- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cipas
tag
válasz
kispal87 #8156 üzenetére
Igen,azt tudom,de így hogy hisense tévén van, valami oknál fogva a Bluetooth csatlakozásba bele zavar maga a tv ( szerintem szoftvere).
Lg tévével volt előtte,illetve azóta Samsungon is kipróbáltam családba elvittem a Soundbart, 20-30 X ki be kapcsoltuk, tökéletesen csatlakozik a soundbar a tévéhez, és úgymond önmagához is. -
SztiviVander
addikt
válasz
kispal87 #7421 üzenetére
Az csak akkor jelenik ott meg ha engedélyezve van a plex szerverben a dlna funkció is. Olyankor dlna -n küldi a cuccot és a TV-n nem a plex app hanem a tv saját media playere játsza le a direkt stream-et. Én is többnyire azt használom mert sokkal gyorsabb mint a plex app, amit nem ismer a TV azt szoktam plexben átkódolva nézni. De én mondjuk nem a plex dlna -ját használom mert az csak ilyen van benne mert legyen, de nagyon buta is meg lassú is. serviio az jól konfigurálható és gyors.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
kispal87 #7421 üzenetére
Átkódolásnál nem csak a sever terhelődik, hanem a képminőséget is ronthatja. Ezt csak végszükség esetén ajánlott használni, vagy ha pl. valami mobil eszközre stream-elsz, ahová a sokkal alacsonyabb minőség is megteszi, de akkor azt meg ahhoz az eszközhöz úgy kell beállítani.
Eddig én nem vettem észre, hogy a bemenet választó->tartalom megosztásban ott lenne a Plex server nekem, de majd kipróbálom. Bár nálam úgyis a TV Wi-Fi-je a szűk keresztmetszet valószínűleg.
-
Kornel
veterán
válasz
kispal87 #6880 üzenetére
Ne magyarázzuk már meg, hogy miért jó az, hogy nem tudja azt a TV, amit papíron tudnia kell.
A meglévő hibakódokról is ez a véleményed?
Az, hogy miért nem álltam el pedig megtalálod, ha visszaolvasol itt.
(A hivatalos listaár felét úgy is megéri, ha tényleg csak kijelzőnek van használva, mivel egy LG C2 panel van benne).
-
Kornel
veterán
válasz
kispal87 #6878 üzenetére
Vicces vagy.
Itt is először én írtam le, hogy mit produkál a belső lejátszója, amit más is megerősített.Nekem pedig a DV kiemelt szempont, még a HDR10-hez képest is ég és föld a különbség egy LG C2 panelen (=A85H / A9H).
Egy normális SW-t kellene tudni hozzá írni, ha már nincs semmilyen 2nd party app rá.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
kispal87 #6747 üzenetére
Ja igen erre már én is emlékszem. De ezt csak az első HDR-es videó lejátszásánál dobta fel nekem, utána már nem. Ezek szerint akkor tényleg HDR->SDR konverzió van. Az viszont furcsa, hogy az előfizetés esetén is azt írja, hogy az lesz, tehát akkor sem HDR-ben fogja lejátszani, én legalábbis ezt olvasom ki a szövegből. Pedig a Plex biztos tud HDR-t, meg a TV is, így akkor nem is értem miért. De amúgy ha tényleg HDR->SDR konvertálás van azt akkor a Kliens végzi, nem pedig a Server.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
kispal87 #6743 üzenetére
Én úgy emlékszem közben direkt néztem a Plex Server-en, de "Közvetlen adatfolyam" látszott, tehát nálam nem konvertált semmit. Aztán lehet, hogy a Kliens viszont már konvertált, pl. a HDR-t SDR-re, de ez utóbbit nem nagyon hinném. Meg nem is "reklamált", hogy ehhez a videóhoz előfizetés kellene, mert HDR.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
kispal87 #6606 üzenetére
Marhára idegesítő, mikor megnyitom a Devices menüt, akkor nem is lehet addig benne semmit sem csinálni/látni, amíg kész nincs ezzel az irgalmatlanul hosszú listával. De mégis mi a fene okozhatja? Az összes többi eszközt a hálózaton pedig mindig csak 1x listázza ki, ezért is érthetetlen.
-
SztiviVander
addikt
válasz
kispal87 #6298 üzenetére
Egyrész ha jól olvastam itt az újabb fw-el lesz elérhető az appletv. Másrészt nem lenne baj ha kijavítanák hogy a gyorsindítást lehessen használni, úgy hogy nem cseszi el a forrásonkénti kép/hang beállítást meg nem kapcsolja vissza állandóan az ultra smoth-ot. Bár ha ennnek az az ára hogy közben elrontják a média lejátszót akkor induljon lassan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged