- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
airmax_2.0
tag
Én NFL szoktam nézni általában, de más sportokat is... az atlétikától a női kézilabdáig...
(én mondom, hogy számít a méret 65 collon egész más az élmény... pl az oldalvonal mellett álló Pete Caroll edző mögött táncoló cheerleader is gyönyörűen nézhető...
)
Az u8qf színeit fényerejét már nem is említem, de a sportoknál (amit hd-ben nézek szinte kizárólag) a 4k-ra konvertálás remek, a 120 Hz miatt a mozgások simák... Pont a sport miatt nekem clear-re van állítva a mozgás megjelenítés. (ami ugye a közbeszúrt plusz képek miatt simul...) nyilván itt sokan teljesen kikapcsolják, főként 4k HDR input esetén teljesen érthető, de hd tv sportadásoknál szerintem jól jön... Nyilván az u7gf nem 120 Hz-es és tudom a kérdés arra vonatkozott...és arról nem is igazán tudok nyilatkozni, de mind tesó szerintem az sem lehet rossz... -
sz_abika
addikt
Én EB/Olimpiára vettem: rendben van a kép, annyira durva fényerővel operál és élénk színekkel, hogy kilóra megvesz. Nincs az a klasszikus utánhúzás, de a pályaszéli táblákon ha mozgó szöveg megy, akkor érezni azért hogy nem egy Sony Bravia.
Ja és a timeshift (USBről) felejtős, szóval ha pössenteni kell és nagyon néznél valamit akkor siess
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Renault, Dacia topik
- Bittorrent topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyomtató topik
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged