- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Piftuka #1155 üzenetére
"Ezek kombinációjával megalkotta a jelenlegi egyik legjobb "dimming" megoldást a piacon. A tesztelők egyöntetűen az élre sorolták a végeredményt, a SONY, TCL és Samsung tévéi ellenében, gyakorlati használat mellett. A Q90 van vele "egálban"."
Ugyan nagyon regi komment, de az engem leginkabb zavaro jelensegre a legteljesebb valasz.
Viszont. Ha ez az egyik legjobb dimming megoldas, akkor azonnal fejezze be az emberiseg a tv gyartast es hagyjuk az egeszet a francba. A legvadabb remalmaimban sem merem elkepzelni milyen lehet a legrosszabb.U7QF-et vettem, ha nem filmezunk, akkor jatszom rajta, series x-en.
Tegnap volt egy atvezeto az egyik jatekban, ahol koromfekete egbolton tuzijatek volt(pc-rol tudom, hogy kell kineznie a jelenetnek). Na most a szep, mely feketet talan nehany centin lehetett elvezni, mert a piacvezeto dimming miatt kb az egesz egy szurke felho volt.
A local dimming felcsavarasa oke(bar sokat nem javit a helyzeten), de ezen felul mivel lehetne javitani a jelensegen?A masik problemam, hogy fekete es szurkesebb hattereknel nagyon "savos". Ha tokeletesen a "tv kozepen ulok", akkor nagyon latszik a ket szelen. Ezzel lehet valamit kezdeni? Mintha par centis csikonkent valtozna nehany arnyalatot feketebol szurkebe. Aktiv jatek es film kozben kulonosebben nem latszik, csak ha nagyon akarom, de amikor homogen hatter van, ott nagyon zavaro.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Piftuka #2163 üzenetére
Ha van Jack (fejhallgató) kimenet a TV-n, akkor nagyon olcsón és nagyon hathatósan lehet ezen segíteni. Szinte bármi, de az említett kb. 12K-s Genius hangfalpár is már elég nagy előrelépés lenne. A kérdés, hogy ha a media lejátszóra kötöm, akkor a TV-hez is kell valami az adásokhoz, vagy ha csak a TV-re kötöm, de itt nem tudni mennyit redukál a hangminőségen maga a TV... No de ezt mondjuk ha már megvan a TV, akkor könnyen ki lehet kísérletezni.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Piftuka #2096 üzenetére
Néznék (ill. akinek veszem) médialejétszóról azért 4K / HDR anyagokat is. De még erősen gondolkozom. Az 40A5100F-ről eléggé vegyesek pl. az ExtremeDigital-os vélemények, míg a 43A7100F-ről szinte csak jókat írtak. És persze az ár különbség is számít. De gondoltam itt "szakértőibb' véleményeket is kapok.
A hangszóró dolgot később egy olcsóbb Sounbar-al is lehet orvosolni gondolom. Vagy ott az Audio Jack, amire kötnék egy pár jobb PC-s hangfalat. De képminőség itt most az elsődleges kérdés... -
attilla84
tag
válasz
Piftuka #2036 üzenetére
Szia! Olvastam igen, köszönöm a hosszú, alapos és kielégítő választ!
Még egy kitérőt teszek, és ha nem lesz elfogadható a TV-adás, akkor az ajánlott Sony-t (WF665) veszem meg.A U8QF-et visszaküldtem. Most próbálok egyet ezzel (43PUS8505), ez IPS. Venném az 50"-ost, az VA-panel, de abban reménykedem, hogy a kisebb méret miatt, hátha jobb lesz azon az SD-HD-adás, mint a nagyobb 50-es panelen. Aztán remélem ha ezek igen, az IPS-is beválik. Itt még előny nekem a jack, a forgatható középtalp és az ambi is megtetszett.
Amúgy van valami olyan dolog, hogy a kisebb felbontású tartalmakra IPS/VA-panel ajánlottab, vagy ez teljesen mindegy ebből a szempontból?
Azért próbálok még egy 4k-s panelű TV-t, mert igaz, hogy 90%-ba TV-adásra kell, de néha azért megnéznék ilyen tartalmakat is. Ha ez sem válik be, de amúgy rendben van vele minden, nem hibás, akkor átveszik tőlem. És ha ez sajnos be kell következzen, akkor veszem meg a FHD Sonyt és kész, sajnos ez van
. Inkább legyen FHD és számomra szép, mint 4k TV és hányszor ránézek mindig ezeken akadjon meg a szemem és bosszantson.
-
Talib21
tag
-
Talib21
tag
válasz
Piftuka #1983 üzenetére
Ennyire nem durva de hasonló, ráadásul most azt mondják, hogy egy idő után, mondjuk 5-10 perc néhány adó jó lesz, úgyhogy szerintem a kábellel nincs gond. Arra jutottak, hogy visszaküldik, mert nem tetszik nekik a va panel betekintési szöge sem(pedig felhivtam rá a figyelmüket
) úgyhogy mondtam vegyenek egy ips paneles Philips - et ambilighttal, szerintem az jó lesz nekik, főleg hogy a tv adás fontosabb.
-
Piftuka
veterán
válasz
Piftuka #1983 üzenetére
Amikor a fenti adásminőséget lefilmeztem (hogy meg tudjam mutatni a UPC szervizesnek), akkor ilyen értékeket "dobált" a tévém (SONY 55W809c):
Amikor ilyen a kép, akkor jellemzően a jelminőség és/vagy jelerősség nem megfelelő. Annak persze több féle oka is lehet. (Esetemben a több évtizedes, elöregedett alu-réz kábel az utcában.)
Az egyértelmű, hogy a "Samsung H6400" és a "Hisense U7QF" más tuner-t használ. A jelek szerint utóbbi nagy valószínűséggel kevésbé jól erősít.
Ám ezze legyütt is... én is a szolgáltatónak jelezném. Ők tudnak állítani a külső jelosztón, és a házon belül is (osztó, csillapító, kábel cseréje, stb.), ha szükséges.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Piftuka #1941 üzenetére
Lemértem pontosan, 280cm a nézési távolság, ennyire van a fejünk a képernyőtől. Ide lehet, hogy elég lenne az 55".
#1942 HEAHEA
Az asszony szerint a 65 hatalmas és az 55U8QF olcsóbb, ezek az ő szempontjai
Én meg nem tudok dönteniRészlet biztosan nem lesz és OLED sem
Főleg, mert tunyacsáptól hallottad -
rainman72
nagyúr
-
dniki88
tag
válasz
Piftuka #1756 üzenetére
Szia
Ugyanezen a végponton, ugyanezen kártyával 2 készüléknél sincs hiba.
Visszavittem a tv-t kicserélték, de a hiba fennáll.
A tv jelerősségre 100, minőségre ~93-96-es értékeket ír ki.
Amelyik csatornákhoz nem kell a kártya, ott is hasonló értékek vannak, gond nélkül.Még egy észrevétel: a csatornák képminősége függvényében változik a hiba mértéke. (Spiler2 1080i-ben jön, nagyon rossz, viszont amelyik nem Hd ott nem ennyire látványos.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Piftuka #1757 üzenetére
Tudom, láttam (csak sajnos nincs rá hitelajánlat.. :( )
Nem lett volna semmi habozás, csak szerettem volna még garanciát vásárolni, de azzal együtt nem fogadta el az online hitel igénylést, aztán gondoltam hétfőn majd telefonálok és intézem.. Egyébként összesen 4 db volt nekik országos készleten, ami az eladó szerint kiállított darab, így picit megnyugodtam, hogy nem egy olyan tv-t veszek, ami 1 éve megy napi 12 órában.. -
gyuromoj
veterán
válasz
Piftuka #1725 üzenetére
Tudom, öcsémnek azt rendeltünk 55-ős méretben.
Szamomra nagyon kellemes meglepetést okozott, egy cirka 10 éves plazma után.
Viszont magamnak első sorban oledet akartam, de ezután lehet maradnék ennél a márkánál, csak kicsit jobb megoldásokkal.
PS5, 4k remux, YT, Netflix, Telekom TV lenne a fő felhasználás. Szóval hdmi 2.1 es nativ 10 bites panel amikből nem szeretnek engedni. -
Fuzke89
lelkes újonc
válasz
Piftuka #1659 üzenetére
Köszönöm köszönöm.
Olvastam itt is már Tőled, hogy az amerikai piacra gyártott H9G = európai piacra gyártott U8QF egyenlet nem teljesen igaz.
A Youtube tele van olyan videóval és teszttel, ahol odáig voltak a H9G-től. Ellenben Vincent Teoh kerek perec elmondta, hogy az európai modell azért nem annyira "csecse", mint az amerikai.
A videó alatti komment szekcióban vérre menő csata dúlt, hogy mivel a két modell legfontosabb számai (nit, kontraszt, Hz, 180 zóna, proci, miegymás) teljesen azonosak, KIVÉVE a 10 bit VS. 8 bit + FRC, ezért mi emberi szemmel nem nagyon tudjuk észrevenni a különbséget. Mások meg persze azt mondták, hogy hiába a szinte azonos felépítés és jellemzők, a H9G sokkal, de sokkal jobb (vagy éppen kevéssel, de mindenképpen jobb), mint az U8QF.Most akkor ezzel mit lehet kezdeni? Észrevehető a különbség szabad szemmel? Mert az én szememben nincs mérőműszer, ami alapján kijönnek a "teszt számok".
Egy szó, mint száz: azt a mérhetetlen sok elismerést, amit a H9G kapott... szóval azt át lehet ültetni az U8QF-re is?
Mert arról kb. az a konszenzusos vélemény, hogy mid-tier TV létére felveszi a versenyt más gyártók csúcs termékeivel, de a sokszoros pénzekbe kerülő modelljeikkel mindenképpen... -
Fuzke89
lelkes újonc
válasz
Piftuka #1657 üzenetére
Piftuka!!! Hát nagyon nagy köszönet ezért, hogy így leírtad.
Teljesen jó érvelés és rá is világított pár dologra nálam:
Eredetileg két hónapja az első elhatározásom egy U8QF volt. Az első megérzés szokott a jó lenni, ugye. Végül nem vettem meg. Most viszont már nagyon aktuális a dolog.
Az LG Magic távirányítója nagyon tetszik. Az HBO GO fontos szempont. De most ennyi miatt vegyek LG-t?????
Mi lesz a jövőben valószínűleg ömlő HDR tartalmakkal? Végül is az lesz a lényeg, mert nézni akarom majd őket. Élvezetesen. Ahhoz kevés lesz az LG.
És amit írtam is... a 4k Trónok harca nagy csalódás volt... a fehér is és a fekete is.... Egy SAMSUNG-hoz képest. DE tény, hogy a Hisense-t nem próbáltam ki a MM-ban. De állítólag nagyon hasonló a képe a Samsungokhoz képest.És a konzol/gamer kérdés is eldőlt azt hiszem. Most nincs semmilyen konzolom. És az elmúlt 10 évben nem is volt. Legutóbb egy XBOX 360-om volt. És megvagyok nélküle, meg játék nélkül 10 éve. És 10 éve sem voltam "hardcore", csak unaloműző. De nem kötött le. Unalomra úgyis filmezek és sorozatozok, ha éppen otthon vagyok.
És akkor meg is vagyunk a válasszal.
https://www.youtube.com/watch?v=c0jZQGc8zIc
Itt ugyan egy SONY X900H az "ellenfél", de a srác "kerek perec" kimondja, hogy ha játékra akarsz valamit, akkor LG, ha filmezni is akarsz, akkor SONY.Szóval egy szó, mint száz: elindultam a Hisense felé. Max veszek hozzá egy Xaomi (vagy valamilyen más médiaboxot). Telekom előfizetésem lesz, ahhoz meg állítólag okos androidos beltérit adnak... És akkor lehet nem is kell külön médiabox.
Élvezetes HDR, élvezetes fekete, élvezetes fehér, élvezetes kontraszt. És a HDR lesz a jövő! Egy U8GF addig biztosan kiszolgál majd, amíg az OLED-ek ára emészthető nem lesz. Egy fasza áthidaló megoldás a Hisense.
Egyedül a VIDAA-tól félek és az ellátottságtól. De mint mondtam, arra valószínűleg majd ott lesz a Xaomi média box.
Egy dolog ütötte meg a fülemet abban, amit írtál: "Ha kifogsz egy bevilágítástól mentes példányt,..."
Itt mire gondoltál? Van valami gyerekbetegsége az U8QF-nek, ami elő szokott jönni?Köszönöm még egyszer a nagy segítséget!
-
Zoleee83
addikt
-
csory0081
lelkes újonc
válasz
Piftuka #1476 üzenetére
Es bennem is tudatosult a lenyeg!
Imadom ezt a nagy tv-t es ajanlani tudom mindenkinek!
Sokaig Lg parti voltam,de ezert a penzert csak gyengebb lg-t kapok ekkoraban! Itt jon az hogy maximum akkor annak egy fokkal jobb a belsolejatszoja vagy a tamogatasa a dv re! De ezutan se vennem azt!
Valoszinu veszek majd egy br lejatszot is,mert potolni akarom azt amit nem rud esetleg! Ezert is vettem melle meg egy chromecastet is hogy sok mas app amit hianyolok meglegyen! 🤷🏽♂️
Szep napot Uram! -
csory0081
lelkes újonc
válasz
Piftuka #1474 üzenetére
Tudom hogy nem barmoztal azt elfelejtetten idezojekbe tenni! Sorry!
Csak ti meg felre ertettetek,higy en nekem nincs bajom azzal hogy nem jatsza le,tudom hogy nem millios tv-t vettem es ezen nem igazan hdr a hdr se! Csak kivancsi voltam hogy esetleg a tv hibas vagy csak a belso lejatszo nem viszi stb! E helyett kaptam olyan valaszokat higy ne nezegess letoltott dolgokat nezz netflixet! Erted ugye min akadtam ki!
-
csory0081
lelkes újonc
válasz
Piftuka #1462 üzenetére
Koszonom hogy megmondtatok a frankot hogy vegyek BR lejatszot!
Valoszinu veszek majd egyet,de ha nem gond nem fogok minden filmet megvenni lemezen! Amit csak 1x akarok megnezni valoszinu nem fogom megvenni x osszegert!
En csak elvezni akartam a jo minoseget(ennel a filmnel a DV-t)
Csak tanacstalan voltam hogy elviekben egy kb egyszinten levo lg( talan meg gyengebb is) lejatsza mig az a7500f nem!
Gondoltam en is a belso lejatszora,de egy kerdest megert,hatha mas lehet a gond! Koszonom a segito valaszokat meg azt is hogy vegyek BR lejatszot!
valoszinu majd veszek is! -
Gino20
őstag
válasz
Piftuka #1462 üzenetére
Abból az infóból, amit ,,itt" kaptam: sajnos ha TV nem tudja az összes DV profilt, akkor ezen még a Blu-ray lejátszó sem fog segíteni
Az persze más kérdés, hogy ki hogy oldja meg a lejátszást és persze az is jogos, hogy ~20e Ft-os Mi-vel vagy 15e Ft-os android + CoreELEC boxal is el lehet érni a tökéletes (kadenciahelyes + audio passthrough) lejátszót DV nélkül.
-
eddie17
addikt
válasz
Piftuka #1399 üzenetére
Köszönöm a választ!
Egy LG 32"-os Full HD IPS tévé van most, 2016-os modell, okos funkciók nélkül.
Láttam már LG 55SK8100-at, színei szépek voltak, de este sírni lehetett volna a kontraszt miatt, és az a maga idejében bőven 200 ezer forint felett volt.
Most nagyjából 25 ezerrel drágább a 7500, valszeg a büdzsébe most nem fog beleférni. Még nem tudom, hogy egyáltalán megéri-e. Nekem a 7100 színei is tetszettek mind képről mind a boltban. Pedig VA tévém sosem volt.
Másik versenyző a "márkahűség" miatt LG lenne (UN7400 magassága) de az drágább és mindig visszahúz, hogy este nézve ugyanolyan lenne mint a mostani kis LG.#1431
Hú, ezt a választ is köszönöm.
Nagyjából sejtettem, hogy nagy dolog már nem lesz.
Pénz megvan rá, csak hely nincs, mert átalakításban vagyunk, és az állvány amin lesz még dobozban van.
Csak félek, hogy mire megvenném, már nem lesz, és az új széria egy jó darabig biztos nem lesz jó áron.
Pedig ez most nagyon megtetszett. -
Grass
aktív tag
válasz
Piftuka #1378 üzenetére
Próbálkoztunk a menüben az átállítással de nem sikerült.
MM-ben kértük a kollégát hogy ugyan mutassa már meg hogy van ez. Nem sikerült neki sem.
Már visszavittük a TV-t így sajnos nem tudom lefotózni.
Általában ott van fejhallgató ikon a luk mellett ha valóban erre való, de ennél nem volt.
Az a bemenet/kimenet befogadja jack-et de szerintem az másra való. -
tothjani81
senior tag
válasz
Piftuka #1106 üzenetére
Ihen elégedett voltam vele mert hazudnék ha azt mondanám, hogy rossz tv meg akkor is ha azt mondanam rossz a kép rajta. Megvettem felakasztottam lőttem egy egyedi képet ami nekem tetszett aztán rtl meg tv2 oszt csókolom na meg egy két netflixes film. Sajnos kidődött ez a ganyé Covid 3 hét kényszerpihenőn voltam és jött a nagy teszteljünk mindent maraton. Na ekkor kezdtem elkeseredni hoyg bizony a samu q7 hez igencsak karcsú( tudom a 2 tv nem egy kat) Elkezdtem kutatni és megleltem a Hisense U8QF et. Többször írtam hogy na igen ez egy samsung verő tv. A hálószobai tcl meghalt a nappaliba lévő sávosodott hdr harmatgyenge volt nekem idegesített sőt megőrített az 1 es hangerőn mozizás. Mindig mindenben törekszek a lehetetlenre. Tudol olcsón nem csak jót hanem tökéletest. Az U8QF olcsón jó majdnem tökéletes. Hát így ábrándultam ki a Tcl ből. Ha a Hisensében is csalódok idővel kajak veszek egy junoszt tvt😂😂😂
-
tothjani81
senior tag
válasz
Piftuka #1011 üzenetére
Ezzel egyet értek. Persze nekem is tudja a 7100 a hdrt de azzal a fényerővel és szintérrel csak küzd szerencsétlen. Nem kínzom vele persze esti tv nézésre teljesen jó. En ezért adtam a Tcl x715 öt mert a hdr képessége gyatra volt. A U8qf teljesen más. A hdr hez kell az a fenyerő amit az tud mert csak így élvezhetők a hdr tartalmak.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Piftuka #1011 üzenetére
Ez oké, én ezzel teljesen tisztában vagyok és voltam is mióta bejött ez a HDR feuture. A baj az, hogy az összes film ami jön Blu-Ray-en és UHD hozza magával a HDR-t amit nem lehet kikapcsolni. Én tök jól ellennék az FHD, 2k, 4k SDR anyaggal is, de muszáj a HDR-t nézni, mert automatikusan bekapcsol. Netflix szintén. Ha meg a kisebb csomagot veszem - szerintem - nem olyan szép a kép, oda az UHD felbontás.
Ezzel a HDR10, HDR10+ -al az a jó - A7100F - ,hogy kézzel tudok mindent állítani, tehát a dinamikus kontraszt be, szaturáció fel egy kis ez, egy kis az és már is sokkal jobb a kép. Dolby Vision meg csak marketing ebben az árszegmensben. Tudja, tudja, de hogy?! -
pluhm
aktív tag
válasz
Piftuka #1011 üzenetére
Nekem semmi bajom a UHD/HDR tartalmakkal, teljesen megfelelő számomra. A Dolby Vision-al van bajom. Sajnos nálam amikor bekapcsol a Dolby Vision, nem tudok fényerőt, színeket...stb. állítani, csak Dolby Vision sötét/világos között lehet választani. Természetesen a világoson használom, de nem is a fényerővel van bajom, sőt még a kép is éles, hanem a színek nem tetszenek. Ezért ezeknél a tartalmaknál (mivel általában a Dolby Vision tartalmak 4K-sok is) szívesebben nézném azokat a TV-m Standard vagy HDR beállításaival, amik egyéb tartalom esetén tökéletesen megfelelnek nekem. Amióta megvan ez TV-m (55U7B,) a filmeket ha elérhető 2160 HDR-ben, próbálom "megszerezni", és külső merevlemezről, vagy a számítógépemről nézve számomra (előző, 106 cm-es full hd LG TV-mhez képest) gyönyörű a képe.
-
-
Gabis
őstag
Nálam a méret annyira nem döntő, inkább a minőség, megbízhatóság a szempont. Ha 43-as Q60T kisebb méretben több élményt nyújt mint a A7500F 55-ben, akkor nem gond az árkülönbség. Igazából az A7100F 100e körüli ára csábított át erre a márkára, mert ha az igényeimet tartanám szem előtt, akkor a 3-400e kategóriában nézelődnék, de jelenleg nem szívesen adnék ki ennyit.
-
Gabis
őstag
Ár/érték arányban melyik érné meg jobban? A Hisense papíron jobbnak tűnik, és közel azonos áron nagyobb méretet is nyújt. A fekete mélysége, a felhősödés mértéke (Samsung ugye Edge-s), mozgások folytonossága (egy pörgősebb film esetén), szervizszolgálat ami érdekelne. Leginkább filmnézésre kellene viszonylag sötét szobában.
-
venom8888
őstag
kb 500 at szanok a dologra. Nincs kifejezetten boltom ahonnan veszek,de ismert legyen, megbizhato penz vagy csere lehetseges legyen, ezek Amazon. Argos. PC world. AO. stb.
55-58 colos, jo kepi megjelenites, nem hibas szeria, foltok a kepernyon stb. Mit szeretnel meg tudni?Idaig ezek a lehetseges TV-k
Philips 58PUS7505-7805-55 Hisense A7500F-U7QF! -
venom8888
őstag
Szia UK ban elek igen. Filmezni kell kizarolag. Amazonon meg meg sok helyen lehet kapni, AO stb. 550 font.
Nezegetem ezt is Philips 58PUS7805 58
Hasonlo parameterei vannak ennek is.Amugy nekem egy regebbi panasonic van, 42 colos, full HD, es semmi baja, volt elmosodas filmeknel,de VGA kartan beallitottam fuggoleges szinkronizaciot,s megjavult a motion blur. Szamitogeprol nezem a filmeket kizarolag, nem USB,meg cd hasonlok. CSak PC.
-
KD6-3.7
őstag
Én ha nézem az élő képet a telon és mögötte a tv képernyőjét látom, hogy a telefonon sokkal kontrasztosabb a kép.
Na, de ennyit erről. Jó az a TV.Ha valakit érdekel, kotorasztam a factory menüben a 7100-on és úgy találtam, hogy a max fényerő az 255, tehát ha nem csal a matekom akkor 47%-on van a 120cdm ami tök jó SDR adáshoz. Gyanítottam, hogy nem kell ide 100% csak a HDR filmekhez, nem is értem miért van gyárilag maxon a fényerő minden módban.
-
gulupeti
senior tag
Amikor a képek készültek, a Youtube a következő beállítással futott:
Képmód: standard
Local dimming: magas
Háttérfény: 50%
Kontraszt: 85
Szín telítettség: 50
Élesség: 15
Adaptív kontraszt: magas
Ultra Smooth Motion: Film
Színhőmérséklet: Standard
Színhűség: TermészetesLátom sok tesztben azt írják, hogy kapcsoljuk ki a local dimminget meg az adaptív kontrasztot, nos, véleményem szerint ezek nem rontják a képet... sőt.
-
Gino20
őstag
Ez sajnos tény. Míg a samu ue55j6300 FHD TV-n ha ,,muszáj" volt, még éppen elmegy kategóriát képviselt az SD, addig a mostani 65Q70R-en már azt érzem nézhetetlenül pocsék (persze ez erősen igény kérdése, de ez meg általában amúgy is csak növekszik, látva a jobb tartalmakat). Ellenben ha jobb tartalommal etetem pl a Q70-et, akkor jelentős a különbség és az általam nézett TV forrásból származó csatornák már elérhetőek HD-ben, ami már megint csak bőven elfogadható a nagyobb méret ellenére is
-
csucsu54
tag
Megnéztem,én nem használom játékra,ez nem köt le,erről nem tudok nyilatkozni,egyébként nagyon jó készülék,a mozgással sincs különösebb probléma,másabb mint a plazmánál,de alapvetően jó!A 4K-s anyagnál illetve a HD és FHD tartalomnál szinte észrevehetetlen,pedig érzékeny vagyok erre!Nagyon jó készülék,csak ajánlani tudom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest