- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
válasz
Begbiebike #3000 üzenetére
Milyen beallitasokkal hasznalod a Dolby Vision-t?
-
pethYeti
addikt
válasz
Begbiebike #3000 üzenetére
Köszi, én is átraktam nappali film/mozi vagy akármi is a neve módba, illetve a színhőmérsékletet warm2-re.
-
Tibiti
újonc
válasz
Begbiebike #2742 üzenetére
Nekünk 65A7500F van. A saját menüjéből sem gond a tükrözés (mi Chromecast-tal használjuk jelenleg). Rádobtunk még egy Denon DHT-S316-os soundbart (ARC-vel). Külső médiaeszközt egyébként nem használunk, Telekom Set-top-box, saját appok és tükrözés. Tökéletesen működik. A Bluetooth-ja is kiváló (Sennheiser CX True Wireless fülhallgatóval). A helyedben rohannék megvenni... Alapszinten a VIDAA jó, (Google Asistant alapfunkciók és Alexa is működik). Nézem a Me-Go-Go alkalmazást (ex-szovjet zóna országainak orosz nyelvű csatornái és töménytelen mennyiségű orosz meg régi szovjet film... A Berlini Filharmónikusok Digital Concert Hall nevű appja (4K) szaggatás nélkül, tükéletesen megy. A Soundbar 'Music' beállításával gyönyörű a hang....
-
Bear16
csendes tag
válasz
Netflix, youtube megy saját appon (Dolby Visionnel), átküldéshez venni kell egy TV boxot, nekem a Mecool KM2 nagyon bejött, itt a lista a továbbiakról:
[link] -
Recon666
Közösségépítő
válasz
Szia! Hbo go az tuti nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest