- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelikocc
senior tag
válasz
JoolsNOS #6244 üzenetére
Én nem tudok hozzászokni a smoothoz, ez a veszély nem fenyeget
és amúgyis az első bekapcsolás után kerestem hogy kikapcsoljam.
A tegnap egy teljes áramtalanítás után kikapcsoltam a smoothot és láss csodát már nem akadozik. Ez is valami bug volt, mert tényleg nagyon zavaróan akadozott, nem csak azért mert hozzászoktam volna a smoothoz..
Így már tényleg jó minden.
Az Apple TV is mostmár szépen tudja állítgatni magának hogy éppen hány Hz-es jelet küld ki a TV-nek és nem zavar bele a TV okossága.@sniper elite:
Pont ugyanilyen TV-m van, bár csak 3 napja, eddig nem vettem észre ilyesmit... bár FIFA-val még nem próbáltam, azt csak pár nap múlva fogom tudni kipróbálni. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
JoolsNOS #5742 üzenetére
Most már berendeltem ezt az LG-t. A Hisense termékoldala sem győzött meg, valahogy olyan "gagyesz" feelingje van. Bár még lemondhatom a rendelést...
-
Kiskutya
veterán
válasz
JoolsNOS #5722 üzenetére
Engem a frissítési mizéria is idegesít. Nálam pl autómatán egyáltalán nem frissít amit még el is néznék mert nem nagy cucc manuálisan feltenni egy újabb szoftvert már ha valahonnan le lehetne tölteni de nem lehet.... A support meg nevetséges. Ettől függetlenül a tvt szeretem!
-
kelly416
veterán
válasz
JoolsNOS #5440 üzenetére
Na ez az. Pedig a qled a foltokban működő, szabályozható háttérvilágításával lehetne közel olyan jó fekete, de nálam ha konstans fekete képet teszek ki, akkor is felhő es bevilágítás van. Képjavítókkal és képjavítók kikapcsolásával is ez van, csak az automata háttérfeny a fekete képnél elhalványúl és halvány lesz a felhő.
Tuti, hogy a következő tv oled lesz még ha kisebb is, vagy megvasárlás után azonnal bekapcsolom és elállok a vásárlastól ha kicsit is ilyen. -
xtend
senior tag
válasz
JoolsNOS #4987 üzenetére
Asszem megvan!
A picture > picture mode settings > backlight legyen off és lépj abban a menüben egyet le, ekkor egy csúszka jön fel ami alapból 50% áll, ezt vedd fel 100-ra és akkor nem fog elsötétedni a sötét jeleneteknél.Mondjuk elég gáz hogy ha nem veszed fel 100%-ra csak off-ra állítod akkor is csinálja a sötétedést mintha low vagy high-on lenne. Kicsit furcsa hogy nem elég kikapcsolni még fel is kell húzni 100-ra. Ez van
-
HF77
őstag
válasz
JoolsNOS #4439 üzenetére
hát megpróbálhatod a kontrasztot nullázni, hátha....képbeállításnál én is dinamikusat használok, és minden ok, és az elvileg nem is produkálhat ilyet!(persze más típus)
amúgy első beüzemelés óta jelentkezik vagy miután Te állítgattad?
max lőd vissza gyári alapbeállításra és nézd meg úgy! -
McDoug6lak
tag
válasz
JoolsNOS #4296 üzenetére
Természetesen csak képletesen írtam ezeket az app indulási időket
Nekem pl a mi box is egyből indítja a youtubot, Illetve smarttube-t, (mert miniferizés, meg kormányzati propaganda harsonaszólamok nélkül nekem nyugodtabbak a mindennapjaim
) Sajnos vida alatt erre sem nagyon van megoldás
Milyen készüléket birtokolsz? A távkapcsival jóban vagytok?
-
McDoug6lak
tag
válasz
JoolsNOS #4293 üzenetére
Igazából nincs vele baj, csak felhasználói igények mások mindenkinél... Nekem a gyorsaság nem szempont, mert kb. nem érdekel, hogy fél vagy 1 másodperc alatt nyitja meg az appot, már ami éppen van
A HBO és egy normális médialejátszó (MX Player, KODI) hiánya viszont jobban zavar(t), mint a sebesség. De természetesen igazad van, egy tv rendszernek nem lenne ez olyan rossz, ha picit foglalkoznának vele... Mondjuk nekem a távkapcsoló sem a szívem csücske. Lehetne ezt még ragozni, de az tény, hogy ismét megvenném ugyanezt a tv-t, mert képminőségbe mindenért kárpótol, a rendszer meg áthidalható.
-
-
dropi
senior tag
válasz
JoolsNOS #3915 üzenetére
Csak úgy, ahogy Ferenczi Áko írta. Ez engem is nagyon idegesít! Hogy miért nem lehet egy HDR jelet megvillantani, nem is értem... Gondolom nem az évszázad programozói trükkje lenne, főleg h DV-nél sikerült megugrani ezt az akadályt
-
Proliant
csendes tag
válasz
JoolsNOS #3810 üzenetére
Aham... köszi a próbát, kár érte, pedig jó lett volna ha így megy.
Azt még be tudnád ide esetleg dobni milyen firmware verzióval nézted és hogy ez az az oldal milyen user agent-et ad vissza?
https://www.whatismybrowser.com/detect/what-is-my-user-agent/ -
KD6-3.7
őstag
válasz
JoolsNOS #3793 üzenetére
Persze!
Mindegyik egyénileg testre tudod szabni és automatikusan mentődik a beállításod. Tehát az esti képmódól is tudsz nappalit csinálni csak felhúzod a fényerőt. Bármelyiket bárhogyan. Bár nem ismerem a te modelled, de ez általában minden márkánál igaz. Csak fantázia neveket adnak neki és gyárilag beállítják - általában túlzóan sz*rul. Nekem van a “standard” xboxhoz, cinema módok meg nappali-esti filmezeshez. Ugyan így állítgattam a HDR tartalmakhoz is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ford topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest