Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gambeca
tag
Mivel diódákról van szó, semmit nem mért a multiméterem (egyszerű mérőműszer), viszont sötétben ha egy ledet mértem akkor éppen hogy, de világított. Ebből kifolyólag végig mértem a 40 ledet egyesével és három nem világított.
Az összes led sorba van kötve, egyenként 3 volt feszültséget kapva, ami össze adva 120volt.
A led csíkon van egy típus szám, az alapján be is tudtam azonnal azonosítani, hogy mi kell bele.Egyszerűbb megoldásnak kínálkozik hogy a három lehet kicseréljem, és sokkal olcsóbb is lenne, de ha kompleten cserélem, akkor a háttér világítás teljesen új lesz benne.
Csak hobbi szinten foglalkozom vele és a saját tapasztaltaimra támaszkodok.
-
Kiskutya
veterán
-
jovás
aktív tag
Sikerült megcsinálni a TV-t szeva000 fórumtárs hathatós segítségével,
innen is üdvözlöm.
Először egy MstarUpgrade.bin alap fw fájlt kellett rakni a penre, utána tv kihúz, pen bedug,
a távirányítón folyamatosan nyomni a power gombot a tv-re irányítva és úgy bedugni a tv-t.
Na elindult a frissítés, kb. 3 percig 0%-on volt, azt hittem hogy lefagyott, de kb. 6 percig tartott a dolog, utána kikapcsolt a TV, és utána semmire sem reagált, mindig egyet villant a bekapcsolásnál a piros led a TV-n és utána semmi életjel. Ezután egy usb_MICALIDVB6886_U4.bin fájlt raktam a penre, és azt ugyanúgy kellett indítani mint a másikat, kb. 10 mp. után villant egyet a piros led, utána elengedtem a power gombot, és vártam. A képernyő mindvégig tök sötét volt, azt hittem már kuka a TV, de kb. 7 perc után megjelent a Hisense logo, és elindult a TV alap beállításokkal, minden alapon volt, viszont az előzőleg megkeresett csatornákat nem felejtette el.Így a legfrissebb, 1108-as verzió került fel. Minden frankón működik a TV részén, viszont bedugtam egy pent egy "virágboltos" filmmel, (Bosszúállók végjáték) ez viszont folyamatosan lefagy, majd megnézem hogy a pen miatt, vagy a "kölcsönzös" filmet nem bírja.
Még egy dolog, a fiam rádugja az új X-Boxot, és azt írja a box, hogy ez a TV nem támogatja a 120 Hz-et, pedig a Hisense oldalán az van, hogy a panel 120 Hz-es. Direkt ezért vettük ezt a típust, mert elvileg 120 Hz-es. Ja, és a TV hátulján mind a 4 HDMI kimenetnél 4K@60Hz-van írva.Ez így elég bosszantó.
-
-
arabus
addikt
Értem én hogy kivűl megszáradt na de a pára ugyanugy megolt benne is.
Főleg nem szoftvert frissiteni igy.
Várjál vele reggelig.Ne kapcsold be!
Linkeltem egy pár hozzászólással előrébb a linket a legfrissebb firmware van rajta.
Készits egy usb2 pendrivot fat32-re formázva tedd rá a .bin fájlt.
Dugd be reggel a tv-be és akkor dugd be és kapcsold be a tv-t.
Ilyenkor egyből a szoftwerfrissitéssel kezdi a tevékenységét.
Hátha legalább a frissités elindulna.
Akkor talán van esély hogy feléled.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest