- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
En egy 65u7qf-et csiptem meg euronics black friday akcioban 220k-ert,annyiert jo vetel volt.Csak sajna mar egyre kevesebb elado lesz ezekbol,az uj hisensek meg nem tul jok ips panellal,tclek nem rosszak (spec.alapjan) foleg c728(de hdr fenyeroben sehol sincsenek meg az u7qfhez kepest sem.Vadasz egy u7-u8qfet ha meg van,vagy ha nincs en mar lehet varnek vele egy picit hatha lesznek mar jo arban oledek jovore.
-
Danex
addikt
Ha minden jól megy a héten érkezik képernyő kalibrálóm és remélhetőleg sikerül valami pontosat kihozni belőle.
Bár ugye ami látványos az a soap opera effekt, az mindenkinek más ami bejön (de hivatalosan off / Film), a kalibrált képet meg az átlag felhasználó először fakónak látja, mivel kb minden is túlszaturálva jön ki.
De ahogy néztem mind a sima adásnak, mind a hdr és mind a dolby vision jeleknek külön beállítása van, ezt azért jó tudni, mert gyakorlatilag ezzel a 3 különböző móddal netflixen simán lehet találkozni. -
Egy kis elmélet az USB2 adatátviteli sebességéről.
Az elméleti maximum 480 mb/s azaz 60MB/s
A gyakorlat azt mutatja, hogy régebbi merevlemezekkel 35MB/s adatátviteli sebességet lehet átlagosan elérni.
Ez 2.100 MB/perc, ami 126.000 MB/óra.Az USB2 adatátviteli sebessége kevésbé optimális esetben is 100GB/óra.
-
Ferenczi Áko
addikt
No, mint előttem többen is írták, saját belső lejátszójával használom én is, 50+ gb-os HDR 4K filmeket is gond nélkül lejátszik. Majd holnap megnézem mit kezd a Gyűrűk Ura Király visszatér filmmel. 136 gb.. 😅 Emellett Ps4 Pro van rákötve, élvezet játszani rajta. Ennyi :)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest