, akik fizut kapnak gondolom nem keveset."
Abba nem akarok belemenni, hogy mennyi pénzt kapnak. Vagy kényszermunkások. Vagy sohasem néznek tévét.
2021 közepén vásároltam egy Hisense 55U8QF készüléket.
Csak a főmenőben lehet körbe tekerni a menüt. Az almenükben nem lehet felfelé nyomva elérni az alsó menüt és fordítva. A fontosabb beállításokat nem rakták egy gyors menübe. Inkább eldugták menü legmélyebb bugyraiba.
De legalább a szkennelt csatornalistát a kedvencek összeállításához, abc-be lehet rendeztetni.
A nagymama teljesen önállóan vásárolt Braviat, A szoftverből kifelejtették a csatornalistát. Epg alapú műsorlistát ad a készülék, a szkennelési sorrendben. PC- lehet csatornalistát szerkeszteni hozzá, de csak a csatornaszám beírásával vagy léptetéssel lehet váltani.A szoftver költsége hiába magas, eloszlik a készülékek között. Sőt egyre inkább beállnak a gyártók valamelyik kész megoldás mögé. Google TV, Amazon FireTV , VIDAA, .. mögé. A hardver egyértelmű, a szoftverrel nem kell foglalkozni.
A hozzáadott hardver sem túl költséges. A tévéadás megjelenítéséhez szükséges alap hardver nagyjából elegendő a más forrásból érkező audiovizuális tartalmak megjelenítéséhez. -
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Zizi123 #7835 üzenetére
Az én tv-m 4 éves idén, de nem cserélném le semmire.. hálószobában 55", a nappaliban 65", egyszerűen élmény leülni és megnézni rajta egy mozifilmet vagy játszani rajta Ps5-tel. Amikor vettem 300.000 ft volt, de a tv szakértő barátom akkor azt mondta, hogy a képe simán hozza egy 500-600ezres Samsung vagy Lg tv minőségét.. Nem bántam meg.. Épp ezért vettem a hálóba a kistestvérét
Mázlim volt,mert már nem lehetett boltban kapni és valahol volt a jófogáson valami cégnél raktáron, elfekvőben, kb 8 nap üzemidővel
-
Zizi123
senior tag
válasz
Zizi123 #7834 üzenetére
Tényleg az lenne a legjobb ,ha a gyártók csinálnának még buta TV-ket (sokkal olcsóbban), és az ember venne hozzá olyan okosítót aminek csak az a dolga, hogy menjenek ezek a dolgok rajta. Azt viszont jól csinálja.
Lehet, hogy veszek én is inkább 1 Apple TV-t, és akkor 1 jó időre megoldottam ezt a szarakodást a streaming szolgáltatókkal.A gond azzal van, hogy még régebben legalább olcsók voltak a kínai márkák, és akkor elnézi az ember, hogy szoftverileg vannak korlátai, de mostmár nem olcsóbbak, mint a nyugati / dél-Koreai márkák.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Zizi123 #7825 üzenetére
Már dolgozik a tv, nemsokára írok
Aztán, hogy mit tartalmaz vagy mit javítottak rajta nem tudom.. Kérdezzetek és nézem.. Ha jól emlékszem akkor a gyors bekapcsolásnál volt olyan, hogy valami a képernyőn visszaállt mindig valami értékre, hiába lett beállítva.. (engem nem érintett, mert mindig a rendes bekapcsolás volt beállítva) -
nOvOp
senior tag
válasz
Zizi123 #7817 üzenetére
Amennyiben a francia oldalra gondolsz, akkor ott nem az SN-t kell megadni, hanem az Extra ID-t.
@riicsii123 : Itt nézz körül. Vagy írj a supportnak.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Zizi123 #4212 üzenetére
Ja, de a hangsúly a hisense szerint-en van
Amúgy ha az a borzalmas ultra smooth mod nem aktivalodna vissza mindig sunyiban akkor abszolute nem hiányozna frissites. Ha hazaerek szabirol majd kiprobalom meg ezt amit irtak hogy gyorsinditas off, aztan meglatjuk. Ha az gyogyitja akkor annyit meger a 10mp-el lassabb bekapcsolas. -
SztiviVander
addikt
válasz
Zizi123 #4208 üzenetére
Értem. Bár az szomoru hogy a hisense ezek szerint a 2020-as tv-t támogatja idei fw-el a 2021-esre meg jó az a tavaly októberi. Egyébként nem azt irtam hogy nem létezik M-es hanem a most azok mennek részre hogy nem nagyon van itt akkora menés, mert ugy hangzott mintha mindre lenne M-es.
-
dlor
tag
válasz
Zizi123 #4190 üzenetére
Persze ugyanaz a bajom igen. A filmek 24-en futnak ezért lesz filmszerű. Ezt szoktuk meg. Viszont nem úgy "folyik" a 24 mint amit megszoktam megszokhattunk. Lehet valami olyan képjavítást ami itt nincs.. ezért szaggatás érzés van. A smooth mű valóságát viszont nem tudom elfogadni mozifilmként. Természetfilmen jó, ott nem baj.A 60 fps mozitól is rámjön a kapcsoljuk ki érzés. Biztos ez a 60 fps mozifilm a jövő de nem nekem, mert már öreg vagyok.
-
-
Ferenczi Áko
addikt
-
yo.da
csendes tag
válasz
Zizi123 #3673 üzenetére
Felraktam kb fél órája, jobbnak tűnnek a színek, a dolby visionban minden kép javító kikapcsolva alapból. A local dimming még jobb lett szerintem. A netflixen a mindannyian halottak vagyunk sorozatot nézem, tele van gyorsan mozgó emberekkel eddig hibátlan. Ja u8qf m0117.
-
maverick_ss
csendes tag
válasz
Zizi123 #3435 üzenetére
Én is felraktam az L1103-ast (55A7500F) de ahogy nezem, rosszabb mint az elozo. Az a problema hogy nem figyeltem melyik volt az elozo szoftver rajta ( valami 700 valamennyi remlik, most banom hogy nem irtam le). Az L1103-al, a media stream lefagy gyakrabban mint elozoleg (szinte mar 1 vagy 2 video utan lefagy, semmilyen uzenettel, csak fekete kep; hosszabb Power es/vagy Exit gomb nyomasra eszre ter, de hogy rendesen mukodjon kell egy ki/bekapcsolas is), es a Youtube alkalmazas is lefagyott, ami eddig nem fordult elo. Meg maga a TV is mintha lassabb lenne, de ezt meg figyelem. Tobbi funkciot nem probaltam, nem is szoktam hasznalni.
Es elozo szoftver listat se talaltam sehol a neten, hatha latva az elozo verziokat rajovok hogy mi volt az L1103-as elott es tudnak downgrade-et csinalni ... :(
Media stream: kabeles halozaton keresztul, WIN10-es geprol, 720p es 1080p video, max file meret: 4,5 GB, MKV file. -
mihione
őstag
válasz
Zizi123 #3521 üzenetére
Igen,de egy csillagos egboltnal pont vannak olyan pontok ahol nem tudja lekapcsolni.Az u8qfnek asszem tobb fald zonaja van,de sztem ott is latszik erosen a kulonbseg ha egy mukodo zona mellett ott egy lekapcsolt,ez a blooming jelenseg.Mivel a mukodo zonaban nem lesz korom fekete a fekete.Egyebkent abszolut vallalhato kepe van a tvnek,engem legalabbis nem zavar.Akit meg igen az meg dobjon hozza meg 1x ennyit es kap oledet.
-
szeva000
addikt
válasz
Zizi123 #3435 üzenetére
Na, feltoltam a 1103-at, ez még rosszabb, mint a 1008
. Megpróbáltam nagy lendülettel megint.....na majd most bizta menni fog a NAS-ról egy UHD HDR
. hát jah... úgy befagyott az egész, hogy csak egy fekete háttér volt. totál áramtalanítanom kellett a tv-t, utána nagy nehezen elindult. Természetesen nem is megy még az 1080 HDR se nagyon, nemhogy valami nagyobb. Érezhetően lassabb is emellett a szoftver. Majd még a színekre ránézek, a 1008 legalább rendben volt ebben.
Ezért kár volt feltennem -
-
-
persil
nagyúr
válasz
Zizi123 #3266 üzenetére
Azt ertsetek meg, hogy az egesz univerzumban nincs ket ugyanolyan panel. Ha ugyanazt a tipust, ugyanabban a boltban, ugyanazon a napon veszed meg, akkor sem lesz ugyanolyan a panel es mig egyiken igy allitod be, addig a masikon amugy kell majd.
Az meg hab a tortan, hogy ami szerintem pazar es lefolyik a kijelzorol, az szerinted bunronda es egy percig sem tudnad nezni, illetve vice-versa.
Egesz egyszeruen netto hulyeseg azt mondani, hogy na ezt allitsd be es jo lesz, mert sokkal nagyobb a valoszinusege, hogy csalodni fogsz, mint annak, hogy nalad is pont ugy lesz jo.
-
válasz
Zizi123 #3266 üzenetére
Nem irigység.
Alapvetően több fajta panellel szerelhetik a tévéket. Ráadásul a színek erősségét mindenki másként tartja jónak. Én elsőre a PH! bemutatójában szereplő beállításokkal kezdtem. Nem volt jó. Aztán a egy német faszi a YT-n megmutatta a tutit. Az sem volt jó.
Én beállítottam magamnak a Prime videohoz. -
Márton
nagyúr
válasz
Zizi123 #3168 üzenetére
"realiztikusabba teheto a TV kepe"
De a nagy filmrendezőknek általában pont nem az a szándéka, hogy minél realisztikusabb legyen a kép a néző felé.. Épp ellenkezőleg: el akar varázsolni, egy álomvilágot megteremteni, ami csak rá jellemző. Ehhez pedig kell a 24p és majd az agyunk kipótolja a hiányzó infókat.
Nagy témája van ennek, google-zz csak rá.
Itt is elég "viccesen" néz ki a 60p-s verzió. Ki hogy látja?Ó, és köszi, hogy értelmes hangnemben tudunk erről diskurálni, ritka manapság
-
-
persil
nagyúr
válasz
Zizi123 #3170 üzenetére
Meg a bitangabbak is megallnak 20-30 kilonal, az meg gyakorlatilag a tesco-s szatyor egy felnott ferfi szamara.
Csak a fogasa/sulyelosztasa miatt tunik neheznek, ezert jon nagyon jol egy segito, hogy ha valahogy meg tudod fogni, akkor a masiknak eleg mar csak annyira tartani, hogy a billegest kizarjuk.
-
Márton
nagyúr
válasz
Zizi123 #3132 üzenetére
bocs, csak azt hittem korod miatt esetleg még járatlan vagy a filmes, mozis szabványokban, tv-s megjelenítésben, vetítőgépek világában, így nem hallottál még arról, hogy a 24p hozzá tartozik a mozis hatáshoz, ez képezi a "falat" a valóság és az illúzió között. Ezért elfogadható egy sporteseménynél, egy híradónál, esetleg természetfilmnél az 50(fél)kép/mp folyamatos mozgása, míg egy hollywoodi filmet sokak szemében nevetségessé tesz. Tehát normális az, hogy főleg gyors mozgásnál picit darabossá válik egy jelenet ez nem hiba, ez hozzá tartozik.
Megfelelő shuttert használva (180-as szabály) azért jelentősen csökkenthető a zavaró hatás, de pl. komoly rendezők, operatőrök eleve tudják, milyen látószögnél milyen gyorsan svenkelhet a kamera, hogy ne legyen már túl zavaró a 24 képből adódó kevés mozgásfázis.
A hiba az, mikor valaki ezt a 24p-ban forgatott filmet 50/60Hz-re állított kijelzőn nézi. Ott már rángat a film, pulzál, hol kicsit, hol nagyot. Na ezt nem bírnám nézni.
De ha - a sok tv-n létező - realcinema módon nézi, amikor is a tv képfrissítése is 24 (vagy ennek egész számú többszöröse lesz), ott nincs gond, és ez nem a tv hibája, hogy itt-ott remeg egy gyors mozgás.
-
szkutyi
addikt
válasz
Zizi123 #3134 üzenetére
Nem is álltam.volna bele az egészben ha nem azt írod hogy nem láttál még egy tv-t sem szaggatni, ugrálni....
Ha azt írod hogy nem láttál még tvt amin nincs 24p mozgás az más....amitől ti beszéltek hogy szaggatas, ugrálás, az brutális, mert én is láttam két hónapig 2 tv-n is!
Tudom, ismerem az rtingset, sőt...ezt amit linkeltem, naponta 3x olvastam át, mert láttam én is amit te, hogy mindenben jobb a hisense..
De!
Kiemelek párat 65" tv esetében:
Lócal dimming hisense: 180zóza
Sony xh900: 32 zóna...mégis hosszas tezst után egyértelmű volt: nem minden a szám..a hisense ezt a lócal dimming ez fényerő durva tolásával oldja meg és nem szembarát.a sonyn mocskos lágy a.local dimming és egy pillanatra sem látok rajta bloomingot..pedig csak 32....de persze számok törvénye alapján ebben nyert a hisense..,(100bol 28as fényerő használtam, mert az volt a kalibralt ertek nálam a hisensen)
Black level.: Mocskos nagy probléma hogy a hisense dobálta a black levelt...márpedig annak.nrm szabad változni, az annyi amennyit a panel tud, és ha nincs elalitva a tv, közelítenie kell a 64esnreferencia szinthez..márpedig számtalan videót csinaltam én is és haver is ahol van amikor 68, de volt amikor a 120at is alig verte...és igen tartalomnál igenis nagyon észre venni ha rossz a black level.
Fényerő..ebben is jobb a hisense...egyáltalán nem hianyzolom azt a fényerőt a sony-n.talan a kevesebb néha több alapon.
A színek szépek.voltak a.hisensen.talan szebbek is mint a sony-mon, viszont néha túlzott volt, hiába kalibralt volt és natív volt a szín
Es ami megjobban meggyőzött...egy percig nem bántotta a szemem.
Hisensen nem volt olyan film nézés én részem ahol nem bántotta a szemem a tv..nem tudom miért...mégegyszer írom a fényerő a.beka segge alatt volt a 100hoz képest, így is volt tökéletes, szóval nem az miatt fajdult meg a fejem és a szemem az tuti
Nem szeretek olyanba. Bele.menni hogy az enyém jobb, a tied szarabb,.mert tenyleg úgy van ahogy mondod!
Viszont én amiket le írtam tények, nem hasra ütött alaptalan dolgok,
Több hónap "munkám" van ezekben a b*ti tv-kben.
És hát a legutolsó ami legfontosabb: a gyári hiba..nem tudom kinek van kinek nincs, én nálam vót két tv, havernak ott a 3...ez engem igazol szerintem, plussz a gyarto miutan megírtam nekik hogy miről tudok miről nem, szó nélkül markavedelemből jött az utalvány -
Andris...
tag
válasz
Zizi123 #3135 üzenetére
Olyan szakmai specifikációkról beszélgettetek, amikhez egyáltalán nem értek, és sokszor az adott hozzászólásban nem volt egyértelmű (nekem), hogy most ez melyik "oldal" épp.
Én nem értek hozzá, őszintén nem is akarom beleásni magam ebbe. Csak szeretnék egy jó tévét. Ezért is szeretek komolyabb műszaki cikk beruházás előtt kicsit kérdezősködni itt a prohardveren. És tök jó, hogy a témában nálam sokkal jártasabbak csomó jó tippet adnak, olyan dolgokat említenek, amik nekem alapból eszembe se jutnának vásárlás előtt.
-
szkutyi
addikt
válasz
Zizi123 #3122 üzenetére
de megértem ember két hisense tv volt nálam 2 hónap alatt..értetek meg, sokkal roszabb a mozgás rajta ..pont most néztem meg a Dune egy jellegzetes mozgásos jelenetét amit le is videoztam a hisensen ..
Hat....ott majdnem elhanytam magam...sonyn a rendes 24p szaggatast látni!ami oké!!!mert ez ilyen ..ennyi kepkockaval vettek fel .... -
szkutyi
addikt
válasz
Zizi123 #3100 üzenetére
Hűha itt zavarok vannak a fejben.mar bocsi.
Tök mind1 hány hz panel van benne, akár Ha 1800hz a tv, és egy média lejátszó neked 23.976hz-en adja ki a.jelet, és smoot offolva van, akkor az márpedig ,23,976hz lessz!.nem 60, nem 120, de nem is 1800.... Akkor lessz nagyobb, ha a smooth be van kapcsolva..de az teljesen más eljárás!
Az hogy neked volt egy Sony tv-d,ami ha jól emlékszem kb 3-4 éves, és szaggatott...hát nem is tudom...vagy egy olcsóbb kategória, vagy pedig valami nem volt jó!
Nekem itt a Sony, nem a legolcsobb kategória (xh900)
Dr ott van haver x95j sonyja is, nem szaggat!
Nem szabad hogy szaggasson!NEM SZABAD....
Amint mondtam! Nagyon szivessen vendégül látlak, megmutatom,ezt nem azért mondom hogy, ezzel akárkit is át verjek! Attól én nem leszek több..ez tény. -
Márton
nagyúr
válasz
Zizi123 #3100 üzenetére
de nincs real cinema/valós 24p mód? (nevezzék bárminek)
Egy szutyok 42-es 10 éves LG-men is volt, és a 24p filmek szépen mentek, nem pedig a kadenciahelytelen (de szép szó) 60Hz-en. Persze a 24p-ből fakadó darabosság megvolt, de az konstant, nem olyan mint 60Hz esetén, hogy van amelyik képkockát 2x jeleníti meg, a következőt meg 3x. Attól én is kiborulok.
De komolyan 2021-ben nincs a Hisensnek valós 24p módja a tv-iben?! -
mihione
őstag
válasz
Zizi123 #3095 üzenetére
Azért nem smooth mert nincs rá natív 120 hz-es tartalom.Ráadásul HDMI-n se fogad 120 hz-et szóval még ha pcn játszanál rajta akkor se lenne meg natívban csak 60hz.A monitoron meg már 144hzen van renderelve minden.A filmek pl 24 hzen vannak forgatva, ezt simitaná ki a smooth motion.
Én ezért nem az u8qf-et választottam végül...mert ott a 120hz de valójában nem tudod kihasználni rendesen.Ezt a 3-as és lágy beállítást még nem néztem de meglesem,köszi!
-
mihione
őstag
válasz
Zizi123 #3093 üzenetére
Lehet csak az egyéni smoothnal van ez a bug.Az viszont fix hogy nálam is csak netflix alatt tűnt fel,máshol nem állította vissza magát.
Próbáld meg a smooth motiont egyénin,első 5-ös értéken a második 0.Nekem ez már egész jó így,a kép smooth és az általad írt akadások is nagyon ritkák.Valaki írta az AVS fórumban hogy az új firmware és smooth motion 3 és 0 beállítással már teljesen megszüntek az akadások.De olvastam olyat is hogy a fast bootot kikapcsolva sokat javult az általad írt smooth motion alatti megreccenés,akadás is. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Zizi123 #3074 üzenetére
Nekem is az L0714 a legfrissebb amit talált az Extra ID alapján, de nem rakom fel még egyenlőre, mert ha rákeresel itt a fórumon a kifejezésre, írta egy fórumtárs, hogy szarabb lett a tv...
-
mihione
őstag
válasz
Zizi123 #3078 üzenetére
Es ha be van kapcsolva tovabbra is vannak akadasok a kepben?
Fast boot hiba:bekapcsolod mondjuk egyenire a smooth motiont,kikapcsolod a tvt,majd ujra nezned,elinditasz valami netflixes tartalmat es alap smooth motionre allitja magat,eszreveheto mert nagyon szappanoperas lesz a kep.Es ezt minden ki-be kapcsolasnal eljatsza,ha kikapcsolod a fast bootot akkor mar nem allitja vissza magat. -
-
mihione
őstag
válasz
Zizi123 #3012 üzenetére
Nekem is van rakotve pc de en nem vettem eszre ezt amit mondasz,elotte ugyanigy egy samung tv volt radugva nem latok a ketto kozt kulonosebb elterest mozgasban,ha nem 60hz-en fut azt egybol eszreveszem mert ugy valoban "akad"
Mondjuk nekem nem u8qf van csak sima 60hzen u7qf
-
szkutyi
addikt
-
mihione
őstag
válasz
Zizi123 #2994 üzenetére
Egyebkent igen,egy reszet megfinansziroztam a banyabol befolyt osszeggel
Tenyleg jol elcsesztek a mozgasmegjelenitest az oszes hisense modellnel,de kikapcsolva meg hianyzik a smoothsag,ugyhogy marad igy.Amugy az a vicc h f1-et neztem vasarnap es ott tok vaj volt vegig
Majd talan 1x szoftveresen javitanak valamit rajta...Ezt az egy dolgot leszamitva pedig baromi jo kepe van,szoval nalam tuti marad 220k-ert meg igy is best buy volt szerintem.Neztem a tcl65c728 is,de fenyeroben karcsu.Az es egy u8qf keresztezese lenne a best
Nalam a clear motion pont az ellenkezojet teszi ha be van kapcsolva ...villog a kep es dimmelve van.
-
milan26
senior tag
válasz
Zizi123 #2988 üzenetére
Nem tudom, mire kellene a vidaa account. A plex az egyetlen értelmes alkalmazás rajta, de az azt hiszem alapból fel van telepítve. A másik a beépített média lejátszó, az nem olyan kényes a formátumokra mint a plex, de nem működik rendesen csak a windows bépített dlna szerverével. plex dlna szervere szintén nem látja a furcsa kódolásokat, UMS szerver meg akadozik.
-
válasz
Zizi123 #2988 üzenetére
Képminőség javítás Egyes részei csak regisztráció után működnek.
Az Amazon Alexa szolgáltatásai csak a VIDAA-n keresztül működik. Kb 100.000 skill (app) érhető el rajta keresztül. Időnként nyafog, hogy válasszak más eszközt a kért skillhez, de sokat végrehajt a tévén is.
Illetve minden elérhető, amire egy személy asszisztens képes. Ha Alexa kompatibilis az autód, szólhatsz neki, hogy indítsa be a fűtést. -
SpongyaBob
veterán
válasz
Zizi123 #2925 üzenetére
Szia!
Elvileg a jobb felső sarokban logoval jelzi, hogy HDR vagy DV amikor elindul a tartalom, de a gyakorlatban nem mindig. Ezt ùgy ellenőrizheted, hogy beàllítàsok-->kép-->képmód. HDR vagy DV tartalomra vonatkozó beàllìtàs lesz illetve SDR-nél sima standard lehetőség.
-
persil
nagyúr
válasz
Zizi123 #2882 üzenetére
Gondolhatod mennyire hiteles az az 1 darab tapasztalat.
Komoly mintavetel...
Kozben a tobbi x ezer/szazezer tulaj meg koszoni szepen es szuperul van a tv-vel.Szart meg ki lehet fogni mindenbol.
Egyik sem "szar" csak a kollega kifogott egy hibas peldanyt. Az altala felvazolt problemat eddig a forumon senki nem tamasztotta ala.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Wise (ex-TransferWise)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest